Ο Ιβάν έριξε τους τίτλους τέλους!

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Μια ομάδα πρέπει να την κρατάς πάντα σε κατάσταση αγωνιστικής αλλά και ψυχολογικής ετοιμότητας. Υπό την έννοια αυτή μπορούμε να
αντικρίσουμε τα όσα είπε αλλά και τα όσα έκανε ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Αναφέρομαι και στα όσα έκανε γιατί ο πρόεδρος άνοιξε το γεμάτο πορτοφόλι του και τους έδωσε το πριμ νίκης διότι όπως τους είπε είναι σαν να έπαιξαν και να νίκησαν. Μην το προσπερνάμε, τέτοιες ενέργειες μετράνε πολύ στην ψυχολογία του παίκτη που είναι λογικό να ανεβαίνει όσο γεμίζει και η τσέπη. Σε ό,τι αφορά τους παίκτες λοιπόν ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να έχασε κάποια λεφτά, τις εντυπώσεις τις κέρδισε και με το παραπάνω.

Η αλήθεια είναι πως τον είχαμε χάσει τον Ιβάν Σαββίδη αυτές τις μέρες που μαινόταν ένας πόλεμος δηλώσεων και εντυπώσεων. Είχαμε μείνει σε εκείνη την συγνώμη που ζήτησε αποκλειστικά από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Τότε δεν είχε ξεκαθαρίσει για ποιο λόγο είχε ζητήσει συγνώμη και μείναμε με την απορία. Μεσολάβησαν οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη. Σε αυτές, ανάμεσα σε άλλα, ο βετεράνος παράγοντας του Ολυμπιακού είχε αναφερθεί σε συζήτηση που είχε κάνει με τον κ. Σαββίδη την ώρα που οι ομάδες παρέμεναν στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Του είπα ότι είναι κρίμα να δίνει τόσα λεφτά και να αφήνει άλλους να του τα σκορπάνε άσκοπα κι αυτός συμφώνησε, είχε δηλώσει ο κ. Θεοδωρίδης. Πέρασαν μέρες και δεν υπήρξε διάψευση. Άλλωστε όσα κι αν έχει να καταμαρτυρήσει κανείς στον κύριο Σάββα για ψέματα κανείς δεν τον κατηγόρησε. Ας το αφήσουμε αυτό κι ας πάμε παρακάτω. Όταν ο Ιβάν Σαββίδης δίνει πριμ νίκης για ένα ματς που δεν έγινε είναι σαν να παραδέχεται ότι αυτό το ματς δεν θα γίνει.

Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.
Ενώ η αθλητικής δικαστής περιμένει την Δευτέρα το πρωί τα υπομνήματα για να βγάλει απόφαση σχετικά με την τύχη του παιχνιδιού, ο Ιβάν Σαββίδης βγάζει και πληρώνει γιατί το ματς έγινε και το πήρε ο ΠΑΟΚ. Με άλλα λόγια, παραδέχεται πως η υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ είναι τόσο αδύναμη και τα γεγονότα τόσο συντριπτικά που ξέρει και ο ίδιος πως θα πέσει ο πέλεκυς.

Αν είναι έτσι κρίμα γιατί τόσοι άνθρωποι από την πλευρά του ΠΑΟΚ, εκτέθηκαν προσποιούμενοι ή και σοβαρολογώντας πως αν η απόφαση μιλάει για μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών θα είναι σκάνδαλο. Επιστρατεύτηκαν εκατοντάδες χιλιάδες λέξεις από δεκάδες επώνυμα πληκτρολόγια για να κάνουν την μέρα νύχτα και ο πρόεδρος με μια ομιλία στους παίκτες και κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, τα πέταξε όλα στον κάλαθο των αχρήστων.
Διαβάζω με προσοχή τις δηλώσεις προς τους παίκτες και δεν αναγνωρίζω πουθενά στις φράσεις του ούτε ψήγματα από τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν ως υπερασπιστική γραμμή. Να λέει ο κ. Σαββίδης ότι οι παίκτες του ήταν αποφασισμένοι να κάνουν κομμάτια τον Ολυμπιακό και να του βάλουν ένα τσουβάλι γκολ είναι άποψή του. Αλήθεια είναι άλλωστε ότι η αγωνιστική εικόνα των δυο ομάδων σου έδινε την εντύπωση πως ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη τύχη σε αυτό το παιχνίδι.

Ακόμα και να παραπονιέται ο κ. Σαββίδης διότι ο χτυπημένος Γκαρθία δεν κάθισε στον πάγκο για να κοουτσάρει και να γίνει το ματς είναι κατανοητό άσχετα αν κι ο Ίβιτς δεν κάθισε στον πάγκο αλλά στο καροτσάκι. 


Τα αλεύρια στο ποδόσφαιρο είναι δανεικά. Όταν όμως, βάζει το χέρι στο παντελόνι δίνει πριμ νίκης για ένα παιχνίδι που όλο το δικό του νομικό και επικοινωνιακό σύστημα υποστηρίζει ότι πρέπει να ξαναγίνει, δείχνει ότι αντιλαμβάνεται πως όσα του είπαν και για όσα τον έπεισαν ήταν ένα λάθος. Ότι τον πήραν στο λαιμό τους. Ότι το παιχνίδι -όπως και το κόλπο- χάθηκαν. Το αν θα συνεχίσει να τους εμπιστεύεται είναι δικό του θέμα…   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template