Εμφανίστηκε η 82χρονη μητέρα του Michael Jackson!

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012




Η μητέρα του Michael Jackson που είχε να δώσει σημεία ζωής από τις 15 Ιουλίου, σύμφωνα με τα λεγόμενα της εγγονής της, Paris, της δικηγόρου της και ενός ανιψιού της,επικοινώνησε με τις Αρχές του Λος Άντζελες, στις οποίες είχε αναφερθεί η εξαφάνισή της το περασμένο Σάββατο.
Η οικογένεια Jackson μέχρι πριν λίγες ώρες ήταν χωρισμένη στα δύο, καθώς κάποια μέλη ανέφεραν ότι δεν είχε επικοινωνήσει μαζί τους για περισσότερο από μια εβδομάδα, ενώ άλλα μέλη δήλωναν ότι η ηλικιωμένη γυναίκαξεκουράζεται στην Αριζόνα μετά από συμβουλή των γιατρών.

Η Katherine Jackson πήγε στις 15 Ιουλίουστο Νέο Μεξικό με τη μεγαλύτερη κόρη της Rebbie, για να παρακολουθήσει τη συναυλία των αδερφών Jackson και από τότε δεν έχει μιλήσει με τα εγγόνια της, ανέφερε στο CNN η δικηγόρος της Sandra Ribera.

Τα παιδιά του Michael Jackson, Prince, Paris και Blanket, που είναι οι νόμιμοι και μοναδικοί κληρονόμοι του θρυλικού τραγουδιστή και βρίσκονται υπό την επιμέλεια της Katherine, δεν έχουν καταφέρει ακόμα να επικοινωνήσουν μαζί της.

Η ίδια η 14χρονη Paris έγραψε στο Twitter της το πρωί της Κυριακής (22/7): «Ναι η γιαγιά μου αγνοείται, δεν της έχω μιλήσει εδώ και μια εβδομάδα και θέλω να επιστρέψει σπίτι τώρα».



Ένας ανιψιός της 82χρονης γυναίκας ονόματι Trent Jackson δήλωσε και επίσημα την εξαφάνισή της το περασμένο Σάββατο σε αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες.

Από την άλλη ο γιος της ηλικιωμένης γυναίκας διέψευσε μέσω Twitter ότι η μητέρα του έχει εξαφανιστεί και τόνισε ότι είναι καλά στην υγεία της.

«Θέλω να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι η μητέρα μου είναι μια χαρά, απλώς ξεκουράζεται στην Αριζόνα, όπως τη συμβούλεψαν οι γιατροί. Αυτή είναι η μητέρα μας και η υγεία της είναι πάνω απ' όλα. Δεν σχεδιάζουμε κάτι ούτε δολοπλοκούμε εις βάρος κάποιου. Απλά ακολουθούμε τις εντολές των γιατρών. Τελεία και παύλα», έγραψε ο Jermaine Jackson.

Ωστόσο, η υποτιθέμενη εξαφάνιση της Katherine Jackson έλαβε τέλος, όταν νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (23/7) επικοινώνησε τηλεφωνικά με την αστυνομία και ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία της και ότι πράγματι βρίσκεται με την οικογένειά της στην Αριζόνα.

Το γεγονός διαπίστωσε ιδίοις όμμασι και ο σερίφης της πόλης, ο οποίος επισκέφτηκε την 82χρονη γυναίκα στο σπίτι που την φιλοξενούσαν, ενώ απολάμβανε το δείπνο της με την οικογένειά της και έπαιζε Uno. «Μου φάνηκε χαρούμενη, ασφαλής και υγιής», δήλωσε ο σερίφης στο X17.

Το περιστατικό δεν φαίνεται να είναι τυχαίο, αφού πριν λίγες ημέρες δύο από της κόρες της Katherine, Rebbie και Janet, καθώς και τρεις από τους γιους της, Jermaine, Randy και Tito, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία κριτικάρουν τους μέχρι στιγμής εκτελεστές της διαθήκης του Michael Jackson, ισχυριζόμενοι ότι εκμεταλλεύονται την ηλικιωμένη μητέρα τους και εξαπατούν την οικογένεια.


nooz.g


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template