ΠΑΝΙΑ-ΚΑΡΒΕΛΑΣ: ΤΕΛΟΣ! Μένει στη Βίσση, βγαίνει με την πρώην του..ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ανάλυση στην ανάλυση , πόσο πια να ασχοληθεί κάποιος με τη ζωή του άλλου;
Εμείς απλά θα σας μεταφέρουμε ακριβώς σε

αναδημοσιευμένο άρθρο…. όλη την ανάλυση για το διαζύγιο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα.
Διαβάσαμε σε άρθρο μεγάλου ειδησιογραφικού πόρταλ:
Μια θυελλώδης σχέση ζωής κατέληξε άδοξα, αφού το μέχρι τώρα αγαπημένο ζευγάρι μένει χωριστά και φαίνεται να ακολουθεί διαφορετική πορεία. Το μόνο που συνδέει αυτή τη στιγμή τον Νίκο και την Αννίτα είναι ο 8χρονος γιος τους Ανδρέας, τον οποίο προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από την κρίση στη σχέση τους

Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους είχαν φανεί δειλά-δειλά το καλοκαίρι που μας πέρασε. Από το περιβάλλον και των δύο, όμως, δεν είχε διαρρεύσει τίποτα. Αλλωστε, σύμφωνα με φήμες, η Αννίτα και ο Νίκος προσπάθησαν να τα ξαναβρούν, αλλά μάταια. Ο διάσημος μουσικός, γνωστός σπιτόγατος, με αλλεργία σε κάθε είδους κοσμικότητες και δημόσιες εξόδους, κυρίως όταν δεν επιβάλλονται από επαγγελματικές υποχρεώσεις, προτιμούσε να λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι για να πέσουν οι τόνοι και να εκτονωθεί η κατάσταση. 
Ευφυείς, απρόβλεπτοι και εκρηκτικοί χαρακτήρες και οι δύο, έδειχναν να επιμένουν σε θέσεις που περισσότερο τους απομάκρυναν παρά τους έφερναν κοντά. Ηταν η περίοδος όπου η Αννίτα έδειχνε να περνά δύσκολα έχοντας χάσει το χιούμορ που πάντα τη χαρακτήριζε. Ατομα από το περιβάλλον της διατείνονται ότι η γνωστή παρουσιάστρια περνούσε τον τελευταίο καιρό εξαιρετικά δύσκολα. Λένε χαρακτηριστικά: «Εκείνο που την απασχολούσε πάνω απ’ όλα ήταν να μην επηρεαστεί η ζωή και η ψυχολογία του γιου της, γι’ αυτό και έδωσε αγώνα προκειμένου το όλο θέμα να μη διαρρεύσει στη δημοσιότητα». Η ίδια, λόγω χαρακτήρα άλλωστε, προτίμησε να κρατήσει το στόμα της κλειστό, με αποτέλεσμα κανείς μέχρι πριν από λίγο καιρό να μη γνωρίζει τι συμβαίνει πραγματικά στην οικία Καρβέλα. Παλαιότερα μάλιστα είχε πει για τον εαυτό της: «Είμαι κομπλεξικός άνθρωπος. Δεν βρίσκω τον λόγο να μιλάω για μένα. Γιατί πρέπει να απασχολώ τον κόσμο με τα προσωπικά μου θέματα; Νιώθω ντροπή. Γιατί θα πρέπει να πω αν έχω κάνει έκτρωση, πώς έπιασα το παιδί, αν θήλασα το παιδί, πώς ερωτεύτηκα πώς ξε-ερωτεύτηκα;».

Οι προσπάθειες για επανασύνδεση

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πάντως, το ζευγάρι είχε προσπαθήσει να επανασυνδεθεί. Ηταν η εποχή που η Αννίτα βάφτισε στην Καλαμάτα το παιδί του αγαπημένου της φίλου Γιώργου Λεοντίου και οι δυο τους είχαν μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της, διαψεύδοντας όσα υποστήριζαν κάποιοι μέχρι εκείνη τη στιγμή. 
Οταν το φθινόπωρο επανήλθε η είδηση του χωρισμού τους, εκείνοι έδειξαν να αναστατώνονται. Ιδιαίτερα η Αννίτα που δεν θέλει να βλέπει την προσωπική της ζωή να κρεμιέται στα περίπτερα. Μάλιστα λέγεται ότι μια μέρα έλαβε ένα τηλεφώνημα από συγγενικό της πρόσωπο που την ενημέρωνε ότι τηλεοπτικό blog αναφερόταν στις λεπτομέρειες των προβλημάτων της και έπαθε σοκ. Μη γνωρίζοντας αν η κρίση είναι περαστική ή οριστική, έβαλε κάποια έμπιστη συνεργάτιδά της να μιλήσει στον άνθρωπο που χειρίζεται το blog. Καταρχάς ήθελε να μάθει από πού διέρρευσαν οι πληροφορίες και να εξασφαλίσει τη μη περαιτέρω δημοσίευση λεπτομερειών που αφορούσαν το πρόβλημά της με τον Νίκο Καρβέλα. Οταν εισέπραξε την απάντηση «η είδηση είναι πάντα είδηση, ειδικά όταν αφορά γνωστά πρόσωπα», ζήτησε τη βοήθεια του συζύγου της. Ετσι, πραγματοποίησαν κι άλλες κοινές εμφανίσεις προκειμένου να ρίξουν στάχτη στα μάτια όσων «κελαηδούσαν» πρώιμα, κάνοντας παράλληλα μια προσπάθεια επανασύνδεσης.



Στο σπίτι με τη Βίσση, στις εξόδους με τη Χριστίνα
Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες μέρες δείχνοντας τον Νίκο Καρβέλα να βγαίνει από τη βίλα της Πολιτείας, στην οποία παλαιότερα έμενε με την Αννα Βίσση, επιβεβαιώνουν ότι ο γνωστός μουσικός έφυγε από το σπίτι όπου συζούσε με την Αννίτα Πάνια. Ζητώντας «καταφύγιο» σε ένα οικείο περιβάλλον, επέστρεψε στα παλιά και γνώριμα λημέρια του. Αλλωστε με την Αννα Βίσση ποτέ δεν διακόπηκαν οι σχέσεις. Ακόμη και μετά το διαζύγιό τους, όταν ο καθένας έκανε τη ζωή του έχοντας κάποιον σύντροφο, όλοι μαζί έκαναν συχνά πυκνά παρέα.
Στους καλλιτεχνικούς κύκλους γνωρίζουν καλά ότι η σχέση Καρβέλα – Βίσση είναι πέρα και πάνω από ερωτικούς συντρόφους και επομένως είναι σχέση ζωής στην οποία δεν δύναται να παρεισφρήσει τίποτα. 
Γι’ αυτό και όταν πρόσφατα οι σχέσεις με την Αννίτα Πάνια, παρά τις κοινές προσπάθειες και τη μεσολάβηση φίλων, όχι μόνο δεν γεφυρώθηκαν, αλλά πάγωσαν ακόμη περισσότερο, εκείνος ζήτησε την αρωγή του πιο κοντινού του ανθρώπου, που δεν είναι άλλος από την Αννα Βίσση. «Ελα να μείνεις σ’ εμένα για όσο καιρό χρειαστεί», λέγεται ότι του είπε και εκείνος το έπραξε. Τώρα, βέβαια, ο Νίκος Καρβέλας αναζητά δικό του σπίτι στην Πολιτεία προς ενοικίαση, με μία επιπλέον κρεβατοκάμαρα για να φιλοξενεί τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες τον γιο του Ανδρέα, τη μεγάλη αδυναμία της ζωής του. Μάλιστα έχει απευθυνθεί σε μεσίτες με σκοπό να φτιάξει τον δικό του χώρο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Μέχρι τότε θα πηγαίνει στο σπίτι που διατηρούσε με την Αννίτα καθημερινά για να βλέπει τον γιο του και να περνά ευχάριστα κάποιες ώρες μαζί του. Αλλωστε είναι γνωστό ότι Καρβέλας και Καρβέλας junior είναι στενά δεμένοι μεταξύ τους. Κοινή συμφωνία με την Αννίτα είναι η σχέση αυτή -για την ψυχική υγεία του παιδιού και το φυσιολογικό μεγάλωμά του- να μη διαταραχτεί για κανέναν λόγο. Το εκρηκτικό του χαρακτήρα τους και οι μεταξύ τους διαφωνίες θα πρέπει να κρατηθούν μακριά από την καθημερινότητα του γιου τους και όλα να κυλούν ομαλά.



Ανάμεσα στις πρώην: Αννίτα Πάνια, Νίκος Καρβέλας και Αννα Βίσση



Φήμες για σχέση: Η Αννίτα Πάνια με τον Νίκο Σαμοΐλη

Περασμένες μου αγάπες: Αννα Βίσση, Νίκος Καρβέλας και Χριστίνα Αναγνωστοπούλου

Κατά τα άλλα, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Νίκος Καρβέλας εθεάθη στο «Hotel Ermou», όπου και τραγουδά η Αννα Βίσση τις τελευταίες επιτυχίες που της έχει γράψει. «Είναι η πρώτη επιχειρηματική δραστηριότητα της Βίσση, καθότι κατέχει το 50% του συγκεκριμένου χώρου, και είναι δίπλα της για να τη βοηθά», λένε οι άνθρωποι του χώρου. 
Αυτή βέβαια είναι η μία εκδοχή, γιατί η άλλη είναι ότι ζητά απεγνωσμένα διαφυγή από το πρόβλημα του χωρισμού. Στις δύσκολες στιγμές που περνά αυτή την εποχή δεν λείπει από δίπλα του και η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, παλιά αγαπημένη και φίλη του εδώ και πολλά χρόνια. Με τη Χριστίνα δεν έπαψε ποτέ να βγαίνει και να διατηρεί στενή φιλική σχέση, αναζωπυρώνοντας ενίοτε τις φήμες που τους ήθελαν να είναι κάτι παραπάνω από δύο πρώην και νυν φίλοι. Οσο για την Αννίτα, λόγω της συμμετοχής του δημοσιογράφου Νίκου Σαμοϊλη στην εκπομπή της, που για πολλούς είναι τόσο παράταιρη με τη θεματολογία και το ύφος της ώστε να αναζητούν βαθύτερους λόγους, φήμες τη θέλουν να έχει συνάψει τρυφερή σχέση μαζί του, κάτι που προς στιγμήν δεν επιβεβαιώνεται.

Εκπομπή για τρίτα πρόσωπα. Τυχαίο;

Εκπληκτο το κοινό της Αννίτας είδε την αγαπημένη του παρουσιάστρια να κάνει πριν από λίγες ημέρες μια εκπομπή αφιερωμένη στα… τρίτα πρόσωπα. Οι κακές γλώσσες είπαν ότι απευθυνόταν σε κάποιον προσωπικά. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι, πάντως η εκπομπή ήταν καταπέλτης για όσους καταφεύγουν σε τέτοιου είδους διεξόδους, περνώντας το μήνυμα ότι σ’ αυτές τις περιπτώσεις ένας χωρισμός είναι η καλύτερη λύση. Κανείς, ωστόσο, δεν γνωρίζει περισσότερα. Η Αννίτα δεν εκδηλώνεται, δεν μιλά, και κυρίως δεν κατηγορεί τον άνθρωπο που της σημάδεψε τη ζωή. Στέκεται στο πρόβλημα με σιωπή και αξιοζήλευτη αξιοπρέπεια. Το μόνο που την προδίδει είναι η κατά διαστήματα θλιμμένη όψη της. Δεν είναι πια η Αννίτα της ανεμελιάς, της πλάκας και του χιούμορ. Κάτι την προβληματίζει – και μάλιστα πολύ…

Μια θυελλώδης σχέση που ξεκίνησε με ένα τηλεφώνημα


Η σχέση της Αννίτας Πάνια με τον Καρβέλα ξεκίνησε με ένα τηλεφώνημα. 

Οπως έχει κατά το παρελθόν περιγράψει η ίδια, η ίδια πήρε τηλέφωνο τον Νίκο Καρβέλα για να τον συμβουλευτεί για την εκπομπή «Je t’aime» που έκανε τότε στο ALTER και βρέθηκαν να μιλάνε ένα ολόκληρο βράδυ. Γνωρίστηκαν, έγιναν συνεργάτες (καθότι έγραφε τραγούδια για τους διαγωνιζομένους της) και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα.
 Εκτοτε τους ένωσε ο αντισυμβατικός και εκκεντρικός χαρακτήρας τους. Αντικοινωνικοί και βαθιά εσωστρεφείς, κυκλοφορούσαν στους διαδρόμους του ALTER κρύβοντας τα πρόσωπά τους, άλλοτε με κασκόλ κι άλλοτε με κουκούλες. Ηθελαν να αποφεύγουν τα περιττά σχόλια και τις χαιρετούρες. Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει, όπως βέβαια και ο γάμος. Ακολούθησε μια ευτυχισμένη ζωή. Πριν από δύο χρόνια, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Αννίτα μάς είχε εκμυστηρευτεί για τη ζωή της με τον Καρβέλα: «Είναι μαγευτική! Η ζωή μου μαζί του είναι άκρως συναρπαστική. Ο Νίκος είναι το πιο γοητευτικό πλάσμα που έχω γνωρίσει, γι’ αυτό και γουστάρω που έχω διαιωνίσει το είδος του με ένα παιδί. Είμαι ευτυχής που τον γνώρισα, που τον παντρεύτηκα και που τον έκανα πατέρα του παιδιού μου». Και συνέχιζε λέγοντας: «Ο Νίκος Καρβέλας δεν είναι ένας άνθρωπος που συνειδητοποιείς απόλυτα την ύπαρξή του δίπλα σου. Δεν ξέρεις αν είναι αποκύημα της φαντασίας σου ή υπαρκτό πρόσωπο. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πλάσμα που πρόσθεσε στη ζωή μου ποιότητα, γιατί είναι ένας αμιγώς πνευματικός άνθρωπος».

Η εκτίμηση μεταξύ Πάνια – Καρβέλα δεν έφυγε ποτέ, ο ενθουσιασμός όμως εξανεμίστηκε
, έστω κι αν ο στενός πυρήνας του ζευγαριού υποστηρίζει ότι, παρά τα χωριστά σπίτια και την κρίση, θα πάρουν τον χώρο και τον χρόνο τους και αργά ή γρήγορα θα ξαναβρεθούν μαζί. Πρόκειται για μια ρομαντική πρόβλεψη ή για κάτι πραγματικά πιθανό; Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε. Ο χρόνος θα δείξει…  πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template