ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ-ΞΑΦΝΙΑΣΕ Ο ΚΡΟΤΟΣ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ και αμέσως όρμησαν να τον προστατεύσουν οι πραιτοριανοί του

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Ξαφνικά ενώ μιλούσε ένας κρότος ακούστηκε και ο πρόεδρος Μαδούρο κοίταξε ψηλά.Καθώς προσπάθησε να συνεχίσει δεύτερος κρότος και αμέσως οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς προέταξαν τους εαυτούς του αλλά και τα αλεξίσφαιρα (κάτι σαν ασπίδες) όπως και οι ''πραιτωριανοί''στρατιώτες του(προεδρική φρουρά) που ήταν παρατεταγμένοι,δευτερόλεπτα μετα έτρεξαν να γίνουν μια ασπίδα σωτηρίας γιαυτόν όπως θα δείτε στα βίντεο...

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο δέχτηκε επίθεση με drone που έφερε εκρηκτικά που πυροδοτήθηκαν κοντά του σε μια στρατιωτική εκδήλωση, ενώ πραγματοποιούσε ομιλία, δήλωσε ο υπουργός Επικοινωνίας της Βενεζουέλας, Χόρχε Ροντρίγκες.
Πρόσθεσε πως επτά στρατιώτες της εθνικής φρουράς τραυματίστηκαν.

Νωρίτερα η τηλεοπτική μετάδοση μιας ομιλίας του Μαδούρο σε μια στρατιωτική εκδήλωση διεκόπη απότομα και εκατοντάδες στρατιώτες που ήταν παρατεταγμένοι φάνηκαν να τρέχουν.
Ο πρόεδρος της χώρας και άλλοι στο πόντιουμ ξαφνικά κοίταξαν ψηλά, ξαφνιασμένοι. Η κάμερα τότε εστίασε σε δεκάδες στρατιώτες που άρχισαν να τρέχουν.

Ανώτατοι πολιτικοί και στρατιωτικοί αξιωματούχοι που βρίσκονταν στο πόντιουμ μαζί με τον πρόεδρο της χώρας δήλωσε ο κυβερνητικός αξιωματούχος Μιγκέλ Πέρεζ Αμπάντ.














Ο πρόεδρος της Συντακτικής Συνέλευσης της Βενεζουέλας Ντιοσντάντο Καμπέγιο κατηγόρησε ακροδεξιές δυνάμεις για την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο.

"Ακροδεξιές δυνάμεις χρησιμοποιούν βία ώστε να πάρουν τον έλεγχο ενός τόπου που δεν μπορούν να πάρουν μέσα από τη ψήφο. Ο αδερφός μας - πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο και η ανώτατη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία δεν τραυματίστηκαν στην τρομοκρατική επίθεση κατά τη διάρκεια της εκδηλώσης της Μπολιβαριανής Εθνικής Φρουράς" τόνισε με ανάρτηση στο twitter o Καμπέγιο.

Σύμφωνα με τον υπουργό "ένας εκρηκτικός μηχανισμός(...) πυροδοτήθηκε κοντά στην προεδρική πλατφόρμα και άλλοι μηχανισμοί πυροδοτήθηκαν σε άλλα σημεία της στρατιωτικής παρέλασης.
Ο Μαδούρο "βγήκε εντελώς αλώβητος και τώρα κάνει την συνηθισμένη εργασία του", είπε χαρακτηριστικά ο Ροντρίγκες. Ωστόσο, βρίσκεται "σε διαρκείς συναντήσεις με την ανώτατη πολιτική ηγεσία, με υπουργούς, και την ανώτατη στρατιωτική ηγεσία", επισήμανε.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template