Νέα μελέτη για τα mRNA εμβόλια: Μπορούν να προκαλέσουν μέχρι και AIDS! - Την υπογράφει και Έλληνας επιστήμονας

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Μια νέα επιστημονική μελέτη, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Dr. Peter McCullough, αλλά και άλλους κορυφαίους επιστήμονες, όπως και ο Έλληνας Dr. Αντώνης Κυριακόπουλος, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό μπορούν να βλάψουν το ανοσοποιητικό σύστημα.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της μελέτης, που δημοσιεύθηκαν από το Dailyexpose.uk, οι πλήρως εμβολιασμένοι υπάρχει κίνδυνος να αναπτύξουν μια νέα μορφή συνδρόμου επίκτητης ανοσοανεπάρκειας (AIDS).

Η μελέτη με τίτλο «Innate Immune Suppression by SARS-CoV-2 mRNA Vaccinations: The role of G-quaduplexes, exosomes and microRNAs» δημοσιεύτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2022 και παρουσιάζει μια σειρά από στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι γενετικές αλλοιώσεις που προκαλούνται από τα mRNA εμβόλια έχουν ποικίλες επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία.





Αυτά περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:
μια πιθανή άμεση αιτιολογική σύνδεση με νευροεκφυλιστικές ασθένειες.

μυοκαρδίτιδα
ανοσοθρομβοπενία
Παράλυση του Bell
διαταραχές του ήπατος
μειωμένη προσαρμοστική ανοσία
αυξημένη παραγωγή ή σχηματισμός όγκου ή όγκων.
και βλάβη στο DNA

Ο Dr. Ο Peter McCullough, ο οποίος συνέγραψε τη μελέτη με μαζί με τους Dr. Αντώνη Κυριακόπουλο, Dr. Γκρεγκ Νάι και Dr. η Stephenie Sennef, παρείχε επίσης στοιχεία για αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS) για να υποστηρίξει τα συμπεράσματά τους.


Στην εργασία τους, η ομάδα επιστημόνων εξετάζει την επιστημονική βιβλιογραφία που υποδηλώνει ότι ο εμβολιασμός με εμβόλιο mRNA Covid-19 πυροδοτεί μια σειρά βιολογικών γεγονότων που όχι μόνο διαφέρουν από εκείνα που προκαλούνται από φυσική μόλυνση, αλλά είναι αντιπαραγωγικά με διάφορους τρόπους τόσο για τη σύντομη και μακροπρόθεσμη απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος και φυσιολογική κυτταρική λειτουργία.

Ο McCullough και άλλοι επιστήμονες αναφέρουν επίσης ότι τα εμβόλια Covid-19 έχουν πλέον αποδειχθεί ότι αντιστρέφουν «κρίσιμες οδούς που σχετίζονται με την επιτήρηση του καρκίνου, τον έλεγχο των λοιμώξεων και την κυτταρική ομοιόσταση. Εισάγουν εξαιρετικά τροποποιημένο γενετικό υλικό στο σώμα».

Σημαντικά σημεία μελέτης


Τα παρακάτω είναι μερικά από τα κυριότερα σημεία από την εξαιρετικά καλά ερευνημένη και απίστευτα μακροχρόνια μελέτη.

Βλάβη στο κεντρικό νευρικό σύστημα


Η μελέτη αναφέρεται σε μια πρωτοποριακή μελέτη από μια ερευνητική ομάδα στην Ινδία που εξέτασε τον ρόλο των εξωσωμάτων στην κυτταρική απόκριση στην εσωτερικά συντιθέμενη πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2.

Έγραψαν στην περίληψη: «Προτείνουμε ότι το προϊόν γονιδίου SARS-CoV-2, Spike, μπορεί να αλλάξει το εξωσωματικό φορτίο του ξενιστή, το οποίο μεταφέρεται σε απομακρυσμένους μη μολυσμένους ιστούς και όργανα και να ξεκινήσει έναν καταστροφικό ανοσολογικό καταρράκτη στο κεντρικό νευρικό σύστημα (CNS) μπορεί να ξεκινήσει».

Διαταραγμένη επιδιόρθωση DNA και προσαρμοστική ανοσία

Το ανοσοποιητικό σύστημα και το σύστημα επιδιόρθωσης DNA είναι τα δύο κύρια συστήματα στα οποία βασίζονται οι ανώτεροι οργανισμοί για να αμυνθούν από διάφορες απειλές και μοιράζονται κοινά στοιχεία.

Η απώλεια της λειτουργίας των βασικών πρωτεϊνών επιδιόρθωσης του DNA οδηγεί σε ελαττώματα στην επισκευή που εμποδίζουν την παραγωγή λειτουργικών Β και Τ κυττάρων, με αποτέλεσμα ανοσοανεπάρκεια. Η εξασθενημένη επιδιόρθωση του DNA είναι επίσης μια άμεση πορεία προς τον καρκίνο.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template