Τα ζώδια της εβδομάδας

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)
ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Οι ευθύνες της καθημερινότητας τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά μάλλον κουράζουν υπέρμετρα κάποιους/ες από εσάς αυτήν την εποχή.
Πολλές είναι οι σκέψεις σας, ωστόσο πιθανότατα δεν νιώθετε πάντα την ανάγκη ή την επιθυμία να τις μοιραστείτε με τον οποιονδήποτε. Μεγαλύτερη εξωστρέφεια και κινητικότητα αναμένεται από εσάς του β’ δεκαημέρου αυτήν την εβδομάδα. Μάλιστα, ορισμένοι Κριοί της 30/3-5/4 θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε χαρά μέσ’ από τις φιλίες, τις γνωριμίες ή τους συλλογικούς χώρους στους οποίους μετέχετε. Προσοχή στις εντάσεις, στις κόντρες και στα προβλήματα είναι η σύσταση για εσάς της 15/4.
ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η πανσέληνος προσφέρει μία ευκαιρία ή δίνει συναισθηματική ανάταση κι ελπίδα σ’ εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στις 16/5. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, οι Ταύροι της 1/5 φαίνεστε ιδιαιτέρως πιεσμένοι από μια υπόθεση που πρέπει να διαχειριστείτε ή να ξεκαθαρίσετε. Φιλίες στηρίζουν, η συμμετοχή σε συλλόγους προωθεί τους στόχους σας, ευκαιρίες επαγγελματικού και συναισθηματικού περιεχομένου φέρνουν ανανέωση στη διάθεση, εφόσον γεννηθήκατε στις 20-25/4.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η πανσέληνος προωθεί την ολοκλήρωση μιας υπόθεσης που σχετίζεται με το σπίτι / το χώρο (έδρα) / το ακίνητο / την οικογένεια ή την σταθερή, προσωπική σας σχέση, κυρίως αν γεννηθήκατε κοντά στις 16/6. Ορισμένοι/ ες από εσάς καλείστε να προβείτε σε αλλαγές ή ενδεχομένως θα εκνευριστείτε και θα πιεστείτε υπέρμετρα. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως θα τα καταφέρετε μια χαρά εφ’ όλης της ύλης. Ευεργετημένοι / ες, τόσο στις επαγγελματικές, όσο και στις προσωπικές φιλοδοξίες είστε ξεκάθαρα εσείς της 30/5-5/6.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Η πανσέληνος αφορά κυρίως εσάς της 18/7 και πιθανότατα δίνει την αφορμή / την ευκαιρία για μια μετακίνηση είτε φέρνει μια σύμπτωση / συζήτηση / προσφορά / πρόταση που σας ανοίγει ένα νέο δρόμο για τη συνέχεια. Αλλαγές χωροταξικού περιεχομένου ή διαχειρίσιμες εντάσεις διαφαίνονται παράλληλα με τη διέλευση του Άρη από το Ζυγό.
Καρκίνοι της 22-27/6 μπορείτε σιγά σιγά ν’ ανοίξετε τα χαρτιά σας και να κυνηγήσετε με ευστοχία τις φιλοδοξίες σας κερδίζοντας έδαφος στις δημόσιες σχέσεις, καθώς έχετε τόσο το θετικό τρόπο, όσο και την απαραίτητη έμπνευση για να τα καταφέρετε.
ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Οικονομικά ζητήματα, ανασφάλειες συναισθηματικού ύφους, αλλά και μια αναζήτηση της ουσιαστικής ικανοποίησης και της απόλαυσης στη ζωή φαίνονται να είναι έννοιες που συνδέονται με την πανσέληνο. Οι διαδικασίες, οι εξελίξεις, αλλά και η πρακτική υμών της 17/8 φέρνουν – σε συνδυασμό- εποικοδομητικά αποτελέσματα. Η θέση της Αφροδίτης δίνει ευκαιρίες σ’ επίπεδο σχέσεων / συνεργασιών, αν γεννηθήκατε στις 1-7/8. Ακόμα κι εν μέσω εντάσεων / ξεκαθαρισμάτων, έχετε την προοπτική, αν μη τι άλλο, να θέσετε τις καταστάσεις εκεί όπου πρέπει να βρίσκονται για να είστε εσείς καλύτερα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η πανσέληνος στο ζώδιό σας αφορά κυρίως εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στις 18/9. Αλλαγές, εντάσεις με τελικά ξεκαθαρίσματα και καινούργιο τοπίο είναι οι έννοιες που συνδέονται με το φεγγάρι, τόσο όσον αφορά στο περιβάλλον, όσο και στις επαγγελματικές ή συναισθηματικές σχέσεις. Ο Ερμής θα προσπαθήσει να ζεστάνει επικοινωνιακά την ατμόσφαιρα για εσάς της 23-28/8, ωστόσο κρατήστε μικρό καλάθι εφ’ όλης της ύλης προς το παρόν, γιατί δεν αποκλείονται οι συγχύσεις. Ευεργετημένοι και προστατευμένοι για την εποχή αυτή θεωρείστε επί της ουσίας οι Παρθένοι της 2/9 και της 5/9.
ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η πανσέληνος ενδεχομένως φέρνει ευθύνες, άγχη, ψυχοσωματικές ενοχλήσεις ή απλώς έντονη νευρικότητα σε ορισμένους/ ες εξ’ υμών. Ζυγοί της 2-8/10 παίζετε και κερδίζετε σε μια σειρά ζητημάτων, αρχής γενομένης από τον έρωτα! Εκνευρισμοί κουράζουν ίσως περισσότερο εσάς της 18/10 που θα πρέπει να διαχειριστείτε τις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά σας, έτσι ώστε ν’ αποφύγετε «ζημιές».
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Η πανσέληνος φαίνεται συμπαθητική, προστατευτική, ακόμα κι ευεργετική για εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στις 18/11. Ένας στόχος παίρνει σάρκα και οστά, είτε συζητούμε για κάτι επαγγελματικό είτε για μια συναισθηματική ιστορία. Από την άλλη πλευρά, Σκορπιοί της 3/11, μάλλον θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως, καθώς μια εκρηκτική κατάσταση θα μπορούσε να αλλάξει πολλά και ν’ ανατρέψει την πορεία των πραγμάτων. Το βέβαιον είναι πως μπορείτε – αν θέλετε και αξίζει- να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να… το σώσετε, έστω και στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Συναισθηματικές επαφές αρχίζουν ν’ αλλάζουν μια βαρετή καθημερινότητα για εσάς της 24-29/10.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η πανσέληνος κάτι φαίνεται ν’ αλλάζει στην πορεία των πραγμάτων για εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 18/12 στην προσωπική/ οικογενειακή ζωή είτε στην καριέρα. Η συγκρατημένα δυναμική τακτική θα σας βοηθήσει ιδιαιτέρως ως προς την αποτελεσματικότητα των κινήσεων και των επιλογών σας. Έννοιες περί τα του οίκου ή των πολύ προσωπικών σχέσεων απασχολούν ή / και συγχύζουν ορισμένους της 22-27/11. Νοσταλγία, αναπόληση, αλλά κι εσωστρέφεια θα μπορούσαν τώρα να χαρακτηρίζουν εσάς του α’ δεκαημέρου. Ωστόσο, Τοξότες της 1-7/12, κερδίζετε μέσ’ από την καλοπροαίρετη επικοινωνία και το γενικότερο κοινωνικό προφίλ που προβάλλετε και μπορείτε να εξομαλύνετε τη σχέση με το συγγενικό ή και το γειτονικό περιβάλλον ή ν’ αποκομίσετε οφέλη μέσ’ από πάσης φύσεως συνδιαλλαγές.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η πανσέληνος δίνει απλόχερα μια ευκαιρία σ’ εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 16/1! Ταξίδια, σπουδές, συμφωνίες, νομικά ζητήματα, αλλά και διαπραγματεύσεις για εργασία στο Εξωτερικό ή σε πολυεθνικά περιβάλλοντα είναι μόνο κάποιες από τις πολλές εκδοχές τομέων όπου ευεργετείστε αυτήν την εποχή. Επικοινωνιακά και διαπραγματευτικά έχετε πολλά να κερδίσετε τώρα και οι Αιγόκεροι της 22-27/12. Η πορεία της Αφροδίτης στον Υδροχόο φέρνει τις κατάλληλες αφορμές, ώστε να αισθανθείτε καλύτερα, τόσο ηθικά, όσο και με βάση τις εξελίξεις στα οικονομικά σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια ένα ζήτημα οικονομικό ή συναισθηματικό. Αν γεννηθήκατε κοντά στις 14/2, τότε δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε, γιατί θα καταφέρετε να διαχειριστείτε την υπόθεση όπως πρέπει βρίσκοντας την κατάλληλη διέξοδο. Υδροχόοι της 31/1 μάλλον θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο, διότι οι καταστάσεις πιέζουν ιδιαίτερα και χρήζουν ιδιαίτερης μέριμνας και στρατηγικής. Θυμηθείτε, βεβαίως, πως η θέση του Ουρανού, σε συνδυασμό με τη διέλευση της Αφροδίτης, προσφέρουν έναν άσο στο μανίκι σας, συνεπώς μπορείτε να κάνετε το σωστό είτε να υπολογίσετε και στην τύχη που θα σας βοηθήσει έστω και στο τελευταίο δευτερόλεπτο.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η πανσέληνος πραγματοποιείται απέναντί σας και πιέζει αρκετά εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στις 16/3. Προσέξτε στη διαχείριση σχέσεων / συνεργασιών, αλλά στους εκνευρισμούς και θεωρήστε φυσιολογική μια αλλαγή, ώστε να προχωρήσετε υγιώς τη ζωή σας. Πιο εξωστρεφείς αρχίζετε να δείχνετε και να νιώθετε εσείς της 19-24/2, μόνο που οι συγχύσεις / παρανοήσεις / εξιδανικεύσεις / εξαπατήσεις / απογοητεύσεις δυστυχώς είναι παράλληλα στο πρόγραμμα. Ξεκάθαρα ευεργετημένοι / προστατευμένοι της εποχής χαρακτηρίζεστε οι Ιχθύες της 1/3 και της 13/3.
Υπηρεσία προσωπικής συνεδρίας με ρύθμιση συνάντησης (ή τηλεφωνικής συνάντησης) στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό:
Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30) 213 0377165
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template