ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ- Τα ζώδια της εβδομάδας απο 19 έως 25 Αυγούστου 2019

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.


ΚΡΙΟΣ

Ωφελείσαι αν είσαι σε όλες τις υποχρεώσεις τυπικός.
Δευτέρα και Παρασκευή μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν. Επίσης, την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να μην έρχονται σημαντικές αλλαγές, όμως εσύ είσαι περισσότερο παραγωγικός, τακτοποιώντας εκκρεμότητες. Επίσης, κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις την υγεία σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το σαββατοκύριακο σε κάνει να ασχολείσαι πιο εντατικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επίσης, η προαναφερθείσα όψη, δείχνει και μια ευκαιρία σε θέματα που βαραίνουν το ταίρι σου, αν είσαι ήδη σε μια καλή σχέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Μπορείς να καταφέρεις πολλά στα επαγγελματικά σου και να ρυθμίσεις εκκρεμότητες, ενώ η Αφροδίτη περνώντας την Τετάρτη στον τομέα των επαγγελματικών σου φέρνει ένα πιο ευχάριστο κλίμα, αλλά και υλικές απολαβές από τις δικές σου προσπάθειες. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στα τέλη της εβδομάδας σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για τα οικονομικά σου, σε βοηθά να κάνεις προχωρήσεις.


ΤΑΥΡΟΣ

Ώρα να δείξεις τα ταλέντα σου.

Η διάθεσή σου αλλά και η δημιουργικότητά σου είναι πιο ψηλά σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο. Την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, μια εξαιρετική θέση για σένα, που τονίζει τη δημιουργική σου πλευρά και σε κάνει να ασχολείσαι περισσότερο με τα σχέδιά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Τα ζητήματα καρδιάς έχουν ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα, μολονότι είσαι πιο εσωστρεφής στο ξεκίνημά της. Ειδικότερα, την Τετάρτη η Αφροδίτη περνά στον τομέα των προσωπικών σου, φέρνοντας λόγους για περισσότερα χαμόγελα, ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο και σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στα τέλη της εβδομάδας φέρνει για σένα μια ώθηση στα αισθηματικά σου ειδικά σε ανοίγματα που θες για το μέλλον σου και έχεις ευκαιρίες.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα μηνύματα για το πορτοφόλι σου αυτή την εβδομάδας είναι λίγο πιο σύνθετα, στα τέλη της εβδομάδας όμως έχεις μια ευκαιρία στα οικονομικά ενώ το σαββατοκύριακο ασχολείσαι με εκκρεμότητες πρακτικής φύσης.


ΔΙΔΥΜΟΙ



Σπίτι και οικογένεια.
Μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου ευκολότερα στο κοντινό σου περιβάλλον. Επίσης, την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, μια θέση που για σένα δείχνει ότι το σπίτι και την οικογένεια είναι πλέον πιο σημαντικά και ασχολείσαι περισσότερο με τους οικείους, υπάρχει όμως παράλληλα μια ανάγκη για σιγουριά και θαλπωρή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Τετάρτη η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο, μαρτυρώντας για σένα πως πλέον στις συναισθηματικές σου σχέσεις παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ασφάλεια και η σιγουριά, πολλοί Ταύροι όμως θα εστιάσουν σε όσα λείπουν. Τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος είναι δίπλα σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η εβδομάδα αυτή αρχίζει σταδιακά να δίνει θετικά σημεία για τα οικονομικά σου και την σταθερότητα που έχεις ανάγκη, καθώς έχεις και σημαντικά πρόσωπα που στηρίζουν τις προσπάθειές σου, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Ειδικότερα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στα τέλη της εβδομάδας σου δίνει μια σημαντική ευκαιρία για να ρυθμίσεις θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και το πορτοφόλι.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Κινητικότητα στις υποθέσεις σου, επιτέλους!
Τώρα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για ευόδωση όσων ετοιμάζεις. Την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, μια θέση περισσότερο εξωστρεφή για σένα, μαρτυρώντας πως βρίσκεις στήριξη σε όσα σε απασχολούν στο κοντινό σου περιβάλλον. Ευνοούνται στο εξής κοντινές εκδρομές, σύντομα ταξιδάκια, αλλά και σημαντικές υποθέσεις όπως συμφωνίες ή συμβόλαια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή πλησιάζεις ευκολότερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ από την Τετάρτη η Αφροδίτη περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας ένα διάστημα με περισσότερη εξωστρέφεια, φλερτ, γνωριμίες, συναντήσεις και επικοινωνία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δευτέρα και Παρασκευή δίνεις περισσότερο βάση στα οικονομικά σου. Τα πιο σημαντικά νέα της εβδομάδας όμως είναι θετικά και αφορούν τις συνεργασίες σου, καθώς το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στα τέλη της εβδομάδας φέρνει θετικό έδαφος για τα επαγγελματικά, άρα και τα έσοδά σου.




ΛΕΩΝ


Καλείσαι να δείξεις ευελιξία σε κάποια δημιουργικά σου σχέδια.

Θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να δείξεις τα ταλέντα σου. Την Παρασκευή ο κυβερνήτης σου Ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στην Παρθένο, κάτι που για σένα δείχνει την ανάγκη για περισσότερη σταθερότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να βρεις στήριξη και ενίσχυση στις προσπάθειές σου, χάρη στην παρουσία κάποιων προσώπων που σε βοηθούν. Παράλληλα, στα τέλη της εβδομάδας παίρνεις πολύ ευχάριστα νέα για μια υπόθεση που σχετίζεται με το παρελθόν. Η Αφροδίτη μέχρι την Τρίτη ευνοεί όσους έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η Αφροδίτη την Τετάρτη αφήνει πίσω το ζώδιό σου και περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται περισσότερο με το πορτοφόλι σου, έτσι λοιπόν στο προσεχές διάστημα έρχονται έσοδα, ενώ εσύ ήδη μπορείς να επωφεληθείς από σημαντικές ευκαιρίες στην καριέρα. Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στα τέλη της εβδομάδας προλογίζεται κάτι νέο, κυρίως σε επίπεδο οικονομικών και καθημερινότητας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Χρόνια πολλά, η περίοδος των γενεθλίων σου ξεκινά!

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς, παρότι στο ξεκίνημά της ασχολείσαι με τους άλλους, ο Ήλιος την Παρασκευή περνά στο ζώδιό σου, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων ώστε να υλοποιήσεις όσα σχεδίαζες ως τώρα.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου κάνοντάς σε να λάμψεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου ενώ από την Τετάρτη η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο, αυξάνοντας κατακόρυφα τη γοητεία σου και δίνοντας ώθηση στις σχέσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Επίσης, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στα τέλη της εβδομάδας σε καλεί να προωθήσεις όλες τις κινήσεις σου στο επόμενο διάστημα, αρκεί να τις έχεις προετοιμάσει καλά. Η τύχη είναι μαζί σου!


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά παραμένουν χαώδη για κάποιο λόγο και θα πρέπει να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που σου έχουν δοθεί, ενώ στα τέλη της εβδομάδας μπορείς να δεις το πορτοφόλι να γεμίζει.


ΖΥΓΟΣ



Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Η εβδομάδα αυτή μπορεί να μην λύνει ως δια μαγείας όσα σε απασχολούν, σίγουρα όμως έχεις πλέον ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου. Την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, πράγμα που σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο με περισσότερη εσωστρέφεια, ενώ καλείσαι να σχεδιάζεις προσεκτικά το επόμενο βήμα σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Τετάρτη η Αφροδίτη περνά στο προηγούμενο από το δικό σου ζώδιο, προλογίζοντας ένα διάστημα εσωστρέφειας στα προσωπικά, όπου κάτι ετοιμάζεται, αλλά ακόμη οι συνθήκες δεν είναι έτοιμες για να βγει στην επιφάνεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Με την Αφροδίτη στην Παρθένο από την εβδομάδα αυτή και μετά, ίσως είναι προτιμότερο πλέον να είσαι περισσότερο εγκρατής, Τα οικονομικά σου κινούνται μεν, αλλά όχι με το ρυθμό που θα ήθελες, υπάρχουν όμως ευκαιρίες για κρυφά εισοδήματα. Επίσης, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στα τέλη της εβδομάδας σε καλεί να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να βασιστείς στα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι φίλοι στηρίζουν τους στόχους σου.
Από την Τετάρτη και μετά οι στόχοι σου γίνονται προτεραιότητα και επενδύεις περισσότερο στις συλλογικές προσπάθειες. Ταυτόχρονα, την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, μια ευνοϊκή θέση για σένα, που βοηθά στην επικοινωνία σου, αλλά ταυτόχρονα δίνει και πιο πρόσφορο έδαφος στις προσπάθειές σου, καθώς πετυχαίνεις στόχους.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Τετάρτη η Αφροδίτη περνάει σε μια βοηθητικότερη θέση για τα αισθηματικά σου, τα οποία ευνοούνται από τη συμμετοχή σου σε φιλικές ομάδες ή παρέες. Το σίγουρο είναι πως θες να απομακρυνθείς από όλους και από όλα και να ξεκουραστείς το σαββατοκύριακο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στα τέλη της εβδομάδας αγγίζει άμεσα τους στόχους σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, φέρνοντας μια νέα σελίδα. Τα εργασιακά σε προβληματίζουν αυτή την εβδομάδα και είναι προτιμότερο να έχεις δικλείδες ασφαλείας, στο εξής όμως θα έχεις περισσότερα έσοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Καριέρα και φιλοδοξίες.

Η εβδομάδα ξεκινά αρκετά θετικά, ενώ από την Τετάρτη και μετά κάνεις κοινωνικές επαφές. Την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, μια θέση που για σένα σχετίζεται με τις κοινωνικές σου επαφές και τις φιλοδοξίες σου, έτσι λοιπόν στο εξής έχεις τη στήριξη σημαντικών προσώπων.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η Αφροδίτη περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου την Τετάρτη δείχνει πως αφήνεις τα ζητήματα καρδιάς για λίγο στην άκρη, φέρνει περισσότερες κοινωνικές επαφές και εστιάζεις και σε ελλείψεις, Ο Άρης σε θέση κόντρα σε κάνει πιο εριστικό, το σαββατοκύριακο πάντως οι φίλοι είναι κοντά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ και  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η νέα θέση της Αφροδίτης όμως φέρνει εξαιρετικά νέα για την επαγγελματική σου ζωή, ενώ ακόμη και αν τα έσοδα είναι λίγο περιορισμένα, έχεις στο πλευρό σου και πρόσωπα κύρους που σε στηρίζουν. Επίσης, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στα τέλη της εβδομάδας δείχνει για σένα ένα άνοιγμα στην καριέρα και τα οικονομικά σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Έρχονται ευκαιρίες!

Την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, μια θέση περισσότερο αισιόδοξη για σένα, δείχνοντας πως η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου, ενώ ευνοείσαι σε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ή σε διαδικαστικά ζητήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Από την Τετάρτη το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο και αισιόδοξο με το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο για τη διάθεσή σου και αυτό μεταφέρεται και στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Οι ευκαιρίες δεν λείπουν για τη συναισθηματική σου ζωή, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβριο, με δυνατότητες να γεφυρώσεις τα χάσματα ανάμεσα σε σένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στα τέλη της εβδομάδας φέρνει για σένα μια σημαντική εξέλιξη σε όλους τους τομείς και ειδικότερα σε μια υπόθεσή σου σχετικά με ανοίγματα, νομικά ή εξωτερικό, ενώ Δευτέρα και Παρασκευή δίνεις περισσότερο βάση σε οικονομικές υποθέσεις άλλων που σε αφορούν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρακτικές εκκρεμότητες.

Θα πρέπει να δείξεις περισσότερη ευελιξία σε σχέση με τους στόχους που θέτεις. Παράλληλα, την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, κάτι που για σένα δείχνει την ανάγκη για περισσότερο έλεγχο των καταστάσεων, αλλά και ευκαιρίες για να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Δευτέρα και Παρασκευή προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από την Τετάρτη με την Αφροδίτη στην Παρθένο ξεκινά ένα διάστημα όπου εξετάζεις σε βάθος πρόσωπα και καταστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ειδικότερα στα ζητήματα καρδιάς, ενώ συνεχίζονται οι πολλές απαιτήσεις προς το άτομό σου από αγαπημένα σου πρόσωπα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Από την Τετάρτη ως και την Παρασκευή έχεις σημαντικές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις οφειλές. Η νέα θέση του Ήλιου φέρνει σημαντικά νέα για τα οικονομικά σου, κυρίως σε επίπεδο οφειλών ή οικονομικών υποχρεώσεων , ενώ το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στα τέλη της εβδομάδας δείχνει πως κάνεις μια νέα αρχή και εισπράττεις βοήθεια!


ΙΧΘΥΕΣ

Οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις!

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς την Παρασκευή ο Ήλιος περνά απέναντι από το ζώδιό σου, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα όπου οι άλλοι φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις και έχουν τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις. Πάντως, τη Δευτέρα και την Τρίτη προσπαθείς να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου, κυρίως σε πρακτικό επίπεδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Έχεις αρκετά ηλεκτρισμένο κλίμα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως και η διάθεση για φλερτ είναι αυξημένη και οι ευκαιρίες δεν λείπουν. Επίσης, ενώ από την Τετάρτη η Αφροδίτη περνώντας απέναντί σου ανοίγει ένα νέο, ελπιδοφόρο κεφάλαιο για τα ζητήματα καρδιάς, δίνοντας πιο θετικές εξελίξεις αλλά και αφορμές που σε φέρνουν πιο κοντά στο ταίρι σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ και  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στα τέλη της εβδομάδας δείχνει πως τα πράγματα κινούνται προς μια καλύτερη κατεύθυνση στη δουλειά, τις συνεργασίες και τους στόχους σου, ενώ είναι πιθανό να εισπράξεις χρήματα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template