Καβάλα με νέο άνδρα η Μαρία Ηλιάκη!

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Η «αμαζόνα», ο γοητευτικός γκριζομάλλης και ένα τρυφερό μυστικό που αποκαλύφθηκε στην ορεινή Κορινθία την
προηγούμενη Κυριακή! Σε μια φάρμα, λίγο πριν από τα Τρίκαλα Κορινθίας, «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» τη Μαρία Ηλιάκη να κάνει -ύστερα από παρότρυνση και επιμονή του συνοδού της- την πρώτη βόλτα της με άλογο.
ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΖΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Ο γοητευτικός κύριος που τελικά κατάφερε να την κάνει να ξεπεράσει τους ενδοιασμούς της στην ιππασία είναι ο άνδρας ο οποίος, όπως φαίνεται, την έχει βγάλει (ή είναι πολύ κοντά στο να τη βγάλει) από την εργένικη ζωή.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία Νεκτάριο Γκαλίτη, ιδιοκτήτη των εστιατορίων Ammos στο Μικρολίμανο και Lola's στον Πειραιά. Δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στον χώρο της εστίασης, και μάλιστα με ιδιαίτερη

επιτυχία. Η Μαρία Ηλιάκη φαίνεται να περνά τον τελευταίο καιρό πολλά βράδια στα εστιατόρια ιδιοκτησίας του, απολαμβάνοντας είτε φαγητό είτε ποτό με την παρέα της. Μάλιστα, υπήρχε έντονη φημολογία ότι οι δυο τους δραπετεύουν πολύ συχνά εκτός Αθηνών τα Σαββατοκύριακα, για να απολαύσουν με ηρεμία και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Ο «φακός» της«Εspresso», όμως, παραμονεύει παντού.

Ακόμη και στην ορεινή Κορινθία, όπου πέρασαν λίγες ώρες ξεγνοιασιάς κοντά στη φύση, ο Νεκτάριος Γκαλίτης ήταν ιδιαίτερα προστατευτικός και ευγενικός με τη γνωστή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, η οποία υπέκυψε τελικά στα επίμονα καλέσματά του να δοκιμάσει να ανέβει στο άλογο, ονόματι Μπόμπος και ηλικίας 18 ετών.

Αρχικά, της δόθηκαν οι βασικές οδηγίες για το πώς πρέπει να στέκεται και να κρατιέται, κι ύστερα φόρεσε το καπέλο της αμαζόνας. Πλησίασαν μαζί το άλογο και ο Νεκτάριος τη βοήθησε να ανέβει. Η Μαρία ήταν αρκετά φοβισμένη, ωστόσο οι δυο τους τελικά φάνηκαν να το διασκεδάζουν καθ' όλη τη διάρκεια της σύντομης διαδρομής.

Ο επιχειρηματίας βάδιζε χαμογελαστός δίπλα στο άλογο που ίππευε εκείνη και ταυτόχρονα συνομιλούσαν με τον μικρό γητευτή ο οποίος οδηγούσε το υπέροχο ζώο. Μάλιστα, όταν τελείωσε η βόλτα, οι δυο τους ζήτησαν από τον νεαρό να τους κάνει μια μικρή επίδειξη του πώς ιππεύει κάποιος που ξέρει πραγματικά να το κάνει και έδειχναν ενθουσιασμένοι από το ταλέντο του.

Με πολυτελές τζιπ


Στη συνέχεια, το ζευγάρι, με ευγένεια, ευχαρίστησε και συνεχάρη το αγόρι και κατευθύνθηκαν προς το σημείο όπου είχαν αφήσει το αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδευαν. Στο τιμόνι του πολυτελούς τζιπ κάθισε ο επιχειρηματίας, ενώ η παρουσιάστρια, αφού πρώτα άνοιξε την πίσω πόρτα για να αφήσει κάποια αντικείμενα, στη συνέχεια πήρε θέση ως συνοδηγός.

Το ζευγάρι ανηφόρισε προς το βουνό προκειμένου να συνεχίσει την περιήγησή του στην ορεινή Κορινθία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αισθηματική ζωή της Μαρίας Ηλιάκη έχει γίνει συχνά αντικείμενο σχολιασμού στο πάνελ του «Το Πρωινό», με την παρουσιάστρια να αλλάζει πάντα συζήτηση. Τελευταία φορά που έγινε γνωστή κάποια σχέση της ήταν το 2013, με τον επίσης επιχειρηματία Γιάννη Μυγδαλά. πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template