Γερμανέ Σόϊμπλε μην απειλείς τους Ελληνες..Ακούς;Σου μιλώ!

Σάββατο 5 Μαΐου 2012




Άκουσες φίλε;Σταμάτα να το παίζεις κατακτητής.Η εποχές της Γκεστάπο και των Ες Ες πέρασαν.Δεν μασάμε!
Μην μας απειλείς λοιπόν αν στις εκλογές της 6ης Μαΐου δεν ψηφίσουμε τους υποτελείς σου,θα υποστούμε τις συνέπειες!Μην μας κουνάς το δάχτυλό σου γιατί εμείς έχουμε μεγαλύτερο και ποιο χοντρό απ΄το δικό σου...

.Ο Ελληνικός λαός δεν ανέλαβε καμιά απολύτως δέσμευση.Την "δέσμευση" την ανέλαβαν κάποιοι που πιστεύσαμε , κάποιοι που τελικά αποδείχτηκαν πιόνια σας στο βρώμικο παιχνίδι σας.Ναι βρώμικο παιχνίδι σας διότι είσαστε το ίδιοι βρώμικοι και ρυπαροί αλλά και κομπλεξικοί!Έχετε κόμπλεξ έναντι των άλλων Ευρωπαίων του Νότου και ειδικά της Ελλάδας.
Άφησε τις εθνικιστικές κορώνες Γκαιμπελικέ  ντολμά.Κερδίζεις  εσύ από τον δικό μου αργό θάνατο με τα επιτόκια που εσύ επιβάλεις να μου δανείζεις, ποταπέ.... .
Και μιλάς με ψεύτικο προσωπείο για την Ευρώπη. Ποια Ευρώπη ρε;Την Ευρώπη που ονειρεύτηκε αυτός που θαυμάζεις ;Δεν θα σου κάνουμε την χάρη τσόγλανε!..θα καταψηφίσουμε το κωλο μνημόνιο σου και θα σε αναγκάσουμε για να μην καταστραφείς και εσύ να πας με τους δικούς μου όρους.Τους ανθρώπινους όρους.Τους όρους της αξιοπρέπειας,της ηθικής,
Τι;.. γελάς;..Είπα θα καταστραφείς και εσύ γελάς;..Ναι ρε βλάκα!Αν σταματήσουμε να αγοράζουμε από εσένα, Ένα μικρό εμπάργκο από τις χώρες που πας να κατακτήσεις και θα φτάσεις σε εποχές του 1945.!!!. Και χεστήκαμε αν έρθετε για τουρισμό στην χώρα μας..Δεν σας έχουμε ανάγκη..
Επειδή σε βλέπω να αλλάζεις πάνες χεσμένο βαυαρικό γουρούνι θα σου κάνω την χάρη όταν κερδίσω τις εκλογές να μην δημιουργήσω οικονομικό τσουνάμι, και καταστρέψω μαζί με εσένα τους συμμάχους σου τους Ολλανδούς,τους Τσέχους και τους Φινλανδούς,να σε σύρω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να σου προτείνω κάτι που εσύ θεωρείς απεχθές και εγώ το θεωρώ ανθρώπινο.Να μιλήσουμε ρε αμόρφωτε χωρίς παιδεία, .....για ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ !
.Να σου" μάθω" εγώ ο Ελληνας τι πάει να πει αλληλεγγύη.Και να σου θυμίσω ότι και εσύ κάποτε όταν ήσουν ερειπωμένος και  κατεστραμμένος έβαλα και εγώ το χέρι μου να σε σηκώσω...Βλάκα!
Share this article :

1 σχόλιο:

Να είστε κόσμιοι στα μηνύματά σας..Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους σχολιαζοντες...

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template