Ναζιστές του Αζόφ επιπλήττουν και φοβερίζουν τον Ζελένσκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Έρμαιο και «όμηρος» υπήρξε ο Ζελένσκι στις «ορέξεις» των ναζιστών του Αζοφ εδω και λιγα χρόνια καθώς δεν μπόρεσε να σπάσει τον «τσαμπουκά» των ναζιστικών ταγμάτων των Αζοφιτών. Ενώ εξελέγει με σύνθημα τον τερματισμό των εχθροπραξιών στο Νονπας και στην Αζοφική περιοχή δεν μπόρεσε να υλοποιήσει την υπόσχεση που έδωσε στον Ουκρανικό λαό.



απο τον Jake Morphonios
Αυτή είναι η «πλήρης ανταλλαγή απόψεων» για το 2019 μεταξύ του Προέδρου Ζελένσκι και του μέλους του Αζόφ, Ντένις Γιαντάρ.



Ο Ζελένσκι εξελέγη το 2019 κυρίως με την υπόσχεσή του να τερματίσει τον αιματηρό πόλεμο στο Ντονμπάς. Όταν ανακοίνωσε μια ελαφρά απόσυρση των στρατευμάτων, οι εθνικιστικές στρατιωτικές δυνάμεις της Ουκρανίας άρχισαν να εξεγερθούν.

Ο Ζελένσκι ταξίδεψε στο Zolote στην περιφέρεια Lugansk για να μιλήσει απευθείας σε αυτά τα στρατεύματα. Ο Yantar ήταν μεταξύ των στρατιωτών που επέκριναν τον Zelensky για «συνθηκολόγηση». Όταν ο Ζελένσκι ενημερώθηκε από ένα ζευγάρι ντόπιων χωριανών ότι οι παράτυπες δυνάμεις έκρυβαν όπλα, ο Ζελένσκι μίλησε με τον Γιαντάρ.

Η λογομαχία κλιμακώθηκε. Κάποια στιγμή, ο Ζελένσκι υπενθύμισε στον Yantar ότι ήταν πρόεδρος και δεν ήταν χαμένος.

Μετά από αυτή την ανταλλαγή, περισσότεροι εθνικιστές και ναζί - συμπεριλαμβανομένων μερικών μελών του ουκρανικού κοινοβουλίου - υποσχέθηκαν ότι εάν ο Ζελένσκι προσπαθούσε να αποσύρει τα στρατεύματα, θα απευθύνουν έκκληση να φέρουν χιλιάδες νέους μαχητές από όλη τη χώρα για να τους αντικαταστήσουν.

Εκείνη την περίοδο, ο Ζελένσκι απειλήθηκε επίσης με θάνατο από αρκετούς από τους εξτρεμιστές και τους ηγέτες τους.

Με τον καιρό, ο Ζελένσκι υποχώρησε από την προσπάθεια τερματισμού του πολέμου και συνθηκολόγησε με την ατζέντα του εξτρεμιστή. Αυτό κατέστρεψε τη φήμη του σε εθνικό επίπεδο και το ποσοστό αποδοχής του έπεσε έως και 17%. Παρέμεινε εξαιρετικά χαμηλά μέχρι τον μήνα που εισέβαλε η Ρωσία.

Πολλοί λένε ότι επειδή υπάρχουν πολλοί Ναζί που εκλέγονται στο κοινοβούλιο και επειδή η Ουκρανία έχει έναν Εβραίο πρόεδρο, η χώρα δεν ελέγχεται από εξτρεμιστές. Αλλά αυτό είναι απλώς αναληθές. Παρά το γεγονός ότι είναι η μειοψηφία, αυτοί οι υπερεθνικιστές και οι φασίστες ασκούν ισχυρή επιρροή στην εθνική πολιτική και την άμυνα επειδή είναι εξτρεμιστές - πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν βία για να επιβάλουν τη θέλησή τους στην πλειοψηφία.

Αυτό ακριβώς συνέβη στη Γερμανία. 
Οι Ναζί ήταν μια περιφρονημένη μειονότητα στην κοινωνία - μέχρι που δεν ήταν. Είτε μιλάμε για τους φασίστες Ναζί είτε για τους μαρξιστές μπολσεβίκους, πρέπει να θυμόμαστε ότι ένας μικρός αριθμός εξτρεμιστών μπορεί γρήγορα να καταλάβει την εξουσία και να υποτάξει την πλειοψηφία.



Η άνοδος του φασισμού στην Ουκρανία είναι παράλληλη με την άνοδο του φασισμού στη Γερμανία.

Εάν ο πρόεδρος της Ουκρανίας δεν μπορεί να ελέγξει τα δικά του στρατεύματα ή να τερματίσει έναν πόλεμο, τότε οι άνθρωποι που αγαπούν την Ουκρανία θα πρέπει να ανατριχιάσουν από φόβο για τη δύναμη αυτών των εθνικιστών και των Ναζί. 

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αυτοί οι εξτρεμιστές αποτελούν σημαντική, μακροπρόθεσμη απειλή για την ειρήνη, την ασφάλεια και την ευτυχία των Ουκρανών πολιτών – για να μην πω τίποτα για την πιθανότητα περιφερειακής αποσταθεροποίησης και παγκόσμιου πολέμου. Αντίθετα, οι ξένοι αγκαλιάζουν τους εξτρεμιστές και εκτρέπουν την κριτική από αυτούς. 
Με το ζήλο τους να υπερασπιστούν την Ουκρανία για τη ρωσική εισβολή, κλείνουν τα μάτια στην ίδια την απειλή για την οποία η Ρωσία προειδοποιεί εδώ και χρόνια.

Τα ώριμα μυαλά θα πρέπει να μπορούν να μιλούν ταυτόχρονα εναντίον του ρωσικού πολέμου ΚΑΙ των εσωτερικών απειλών του φασισμού και του υπερεθνικισμού στην Ουκρανία. Η άρνηση ενός από τα δύο προβλήματα αποτελεί σοβαρή αδικία για τον λαό της Ουκρανίας.


Ακολουθήστε την Blackstone Intelligence στο Twitter @morphonios και στο YouTube @blackstone333.


Μπορείτε να διαθέσετε μερικά δολάρια για να υποστηρίξετε την αναφορά μου; Κάντε δωρεά στο Patreon ή στο PayPal !


Πηγές και περισσότερες πληροφορίες:

https://twitter.com/morphonios/status/1502875831860871169


https://www.kyivpost.com/ukraine-politics/im-not-a-loser-zelensky-clashes-with-veterans-over-donbas-disengagement.html


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template