Κόνραντ Χίλτον: Ο μεγάλος πονοκέφαλος της Πάρις, η σύλληψη και οι απειλές για αυτοκτονία

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Είναι το "μαύρο πρόβατο" της δυναστείας Χίλτον αφού δεν σταματά να προκαλεί και να αποτελεί μόνιμο πονοκέφαλο για την Πάρις με την ακραία συμπεριφορά του. Ο λόγος για τον αδελφό της 'χρυσής κληρονόμου" της αυτοκρατορίας των Χίλτον, τον Κόνραντ, ο οποίος, συνελήφθη πριν από λίγα 24ωρα, όταν διέρρηξε το σπίτι της πρώην του, Χάντερ Ντέιλι Σάλομον.


Πριν από μόλις έναν μήνα, είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι εναντίον του, αλλά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ, ο 21χρονος κληρονόμος και αδελφός της Πάρις και της Νίκι Χίλτον είναι υπό κράτηση, αφού εισέβαλε στο σπίτι της 19χρονης.

Τα περιοριστικά μέτρα εναντίον του, τα είχε ζητήσει ο πατέρας της πρώην φίλης του, ο Ρικ Σάλομον. Τα πράγματα μπλέκονται λίγο, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Σάλομον που έγινε γνωστός όταν κέρδισε 2,8 εκατ. δολ. στο World Series of Pocker, αλλά και για τις σχέσεις τους με πολλές διασημότητες, μεταξύ των οποίων η Πάμελα Άντερσον, από την οποία πήρε διαζύγιο για δεύτερη φορά πριν από λίγο καιρό.



Όπως ισχυρίστηκε η 19χρονη στη δικογραφία, ο κληρονόμος απείλησε να απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει όταν εμφανίστηκε στο σπίτι της. Οι δυο νέοι ήταν ζευγάρι πριν από 2 χρόνια, αλλά ο Κόνραντ άρχισε να εμφανίζεται στο σπίτι της και να φέρεται αλλόκοτα από τον περασμένο Σεπτέμβρη. Λέει μάλιστα ότι την περασμένη εβδομάδα ο Κόνραντ πήγε στο σπίτι της κι αρνιόταν να φύγει. Την παρακάλεσε μάλιστα να τον δει πριν θέσει τέρμα στη ζωή του, ενώ της είπε να ζητήσει περιοριστικά μέτρα γιατί δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 21χρονος Κόνραντ έχει μπλεξίματα με τον νόμο. Όπως φαίνεται, τα πολλά χρήματα δεν του κάνουν καλό, αφού πριν από μερικές μέρες του επιβλήθηκε τριετής επιτήρηση, καθώς και κοινωνική εργασία 750 ωρών, όταν δήλωσε ένοχος για παρακώλυση πτήσης τον περασμένο Ιούλιο. Σύμφωνα με τις κατηγορίες, τον έπιασε αμόκ κατά τη διάρκεια της πτήσης Λονδίνο – Λος Αντζελες κι άρχισε να φωνάζει σε επιβάτες και ιπτάμενο προσωπικό "θα σας σκοτώσω όλους".

Σύμφωνα με τη Χάντερ, ο Κόνραντ συχνά πήγαινε κλαίγοντας στη μητέρα της, την ηθοποιό E. Ντέιλι, λέγοντάς της ότι ήθελε να την παντρευτεί.

Ο Κόνραντ είχε συλληφθεί και το 2012 για κατοχή μαριχουάνας, η οποία βρέθηκε επάνω του μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Το μπλέξιμο μεταξύ των δύο οικογενειών πάντως είναι πρωτοφανές, αφού ο πατέρας της Χάντερ εκτός από μια πλειάδα celebrities του Χόλιγουντ και όχι μόνο, είχε στενή σχέση και με την αδελφή του συλληφθέντος, Πάρις Χίλτον. Οι ερωτικές τους περιπτύξεις είχαν, μάλιστα, κυκλοφορήσει σε βιντεοκασέτα το 2003.



Όσο για τη 19χρονη Χάντερ φαίνεται ότι ξεπέρασε εντελώς τον Κόνραντ αφού είναι σε άλλη σχέση εδώ και χρόνια, ενώ, σύντομα θα κάνει και το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία "Dear Eleanor" που αφηγείται την ιστορία δυο εφήβων που ταξιδεύουν στην Αμερική των '60s με στόχο να συναντήσουν την Ελινορ Ρούσβελτ.



Η οικογένεια Χάντερ εν πλήρη συνθέσει: Η επίδοξη ηθοποιός, ο πατέρας της Ρίκι Σάλομον, ο αδελφός της Τάισον, η μητριά της Πάμελα Αντερσον και οι 2 γιοι της, Μπράντον και Ντίλαν. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template