Τα πιο ακριβά σπίτια στον κόσμο ..Εγώ πάντως δεν θα τα αγόραζα.

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ξέρω ξέρω..θα μου πείτε τι λες ρε ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ εδώ δεν έχουμε να φάμε,ο Στουρνάρας μας έχει αλλάξει τα φώτα και εσυ μας δείχνεις σπίτια δισεκατομυριούχων,που ίσως ούτε σε 10 γενιές δεν θα τα αποκτήσουμε!!!Όμως..ποτέ μη λες ποτέ.ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.Η ''θεά''τυχη δεν κοιτάζει ούτε νέους ούτε γέρους.! Απολαύστε τα πάντως γιατί ξέρω οτι σε πολλούς αρέσουν..Τα όνειρα είναι για ολους δεν κοιτούν τσέπες ,

1. “Antilla”, Mumbai – 1 Δις Δολάρια

Το ακριβότερο σπίτι στον κόσμο για το 2010 (και όχι μόνο) και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Αξίας μόλις 1 δισεκατομμύρια δολάρια είναι το πρώτο σπίτι που κόστισε τόσο σε όλο τον κόσμο.Σε ποιόν ανήκει; στον Mukesh Ambani, τον πέμπτο πιο πλούσιο άνθρωπο στον κόσμο, ιδιοκτήτη της πιο πολύτιμης εταιρίας της  Ινδίας Reliance Industries.Με 27 ορόφους, αίθουσες χορού, πανάκριβους πολυελαίους, αναδιπλούμενα στάδια και 600 υπαλλήλους δεν υπάρχει άλλη κατοικία στην γη που να μπορεί να συγκριθεί με το 570 πόδια «Antilla» στην Βομβάη.
 2. Villa Leopolda, French Riviera – 506 εκατομμύρια δολάρια
Η βίλα Leopolda αξίας 506 εκατομμυρίων χτίστηκε το 1902 από τον βασιλιά Λεοπόλδο Β του Βελγίου. Υπήρξαν κάποιες φήμες ότι έχει αγοραστεί από τον Bill Gates αλλά και από πολλούς ακόμα διάσημους και πλούσιους.Χαρακτηριστικά του σπιτιού τα 19 υπνοδωμάτια, τα αθλητικά γήπεδα, η αίθουσα μπόουλινγκ, οι πάρα πολλές κουζίνες, οι χώροι εστίασης, ακόμη και η αίθουσα θεάτρου. Αξία 506 εκατομμύρια δολάρια.

3. One Hyde Park – The Penthouse, London – 200 εκατομμύρια δολάρια

Πιο πολύ για καταφύγιο πρόκειται. Το Penthouse στο Λονδίνο αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων έχει χτιστεί ως ένα σπίτι για τους πλούσιους και διάσημους. Φρουρά επίλεκτων, αλεξίσφαιρα τζάμια, σαρωτές ίριδας στις πόρτες, δωμάτια πανικού αλλά και μια μυστική σήραγγα που οδηγεί στο κοντινό Mandarin Hotel.
Το κτίριο έχει κοινόχρηστα λουτρά, γήπεδα σκουός και αίθουσες γευσιγνωσίας, και το ρετιρέ εξυπηρετείται από 24 ώρες room service. Αξία 200 εκατομμύρια δολάρια.

4. Fairfield Pond, The Hamptons – 170 εκατομμύρια δολάρια

396518-fairfield-pond

Το 63 στρεμμάτων σπίτι του δισεκατομμυριούχου Ira Rennert, πρόεδρου της Renco Metals, διαθέτει 5 γήπεδα σπορ, αίθουσα μπόουλινγκ και $ 150.000 μπανιέρα. Αξία: μόλις 170 εκατομμύρια δολάρια.

 5. Hearst Mansion, Beverly Hills – 165 εκατομμύρια δολάρια

Aυτό το αρχοντικό, πρώην κατοικία του γίγαντα των εκδόσεων Γουίλιαμ Ράντολφ Χιρστ, διαθέτει 29 δωμάτια και τρεις πισίνες. Το κτίριο έγινε διάσημο όταν χρησιμοποιήθηκε για την ταινία Νονός, όταν το κεφάλι του αλόγου αποκόπτεται και εμφανίζεται στο κρεβάτι του ιδιοκτήτη.
Το γεγονός ότι ο δολοφονημένος πρόεδρος Κένεντι έμεινε στο αρχοντικό κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος του προστίθεται επίσης στην άνοδο της αξίας του που είναι 165 εκατομμύρια δολάρια. Το σπίτι έχει και εκλεκτούς γείτονες  συμπεριλαμβανομένων των Tom Cruise – Katie Holmes και Ντέιβιντ – Βικτώρια Μπέκαμ.


6. Franchuk Villa, Kensington – 161 εκατομμύρια δολάρια

Τα 10 πιο ακριβά σπίτια του κόσμου για το 2010

Ανήκει στην Ουκρανή Φιλάνθρωπο Elena Franchuk η οποία το μετονόμασε το 2006 μετά από ανακατασκευή 10000000 δολαρίων σε Franchuk Villa. Αξία 161 εκατομμύρια δολάρια.

7. The Pinnacle”, Montana – 155 εκατομμύρια δολάρια

Τα 10 πιο ακριβά σπίτια του κόσμου για το 2010

Αυτό είναι το σπίτι του Time και της  Edra  Blixseth, ιδιοκτητών του χιονοδρομικού κέντρου «Yellowstone Club» στη Μοντάνα. Σε σύγκριση με τα υπόλοιπα σπίτια της λίστας υστερεί σημαντικά στον αριθμό δωματίων. Έχει όμως άλλα χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό. Όπως το ότι κάθε σπιθαμή του δαπέδου του θερμαίνεται, θερμαινόμενους  διαδρόμους και τζάκια σε όλα τα μπάνια. Αξία 155 εκατομμύρια δολάρια.

8. “The Manor”, Los Angeles – 150 εκατομμύρια δολάρια

Το σπίτι του Aaron Spelling, βαπτίστηκε «The Manor» από τη σύζυγό Cindy.  Διαθέτει 123 δωμάτια για την οικογένειά του για να διαλέξει κανείς το δωμάτιο του χωρίς καυγάδες, μια εσωτερική πίστα πατινάζ, πολλαπλές πισίνες, τρεις κουζίνες, αθλητικά γήπεδα καθώς και μπόουλινγκ.
Το σπίτι, το οποίο είχε κατασκευαστεί από το μηδέν το 1991, έχει επίσης και ένα δωμάτιο που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για  συσκευασία δώρων  καθώς  και έναν ολόκληρο όροφο αφιερωμένο στον χώρο της ντουλάπας. Αξία 150 εκατομμύρια δολάρια.

9. Updown Court, Windlesham, Surrey – 139 εκατομμύρια δολάρια

Το αρχικό οικοδόμημα χτίστηκε το 1924 και αργότερα αποκτήθηκε από τον Λόρδο Parker του Burley το 1977. Το κτίριο υπέστη σοβαρές ζημιές από πυρκαγιά το 1987. Ο Leslie Allen-Vercoe αγόρασε το καμένο ακίνητο, για  38,4 εκατομμύρια δολάρια και επένδυσε επιπλέον  60 εκατομμύρια δολάρια για να το επισκευάσει. Η νέα γραμμή του κτιρίου  σχεδιάστηκε από τον John B Scholz, αρχιτέκτονα από την Αριζόνα.Θεωρούνταν σαν το πιο ακριβό σπίτι το 2006 και το τρίτο πιο ακριβό το 2008. Το 2010 παρότι η αξία του δεν έπεσε – αντίθετα μεγάλωσε καταλαμβάνει την ένατη θέση στην σχετική λίστα. Αξία 139 εκατομμύρια δολάρια.

10. Dracula’s Castle, Romania – 135 εκατομμύρια δολάρια

Αυτό το σπίτι δεν χρειάζεται συστάσεις. Χτισμένο το 14ο αιώνα, το κάστρο αποτελεί σήμερα εθνικό μνημείο και μουσείο χάρη στον μύθο γύρω από αυτό.. Διαθέτει 57 δωμάτια συνολικά, συμπεριλαμβανομένων 17 δωματίων γεμάτα με αντίκες και ιστορικά αντικείμενα. Αξία 135 εκατομμύρια δολάρια.
το''βουτήξαμε'' απο το dinfo.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template