Χωρίζει ο Ρονάλντο, ...άνω-κάτω η Ρεάλ

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της Ρεάλ στη νίκη επί της Γρανάδα
 
Το γκολ του Βραζιλιάνου Αντριάνο Κορέια στάθηκε αρκετό, χθες, για την Μπαρτσελόνα, ώστε να λυγίσει με 1-0 την αντίσταση της Βαλένθια στο «Καμπ Νόου». Με το πανέμορφο αριστερό σουτ του Βραζιλιάνου μπακ, που έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Ντιέγκο Αλβες, η «Μπάρτσα» έχει να επιδείξει το απόλυτο των νικών στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της «Πριμέρα Ντιβισιόν» και κυρίως έδειξε να ξεπερνά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης την Τετάρτη στη Μαδρίτη, που της κόστισε την απώλεια του Σούπερ Κυπέλλου Ισπανίας. Για τους Καταλανούς ο Φάμπεργκας με ψηλοκρεμαστό πλασέ στο 26' σημάδεψε το δεξί δοκάρι των «νυχτερίδων».

Στο «Μπερναμπέου», ο Κριστιάνο Ρονάλντο με δύο γκολ βοήθησε τους πρωταθλητές Ισπανίας να καταβάλουν με 3-0 τη Γρανάδα και παράλληλα να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο «CR7» έφτασε τα 150 γκολ με τη φανέλα της «βασίλισσας της Ευρώπης» σε 149 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ομως μετά τον αγώνα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δήλωσε λυπημένος κι ότι έχει επαγγελματικό πρόβλημα με τις φήμες να οργιάζουν πως χωρίζει από την πανέμορφη σύντροφό του, τη Ρωσίδα μοντέλα Ιρίνα Σάικ!

Η φήμη του χωρισμού του έπεσε σαν... βόμβα στο στρατόπεδο της Ρεάλ με τους συμπαίκτες του να μην μπορούν να το πιστέψουν!

Στους υπόλοιπους αγώνες, η Λεβάντε με τον Φάνη Γκέκα βασικό πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς κατέβαλε με 3-2 την Εσπανιόλ, χάρη σε αυτογκόλ του Ραούλ Ροδρίγκεθ στο 93'. Ο διεθνής φορ, που είχε σκοράρει την Πέμπτη στην επικράτηση σε βάρος της Μάδεργουελ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, έφτιαξε το πρώτο γκολ της ομάδας του από τον Χουανλού στο 54'.

Ο Λαρισαίος φορ αντικαταστάθηκε στο 81' από τον Ανχελ. Στο στάδιο «Βαγιέκας», η Ράγιο Βαγεκάνο κόλλησε στο 0-0 με τη Σεβίλλη, που έχασε δύο πέναλτι! Στο 7' ο Νεγρέδο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στο 71' ο Κροάτης Ιβάν Ράκιτιτς σούταρε άουτ!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Μπαρτσελόνα-Βαλένθια 1-0 (Αντριάνο Κορέια 23'), Ρεάλ-Γρανάδα 3-0 (Κριστιάνο Ρονάλντο 26', 54', Ιγκουαΐν 77'), Αθλέτικ Μπιλμπάο-Βαγιαδολίδ 2-0 (Αντουρίθ 69', Σουσαέτα 75'), Λεβάντε-Εσπανιόλ 3-2 (Χουανλού 54', Λελ 56', Ραούλ Ροδρίγκεθ αυτ. 93'- Λόνγκο 21', Τεσέρα 25'), Σαραγόσα-Μάλαγα 0-1 (Ιγνάθιο Καμάτσο 56'), Θέλτα-Οσασούνα 2-0 (Ασπας 69', Βερμέχο 94'), Μαγιόρκα-Σοσιεδάδ 1-0 (Βίκτορ 75'), Λα Κορούνια-Χετάφε 1-1 (Ρίκι 6'- Μπαράδα 26'), Ράγιο Βαγεκάνο-Σεβίλλη 0-0.

www.ethnos
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template