Ο Βαρδής θέλει Καμπουράκη-Οικονομέα παρουσιαστές του δελτίου των 8

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Το δίδυμο Καμπουράκη-Οικονομέα, σαν παρουσιαστές του κεντρικού δελτίου ειδήσεων εξετάζουν πολύ σοβαρά οι ιδιοκτήτες του Mega σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού.
Ειδικά ο Βαρδής εκτιμά πως η αντικατάσταση της Ολγας Τρέμη από την Μαρία Σαράφογλου, θα βυθίσει ακόμη πιο πολύ το δελτίο μια και οι δύο παρουσιάστριες έχουν πάνω κάτω το ίδιο προφίλ για το μέσο θεατή-ακριβό lifestyle και διαπλεκόμενες.
Ο Βαρδής προκρίνει το δίδυμο Οικονομέα-Καμπουράκη, οι οποίοι είναι κοντά στο προφίλ του μέσου Έλληνα και κάνουν on camera τα ίδια καραγκιοζιλίκια που κάνει ο μέσος Έλληνας στα καφενεία.
Ο Καμπουράκης, ο Οικονομέας, ο Παπαδάκης, ο Λυριτζής και ο Οικονόμου, είναι οι κατ΄εξοχήν μέσοι Έλληνες"παραλίες" και αντιπροσωπεύουν αισθητικά και εγκεφαλικά τον μέσο ξερόλα ελληνάρα που επιδεικνύεται στα καφενεία, πάει για κυνήγι και δολοφονεί ανυπεράσπιστα ζώα (και μετά τα φορτώνει στο Nissan και βάζει φωτογραφίες των θυμάτων του στο facebook), επειδή φοβάται μην γίνει ο γιος του αδελφή τον πάει τις Κυριακές στα γήπεδα,ενώ τα Σάββατα θα τον δεις με σαγιονάρα- πανέρι να προαυλίζεται στο χώρο στάθμευσης των σούπερ μάρκετ-μέσα δεν μπαίνει γιατί δεν έχει λεφτά να ψωνίσει.
Ο μέσος ελληνας έχει στο πίσω μέρος της κούρσας, εκτός από την πεθερά τα γνωστά ψεύτικα σκυλάκια που κουνάνε το κεφαλάκι τους, ενώ στο καθρέφτη έχει κρεμάσει διάφορους σταυρούς και χαιμαλιά από τον Αγιο Νεκτάριο Αιγίνης.
Τέλος πάντων, όλα αυτά σκέφτονται οι ιδιοκτήτες του Mega για τον μέσο Έλληνα και ετοιμάζονται να αναθέσουν το δελτίο στους δύο συμπαθείς μεσήλικες.
Οσο για την Ολγα Tρέμη, εκείνη εγκατέλειψε το δελτίο επειδή θεωρούσε ότι σπιούνοι μέσα από το κανάλι την απαξίωναν διαρκώς στα blogs, διαδίδοντας φήμες ως επί το πλείστον ανυπόστατες.
Μάλιστα η ιδιοκτησία του Μega έδωσε εντολή στους Καμπουράκη-Οικονομέα να μην απομακρυνθούν από το Αγκίστρι που είναι ο φυσικός τους χώρος διακοπών και γενικά να μην βουτάνε στη θέλασσα αφού πρώτα έχουν περιδρομιάσει γιατί θα μείνει το κανάλι χωρίς "μέσο Ελληνα" για την παρουσίαση των ειδήσεων πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template