Αυτές είναι οι ωραιότερες πισίνες στον κόσμο!

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Υπάρχουν εκπληκτικές πισίνες σε όλο τον κόσμο, αλλά κάποιες κάνουν πραγματικά τη διαφορά.
Από τη μεγαλύτερη πισίνα του κόσμου στη Χιλή έως μια πισίνα που δημιουργεί την αίσθηση ότι κολυμπάτε στην κορυφή των ελβετικών Άλπεων, παρακάτω θα βρείτε τις 20 πισίνες που θα θέλατε να επισκεφθείτε μια φορά στη ζωή σας. Στη λίστα και μια ελληνική πισίνα, στη Σαντορίνη!
Το ξενοδοχείο Fasano στο Ρίο ντε Τζανέιρο διαθέτει βεράντα στον τελευταίο όροφο με θέα στο βουνό Sugarloaf και την παραλία της Ιπανέμα.



Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Haciende Na Xamena στην Ibiza της Ισπανίας, βρίσκεται στα 180 μέτρα στην κορυφή ενός βράχου και προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα στο βουνό και στη θάλασσα.



Το Oberoi Udaivilas στην Udaipur της Ινδίας, έχει μια πανέμορφη πισίνα στην οποία οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν απευθείας από τα ιδιωτικά τους δωμάτια.



Το ξενοδοχείο Cambrian βρίσκεται στην καρδιά των ελβετικών Άλπεων και προσφέρει μια πισίνα με θέα στις Άλπεις, που κόβει την ανάσα.



Επικεφαλής στις πισίνες υπερχείλισης, στον τελευταίο όροφο του Marina Bay Sands Hotel της Σιγκαπούρης, έχει εκπληκτική θέα στον ορίζοντα.



Κάθε σουίτα στο Jade Mountain, στην St. Lucia, έχει τη δική του πισίνα υπερχείλισης με θέα στα βουνά στην St. Lucia.



Για ολοήμερα πάρτι, η πισίνα στο Hard Rock Hotel στο Λας Βέγκας, είναι ο,τι καλύτερο.



Η χρυσή, ενεργειακή πισίνα με τα επίχρυσα πλακάκια στο St. Regis Lhasa Resort, στο Θιβέτ, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να κολυμπάτε στην πολυτέλεια.



Η πισίνα Neptune βρίσκεται στο ιστορικό Hearst Castle στο San Simeone της Καλιφόρνια. Σχεδιασμένο από την αρχιτέκτονα Julia Morgan το 1924, το επίκεντρο της πισίνας περιλαμβάνει μέρος της πρόσοψης ενός πραγματικού αρχαϊκού ελληνο-ρωμαϊκού ναού και αγοράστηκε από τον μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης, William Randolph Hearst.



Κάντε μια βουτιά σε μια από τις πολυεπίπεδες πισίνες υπερχείλισης στους κρεμαστούς κήπους στην Ουμπούντ της Ινδονησίας, ενώ περιβάλλεστε από μια καταπράσινη και ήρεμη ζούγκλα.



Η Arena Badeschiff στο Βερολίνο επιπλέει μέσα στον ποταμό Spree και προσφέρει πανοραμική θέα της πόλης, φαγητό, ποτό, μουσική και ξαπλώστρες για χαλάρωση.



Δείτε φωτογραφίες του Andy Warhol από κάτω σας, ενώ κολυμπάτε μέσω στην ultra-chic SIXTY LES στη Νέα Υόρκη.



Το θέρετρο San Alfonso del Mar στην περιοχή Valparaiso της Χιλής έχει την μεγαλύτερη πισίνα στον κόσμο, με περίπου 66 εκατομμύρια γαλόνια νερό που συλλέγονται από τον ωκεανό μέσω ειδικής τεχνολογίας. Μπορείτε ακόμη να πλοηγηθείτε στην πισίνα με μικρές βάρκες.



Το Laucala Island Resort στα νησιά Φίτζι έχει μια επική πισίνα μέσα σε μια μεγαλύτερη πισίνα.



Η πισίνα στο The Library στο Koh Samui της Ταϊλάνδης, είναι επενδεδυμένη με κόκκινα κεραμίδια για να κάνει μια εκπληκτική οπτική επίδραση.



Το θέρετρο Amangiri στη Γιούτα βρίσκεται μέσα στο Canyon Point και η μοναδική πισίνα του, προσφέρει υπέροχη θέα στα γύρω φαράγγια και οροπέδια.



Η Ιερή πισίνα στο Pamukkale της Τουρκίας, περιέχει κομμάτια από τις αρχικές μαρμάρινες κολόνες από την αρχαία ρωμαϊκή πόλη της Ιεράπολης. Το νερό λέγεται ότι είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία.



Για ένα μαγευτικό απογευματινό μπάνιο, πηγαίνετε στο θέρετρο Huvafen Sushi στις Μαλδίβες όπου η πισίνα καλύπτεται με χρωματιστά φώτα που λαμπυρίζουν κάτω από την επιφάνεια.



Ευρισκόμενη στο Umaid Bhawan Palace στο Jodhpur της Ινδίας, η πισίνα Zodiac βρίσκεται υπόγεια και καλύπτεται με χρυσά πλακάκια με το ζωδιακό κύκλο. Το Umaid Bhawan Palace ήταν η μεγαλύτερη ιδιωτική κατοικία του κόσμου το 1943, αλλά σήμερα είναι ένα ξενοδοχείο.



Απολαύστε την υπέροχη θέα στον ορίζοντα του Ντάλας στο Joule Hotel, όπου η πισίνα επεκτείνεται έξω από την άκρη του κτιρίου.



Το ξενοδοχείο Perivolas στη Σαντορίνη έχει μια από τις πιο όμορφες πισίνες υπερχείλισης, με καταγάλανα νερά που φαίνεται σαν να χύνεται στη Μεσόγειο.
The Perivolas Hotel in Greece has the one of the most beautiful infinity pools, with blue water that seems to spill out right into the Mediterranean.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template