Η δεξίωση του Ινδού δισεκατομμυριούχου Taizoon Khorakiwala στο Εκάλη Club

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023


Το Σάββατο το βράδυ στο Ecali Club ο Ινδός επιχειρηματίας Taizoon Khorakiwala του SwitzGroup πραγματοποίησε το ετήσιο χριστουγεννιάτικο του δείπνο για να καλλιεργήσει τις δημόσιες σχέσεις του στην Ελλάδα

Το τι έγινε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ο κάθε λογής απίθανος ήταν εκεί! Έκαναν ουρά για να χαιρετηθούν με τον δισεκατομμυριούχο Ινδό και να του δώσουν το νούμερο του κινητού τους τηλεφώνου προς πάσα χρήση.

Βέβαια πρέπει να πούμε πως οι Ελληνικές εταιρίες που έχει αγοράσει πραγματοποιούν τζίρο σύμφωνα με τους ισολογισμούς τους πάνω από 200 εκατ. ευρώ και τα κέρδη περίπου 21 εκατ. ευρώ. Δεν το λες και επιτυχία. Σε αυτό βέβαια πρέπει να προστεθεί και το άγνωστο ποσό που έχει διαθέσει για την αγορά των εταιρειών.

Είναι μέτοχος επίσης στην Optima Bank της οικογένειας Βαρδινογιάννη με ποσοστό που ξεπερνάει το 2%
.

Το SwitzGroup διατηρεί πλειοψηφικά ποσοστά στις εταιρείες: Olympic Foods (πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας) που διοικείται από τη Χριστίνα Μπενάκη, στη CSM Bakery (νυν Artizan) που δραστηριοποιείται στις πρώτες ύλες αρτοποιίας που διοικεί ο Κώστας Μαρίνος, στους Κουλουράδες, το γνωστό δίκτυο που παράγει και εμπορεύεται τα κουλούρια Θεσσαλονίκης του Δ. Γρίβα, στην Κρητών Αρτος (Παξιμάδια, κριτσίνια), του Μ. Δαμιανάκη, ο οποίος αποχώρησε και το management έχει περάσει στον Δ. Γρίβα, στις κάβες ΟΑΚ, στη Νewbake (παραγωγή κατεψυγμένων Donuts) του Βάιου Καπάταη, στην εταιρεία Σαμούρη (συσκευασμένα προϊόντα ζαχαροπλαστικής για supermarket), στη Frankal (χονδρική σε πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας στην περιοχή της Κρήτης) και στην Τroufa (προϊόντα ζαχαροπλαστικής).

Επίσης, διαθέτει την εμπορική εταιρεία SwitzGroup Τrading και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα προϊόντα των ευρωπαϊκών εταιρειών Bridor, Europastry και Baker&Baker. Επειδή η Ελλάδα είναι μικρή και όλα κάποτε μαθαίνονται θα μάθουμε και εμείς ποιος είναι ο τελικός στόχος του Ινδού Taizoon Khorakiwala που έχει δαπανήσει 10 τσουβάλια λεφτά για να κάνει εξαγορές που ίσως κάνεις δεν ήθελε να έχει στο χαρτοφυλάκιο του. Ίσως να βγάζαμε καλύτερα συμπεράσματα όμως αν ξέραμε και τα πραγματικά ποσά που δαπανήθηκαν για αυτές τις εξαγορές.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template