Ο Ιερέας, ο αστυνομικός της ΓΑΔΑ και ο δημοσιογράφος συστημικού καναλιού στην λίστα των πελατών του Μίχου.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022


Του Άρη Σπίνου
Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια. Η δικογραφία πλέον γίνεται φύλλο και φτερό και κάθε ώρα προκύπτουν νέα στοιχεία όση προσπάθεια και αν κάνουν κάποιοι να συγκαλυφθεί η αλήθεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του edolio5 που έχουμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή ο ιερέας που έχει βιάσει το 12χρονο κορίτσι είναι "πρώτο βιολί" σε μεγάλη μητρόπολη της Αττικής αν και δεν έχει καμία ιεραρχική θέση. 

Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό ότι η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει ταυτοποίηση και αστυνομικό που υπηρετεί στην ΓΑΔΑ ότι συνομίλησε με την 12χρονη με πρόθεση να βρεθούν από κοντά. 
Έχει ταυτοποιηθεί ακόμα ένα άτομο που εργάζεται ως Delivery και συνομίλησε με το νεαρό κορίτσι, παριστάνοντας τον αστυνομικό, προφανώς για να μην πληρώσει. 
Αυτό που σίγουρα θα δημιουργήσει μεγάλη αίσθηση είναι η αποκάλυψη του ονόματος γνωστού δημοσιογράφου που εργάζεται σε συστημικό κανάλι. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχει αποδειχθεί η συνομιλία του με την 12χρονη αλλά όχι η επαφή του μαζί της

Εν τω μεταξύ:Μπουμπούκι η "μανούλα" της 12χρονης που ήξερε τα πάντα!

Σύμφωνα με την δικογραφία που είναι στην διάθεση του edolio5 φαίνεται ότι η μητέρα της 12χρονης γνώριζε τα πάντα για την δράση του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου και τον εκβίαζε.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού φαίνεται να είχε εισπράξει 300 ευρώ και να ζήτησε άλλα 150.

«Θα πας 150 ευρώ πάλι σε φάκελο στο φαρμακείο απέναντι από τον φούρνο. Αυτά είναι τα τελευταία που ζητάω και φτηνά την έβγαλες με 450 ευρώ για να μην σε καταδώσω." Πολύ φτηνά. Στις 6 να τα έχεις εκεί. Μη στείλεις τίποτα εδώ. Αν δεν τα έχεις ως τις 6, θα σας πάρει όλους μαζί η μπάλα. Και τον γιο σου και την γυναίκα σου και τον (κενό) που σε κάλυπτε και πήγαινες στην αποθήκη με το παιδί μου» φέρεται να έγραφε στο SMS προς τον Μίχο η μητέρα της 12χρονης. ΤΟ SMS αναφέρεται στην δικογραφία.

Βέβαια, την ίδια στιγμή η ίδια μητέρα λέει ότι κινήθηκε καθ’ υπόδειξη της αστυνομίας και όχι αυτοβούλως.

Σύμφωνα με πηγές όμως του τμήματος Ανηλίκων που μίλησε το edolio5, η 37χρονη έκανε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που υποστηρίζει ότι τής είπε να πράξει η Αστυνομία.

"Ουδέποτε δόθηκε η εντολή η μητέρα να προχωρήσει σε χρηματικές συναλλαγές με τον Ηλία Μίχο, αλλά ούτε και να έχει μαζί του τηλεφωνικές ή άλλους είδους επαφές."

«Το ακριβώς αντίθετο είπαμε στη μητέρα να κάνει. Την συμβουλέψαμε να ξεκόψει άμεσα από τον Μίχο» αναφέραν αξιωματικοί που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους και συμπλήρωσαν: «Οταν υπάρχει εγκληματική πράξη με δύο διαφορετικές πλευρές, προσπαθούμε να αποκόψουμε τη μία από την άλλη και αυτό ζητήσαμε από την οικογένεια, να ξεκόψει από το περιβάλλον του Ηλία Μίχου»
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template