ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ -Μέσα στης νύχτας τη σιγαλιά με απείλησε μια φωνή που συστήθηκε ως Βαγγέλης ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Μέσα στης νύχτας τη σιγαλιά και με το κορίτσι αγκαλιά χτύπησε το κινητό του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου. Σύμφωνα με
τον ίδιο ήταν μια φωνή που του συστήθηκε ως Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, o υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος​, κατήγγειλε απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε>
Πριν από λίγο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό. Ήταν ένας κύριος που μου συστήθηκε ως Βαγγέλης Μαρινάκης.

Με τόνο σχεδόν απειλητικό ζητούσε να μάθει το συντάκτη των ανακοινώσεων του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού. Του έκλεισα το τηλέφωνο.

Αυτή η κυβέρνηση δε συνηθίζει να συνομιλεί στο σκοτάδι. Ούτε απειλείται.

Καληνύχτα σας κύριοι.



Ήρθα κι απόψε στα σκαλοπάτια σου
να τραγουδήσω στερνή φορά
αύριο φεύγω όλα τελειώνουνε
σβήνει για μένα κάθε χαρά

Ειν’ η καντάδα η τελευταία μου
μέσα στης νύχτας τη σιγαλιά
κλαίνε μαζί μου τα σκαλοπάτια σου
κλαίνε μαζί μου και τα πουλιά

Σαν τον αλήτη στα σκαλοπάτια σου
στέκω μονάχος και τραγουδώ
για μένα ο κόσμος είναι τα μάτια σου
κι ο έρωτας σου με φέρνει εδώ

Ειν’ η καντάδα η τελευταία μου
μέσα στης νύχτας τη σιγαλιά
κλαίνε μαζί μου τα σκαλοπάτια σου
κλαίνε μαζί μου και τα πουλιά




Τι είχε προηγηθεί;
Ενα νέο συναρπαστικό θρίλερ έρχεται να μας φτιάξει το σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά ο βασικός μάρτυρας µάρτυρας κατηγορίας στο σκάνδαλο «Καρούζος gate»Ιωσήφ Λιβανός δέχθηκε διαδοχικές πιέσεις και εκβιασµούς από υπουργούς και στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου για να τους δώσει μίζα 3,6 εκατ. ευρώ από τα 7,2 εκατ. ευρώ, της αµοιβής του που βάσει του νόµου δικαιούται, από την αποκάλυψη της ευρείας φοροδιαφυγής του τότε ζεύγους Καρούζου.



Κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας σημερινό πρωτοσέλιδο αναφέρουν «Πρέπει να είναι βαθιά απελπισμένος ο ναρκέμπορος χρηματοδότης των Παραπολιτικών για να κάνει πρωτοσέλιδο αυτήν την ανοησία περί δήθεν μίζας σε σύμβουλο υπουργού, αποσιωπώντας ακόμα και το γεγονός ότι το ίδιο το γραφείο του υπουργού έστειλε την υπόθεση στη Δικαιοσύνη, σύμφωνα με επίσημη σχετική ανακοίνωση».

«Με την υπόθεση που βγάζει στις εφημερίδες του ο απελπισμένος διωκόμενος και κουμπάρος τού κ. Μητσοτάκη θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι… Η συνέχεια στον φυσικό χώρο των κ. Μαρινάκη και Κουρτάκη, τις αίθουσες των δικαστηρίων».

Σύµφωνα με τα Παραπολιτικά µε τις καταγγελίες, για τις οποίες έχουν πλήρη γνώση εδώ και µήνες τόσο το πρωθυπουργικό γραφείο όσο και ο Άρειος Πάγος αλλά και η Εισαγγελία ∆ιαφθοράς, στην πρώτη φάση οι πιέσεις προέρχονταν από πρόσωπα που συνδέονταν µε αναπληρωτή υπουργό και ανώτατο στέλεχος της κυβέρνησης, ενώ έναν χρόνο µετά, (σε δεύτερη φάση το 2017), από πρόσωπα που συνδέονταν µε τον σύµβουλο του υπ. ΟικονοµικώνΕυ. Τσακαλώτου και συγκεκριµένα τον κ. Α. Πουλιάση. 

Και στις δύο περιπτώσεις το αντικείµενο του εκβιασµού, σύµφωνα πάντα µε τους ισχυρισµούς του κ. Λιβανού, ήταν το ίδιο: να παραχωρήσει ένα σηµαντικό µερίδιο της αµοιβής του που βάσει του νόµου δικαιούται από την αποκάλυψη της ευρείας φοροδιαφυγής του τότε ζεύγους Καρούζου, προκειµένου να γίνουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για να εκδοθεί το ποσό.

Στην πρώτη περίπτωση, από τα «ενδιάµεσα πρόσωπα» του τότε αναπληρωτή υπουργού και του ανώτατου κυβερνητικού στελέχους τού ζητήθηκε το 50% της αµοιβής του, η οποία ανήρχετο στο ποσό των 7,2 εκατ. ευρώ.
Δηλαδή η «µίζα» που ζητούσαν για τους δύο κυβερνητικούς θα έφτανε τα 3,6 εκατ. ευρώ.



Κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας το πρωτοσέλιδο ανέφεραν «Πρέπει να είναι βαθιά απελπισμένος ο ναρκέμπορος χρηματοδότης των Παραπολιτικών για να κάνει πρωτοσέλιδο αυτήν την ανοησία περί δήθεν μίζας σε σύμβουλο υπουργού, αποσιωπώντας ακόμα και το γεγονός ότι το ίδιο το γραφείο του υπουργού έστειλε την υπόθεση στη Δικαιοσύνη, σύμφωνα με επίσημη σχετική ανακοίνωση».

«Με την υπόθεση που βγάζει στις εφημερίδες του ο απελπισμένος διωκόμενος και κουμπάρος τού κ. Μητσοτάκη θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι… Η συνέχεια στον φυσικό χώρο των κ. Μαρινάκη και Κουρτάκη, τις αίθουσες των δικαστηρίων».

«Από το Νοέμβρη του περασμένου έτους έχει σταλεί από το ίδιο το υπουργείο Οικονομικών προς διερεύνηση η υπόθεση στη Δικαιοσύνη» δήλωσε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι με αυτό τον τρόπο λειτουργούν οι συντεταγμένες Πολιτείες.


Καλούμενος να σχολιάσει τα πρωτοσέλιδα «γνωστής εφημερίδας και γνωστής πολιτικής τοποθέτησης» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Ζαχαριάδης μίλησε για «προσπάθεια αντιπερισπασμού» και «δημιουργίας εντυπώσεων» μπροστά στα αναπάντητα ερωτήματα που εκθέτουν τη Ν.Δ. για την αφανή χρηματοδότηση εταιρειών της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι και του Πρώτου Θέματος.

Συγκεκριμένα ο κ. Ζαχαριάδης μίλησε για μια «προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων όσες φορές υπάρχουν στο δημόσιο διάλογο ερωτήματα για τη χρηματόδοτηση άλλων εντύπων για τη συμμετοχή offshore εταιρειών που δεν υπάρχουν απαντήσεις από πουθενά εφευρίσκεται ένα θέμα ως επικοινωνιακός αντιπερισπασμός.

«Η ιστορία με τις μίζες και τις ρεμούλες έχει σταματήσει από το 2015 και μετά. Όποιος έχει το οποιοδήποτε στοιχείο να το βγάλει στη δημοσιότητα και να το πάει στη δικαιοσύνη. Αυτός είναι ο μόνος ασφαλής τρόπος για να προφυλαχθεί η πολιτεία από τις συμπεριφορές που μαζί με άλλες παθογένειες μας χρεοκόπησαν το 2009, 2010» πρόσθεσε ο κ. Ζαχαριάδης.

Επανέλαβε μάλιστα την πρόθεση της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει τον αγώνα κατά του συστήματος διαπλοκής και διαφθοράς στη χώρα. «Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τα ζητήματα διαπλοκής, διαφθοράς, κάθαρσης, εμπλοκής βρώμικων και σκοτεινών κύκλων με τους πολιτικούς της χώρας και από θέση αρχής και από θέση κομματικής τοποθέτησης».

Ακολουθεί η απάντηση της εφημερίδας Παραπολιτικά στο Μαξίμου:

«Θα περιμέναμε μια σοβαρή απάντηση από τα υπόγεια του Μαξίμου.
Πρώτον. Τα καταγγελλόμενα από τον κ. Λιβανό είναι αληθή;

Δεύτερον. Ο συνεργάτης του κ. Τσακαλώτου παραμένει στη θέση του μετά τις καταγγελίες;

Τρίτον. Σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί ώστε να ελέγξετε την ακρίβεια των καταγγελλομένων σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα;

Αντί γι’ αυτά, μας απειλείτε με διώξεις. Να σας ενημερώσουμε, επειδή έχουμε υποστεί πολλές τέτοιες, ότι αυτές δεν εξελίσσονται καλά για τους υπουργούς της κυβέρνησής σας στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Αλλά, σε κάθε περίπτωση, αν, αντί απαντήσεων, προτιμάτε τα δικαστήρια, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Εξάλλου, σύντομα θα αποτελούν και τον φυσικό σας χώρο»
.

πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template