Πάγωσε η Κρήτη από τον ξαφνικό θάνατο του 44χρονου επιχειρηματία Σαράντου Γερογιαννάκη. Έφυγε από ανακοπή καρδιάς

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Δεν μπορούν να πάνε σε εκλογές με αυτή τη κατάσταση. Παρότι τα στελέχη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν καθημερινά ολόψυχα στο παιγνίδι της επικοινωνιακής παραπλάνησης με υποθέσεις όπως οι υποκλοπές, ο πάτερ-Αντώνιος και ότι άλλο περιλαμβάνει η ευρηματική τους ατζέντα δεν μπορούν πλέον να καλύψουν επικοινωνιακά αυτό που συμβαίνει γιατί είναι τεράστιο και οδυνηρό.


Αυτό που συμβαίνει λοιπόν είναι ότι καθημερινά χιλιάδες εμβολιασμένοι άνθρωποι με τα εμβόλια COVID-19 σωριάζονται στην αιωνιότητα. Είναι πλέον τόσες πολλές οι απώλειες που είναι αδύνατο να κρυφτούν. Πάρτε παράδειγμα την Ελλάδα. Οι άνθρωποι που φεύγουν από τη ζωή έχουν όνομα, επώνυμο, είναι αθλητές, επιχειρηματίες, γιατροί, πολλοί από αυτούς ιδιαίτερα γνωστοί στο κοινωνικό τους περίγυρο.



Όλοι τους έχουν κάτι κοινό. Ήταν εμβολιασμένοι με τα εμβόλια COVID-19. Mάλιστα πολλοί από αυτούς έσπευσαν την ώρα που έκαναν τα εμβόλια να κάνουν και τη σχετική πλάκα είτε αυτοσαρκαζόμενοι, είτε ειρωνευόμενοι τους ανεμβολίαστους ως ψεκασμένους και πάει λέγοντας.

Έτσι μόλις τις τελευταίες ώρες συνέβησαν τα εξής>


Έτσι λίγες ώρες πριν έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας του Τουρισμού Σαράντος Γερογιαννάκης, ο οποίος διατηρούσε ξενοδοχιακές μονάδες στη περιοχή του Αδελιανού Κάμπου. Ο Αδελιανός Κάμπος βρίσκεται 6 χλμ ανατολικά του Ρεθύμνου, στην περιφέρεια του χωριού Άδελε.

Έτσι το πρωί του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου κι ενώ βρισκόταν σε ταξίδι στη Γερμανία ο Σαράντος κατέρρευσε από ανακοπή καρδιάς. Ήταν μόλις 44 χρόνων.Είχε κάνει τουλάχιστο δύο δόσεις του εμβολίου για τον COVID-19.





Μετά το δεύτερο τρύπημα έκανε το εξής σχόλιο.






Ο Σαράντος Γερογιαννάκης,
ήταν γιος του ιδιαίτερα αγαπητού Μπάμπη Γερογιαννάκη, ο οποίος έφυγε κι εκείνος από τη ζωή πριν από περίπου έναν χρόνο, ενώ η οικογένειά του αριθμεί άλλα τέσσερα αδέλφια.

Τις τελευταίες ώρες γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες από τους οικείους του προκειμένου να λυθούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα που σχετίζονται με τη μεταφορά της σωρού του στο αγαπημένο του Ρέθυμνο.  ........ H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template