Ένα πραγματικά υπέροχο και πολύ γρήγορο δροσερό ανάλαφρο γλυκάκι!!
Δεν φαντάζεστε την πολύ ωραία εμφάνιση και γεύση του.Φτιάξτε το !!
Υλικα
2 πακέτα πτί μπέρ
1κουτί ζαχαρούχο γάλα Νουνού
1 κιλό γιαούρτι
2 κουταλιές τις σούπας άχνη ζάχαρη
2 φακελάκια έτοιμο γλάσο Γιώτης [μπορείτε να φτιάξετε και δικό σας γλάσο ]
Οδηγίες
Στρώνουμε σε ταψάκι μεγέθους τούρτας 2 σειρές μπισκότα χωρίς να τα βρέξουμε σκέτα .
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_sgqvtWXMc13vM0NYadAS1cPFX_J8BqPu_x6Uf6IzrIqS71BCeUjXPHy13Kn0hJZLwgp3JGW8G3cuIcprrKLiaDpHTDdn1a2ifL5uJMs2K3T9o9yr-JXOmtNOOO5ofVyA=s0-d)
Σε μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με την άχνη και το ζαχαρούχο [αν δεν το θέλετε γλυκό αλλά ίσα να γλυκίζει μόνο αφαιρέστε την άχνη ζαχαρη ]
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_ue-JiKmhID3MuoM7n7-9VE8P56Rf90GKiJIBuw1R1JAdDJ7s1zs46G0ciQ8euMMdt_8M0kpWG0bKqw8Mp7BILa6ZrFYXQSpCmFEVHa1Pxy-8Ox_s0exbzE5D3YNs6fCQ=s0-d)
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_uWMVNPaRaCSJf23x3bJT5IuKg8k7nxQASVo331gsnaXbYaqJvJ6tDL7RdLB1XOjUyvme3PVAAeE3Lq8fvFhwYZ6JOsU54ze2-0lxpPAggliEATMLBi1r4-gsfF1k1I9A=s0-d)
Ρίχνουμε την κρέμα την μισή πάνω από τα μπισκότα Ξαναβάζουμε από πάνω 2 στρώσεις μπισκότα και τελειώνουμε με την κρέμα, Το βάζουμε ψυγείο να παγώσει 1 ώρα
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_tNUdKAnGsBeTpmCVMnGRAfHVZpBmsi2IWMuvikttSBMT4NhVo8xpe2jnhxf4XnLj1Fs02AkTwgy_dZy_DVdKiCTM6vwnTAoJQzJHKIChgfnkxBdfSoSHlKIpRYCuppeA=s0-d)
Λιώνουμε το γλάσο σύμφωνα με τις οδηγίες και το ρίχνουμε σε όλη την επιφάνεια του γλυκού,τις κρέμας.
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_tkIRzUtsbPS9PTT48UIw3nwYw4v8qPMiMCeOr03Yi4QhXb0DdO7RzkLZEoVZbdUMLv_mnN2DkN63Tqz-yPlPmZ_5HvhkIzl1Q0-RiYUrUlTyF4Qdq12GzRHoGGwJIoVQ=s0-d)
Ξαναβάζουμε ψυγείο για λίγο να παγώσει η κρέμα και έτοιμο!!
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_spxlFCtRYHQtmw_aTii3ABmmPor8h0ik3moslRybnBWMOBw07Vza0ePRUh9SgmKUREBqsMEsIcwBfjbq6Q1c0KIOGo_3ylBK0cTucQy4dqlroSRAAMbeoj5uiGnlrqYA=s0-d)
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_tX4GOpD-OT0K7RvusdZo0LAwd4-3TS4wnGq3Edv-ox3V2-uLKlcv828RfUSehGLgYMMHKxUwFWpoR1foY0a0_haQnS6Q6bOay1UUUKiL68ccGhjp9UVDzXb-f8XxzbKg=s0-d)
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_tAnRYr_pz3z0GLee5ggdKs1rV562W3I5mn90-xBPypxXW1wssvbJEff_usBoelaAQL2E2P6s9j5Z2aSAdDbGRFR8w9vnBCkvSeDF9zqOZ6u0IJMJfAlLPhLiiORmfC=s0-d)
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_vIBhUFdvywKv7Owug2fW7Sn7aYbK0Ka2CLqIytGcrCaNJVyNcrl3r6NNM98T0-vOzk6El3TWckq7SQ8hwLszvqsUR60aqKRsWY-fmh3SkLKCd0Pw-5ornN6tcI3ZFpIg=s0-d)
Πηγή: babyradio.gr
Δεν φαντάζεστε την πολύ ωραία εμφάνιση και γεύση του.Φτιάξτε το !!
Υλικα
2 πακέτα πτί μπέρ
1κουτί ζαχαρούχο γάλα Νουνού
1 κιλό γιαούρτι
2 κουταλιές τις σούπας άχνη ζάχαρη
2 φακελάκια έτοιμο γλάσο Γιώτης [μπορείτε να φτιάξετε και δικό σας γλάσο ]
Οδηγίες
Σε μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με την άχνη και το ζαχαρούχο [αν δεν το θέλετε γλυκό αλλά ίσα να γλυκίζει μόνο αφαιρέστε την άχνη ζαχαρη ]
Ρίχνουμε την κρέμα την μισή πάνω από τα μπισκότα Ξαναβάζουμε από πάνω 2 στρώσεις μπισκότα και τελειώνουμε με την κρέμα, Το βάζουμε ψυγείο να παγώσει 1 ώρα
Λιώνουμε το γλάσο σύμφωνα με τις οδηγίες και το ρίχνουμε σε όλη την επιφάνεια του γλυκού,τις κρέμας.
Ξαναβάζουμε ψυγείο για λίγο να παγώσει η κρέμα και έτοιμο!!
Πηγή: babyradio.gr
0 comments:
Πείτε μας την γνώμη σας
Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !