ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Οικονομικά θέματα,Καριέρα,Υγεία,αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα
διαβάσεις εδώ....


ΚΡΙΟΣΣήμερα πρόκειται για μια απαιτητική ημέρα, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με οικογενειακά θέματα, καθώς έρχονται στο προσκήνιο υποθέσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό, υπάρχουν όμως και ευκαιρίες. Όμως, το πιο δύσκολο που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις σήμερα είναι η διάσταση των θέλω σου με εκείνα των οικείων σου προσώπων, ενώ γενικότερα δεν είναι μια καλή ημέρα για να πάρεις αποφάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι εξωτερικές συνθήκες σήμερα σε πιέζουν και υπάρχουν κάποια χάσματα ανάμεσα σε σένα και στους οικείους σου, παρότι έχεις ανάγκη από σταθερότητα και σιγουριά, χωρίς όμως να είσαι διατεθειμένος να βάλεις νερό στο κρασί σου και να δεις τις ανάγκες των άλλων. Προσπάθησε λοιπόν να περιορίσεις την επαναστατικότητά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μολονότι είσαι στην πρίζα με τις απαιτήσεις που έχουν προϊστάμενοι ή εργοδότες απέναντί σου, ταυτόχρονα καλείσαι να κάνεις σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε οικονομικές υποχρεώσεις.
ΤΑΥΡΟΣ
Μέσα στη σημερινή ημέρα το άγχος σου είναι ιδιαίτερα έντονο και αυτό σχετίζεται με τη δυσκολία που έχεις να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ίσως επειδή είσαι αρκετά αδιάλλακτος στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου. Αυτό όμως έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν εντάσεις στο κοντινό σου περίγυρο, ενώ παράλληλα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και στις μετακινήσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η επικοινωνία μπορεί να γεφυρώσει τα χάσματα που υπάρχουν στις σχέσεις σου, ενώ το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάνει βήματα για να σε προσεγγίσει. Μπορείς λοιπόν να εκφράσεις αυτά που θέλεις να πεις, παρότι βγάζεις προς τα έξω ένα αιχμηρό προφίλ απέναντι σε εκείνους που έχουν διαφορετικές απόψεις από σένα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι πιθανό να χρειαστεί να αναλάβεις κάποιες υποχρεώσεις τρίτων και αυτό ανατρέπει το πρόγραμμά σου, ενώ ταυτόχρονα είσαι επιρρεπής σε κάποιες υπερβολές, καλείσαι όμως να είσαι απόλυτα τυπικός με τις υποχρεώσεις σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα είναι κάπως πιεστική για σένα καθώς δυσκολεύεσαι σήμερα να ικανοποιήσεις βασικές σου ανάγκες και αυτό φέρνει αρκετό εκνευρισμό, όμως μπορείς να βάλεις μια τάξη στο πρόγραμμά σου, ξεκινώντας από απλά και μικρά βήματα. Ενδεχομένως όμως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες διότι δεν δείχνεις τόση ευελιξία, όσο οι συνθήκες απαιτούν, ενώ είναι πιθανό να αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα μπορείς να φέρεις σε πέρας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η μέρα σήμερα ευνοεί περισσότερο όσους ήδη είναι σε σχέση, διατηρώντας μια σταθερότητα, αλλά δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με το ταίρι σου. Επίσης, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, τότε αυτές οι μέρες φέρνουν εύνοια!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Παρά το γεγονός ότι είσαι σε μια πιεστική περίοδο ως προς τις οφειλές, τις επαφές με δάνεια, τράπεζες ή ασφάλειες, ένα οικονομικό θέμα που σε είχε απασχολήσει έντονα, σήμερα μοιάζει να μπαίνει σε μια διαδικασία ευνοϊκή για σένα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μέσα στη σημερινή ημέρα έχεις πολλά μέτωπα να αντιμετωπίσεις, όμως οι χειρισμοί που κάνεις μοιάζουν σπασμωδικοί και υπερβολικοί, με αποτέλεσμα πολλές φορές να περιπλέκονται τα πράγματα. Θα πρέπει λοιπόν να φανείς περισσότερο ευέλικτος και θυμήσου πως ο παρορμητισμός και οι βιαστικές αποφάσεις δεν λειτουργούν υπέρ σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι απαιτήσεις του προσώπου που σε ενδιαφέρει μοιάζουν δυσθεώρητες και υπερβολικές, ενώ νιώθεις να πνίγεσαι από τα θέλω του. Αν από την άλλη είσαι ελεύθερος/η, η έντονη αίσθηση μοναξιάς σε πληγώνει, πρέπει όμως να δεις και τα δικά σου λάθη. Γενικότερα όμως είσαι πια σε μια περίοδο με περισσότερες ευκαιρίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι αρκετά επιρρεπής σήμερα σε παρακινδυνευμένες ενέργειες κι απερισκεψίες, οπότε είναι προτιμότερο να μεταθέσεις τα πιο σημαντικά για το επόμενο διάστημα. Αντίθετα, τα οικονομικά σου δείχνουν σημάδια βελτίωσης, αρκεί να είσαι συνεπής στη δουλειά.
ΛΕΩΝ
Η σημερινή ημέρα δεν σε βοηθά να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις, όπως την χθεσινή, ενώ είναι γεγονός ότι αγχώνεσαι προσπαθώντας να προετοιμάσεις τα σχέδιά σου, βάζοντας παράλληλα σε τάξη και κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Θυμήσου όμως ότι εσύ αντιδράς σπασμωδικά σε οτιδήποτε νιώσεις πως απειλεί την ανεξαρτησία σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρες χρόνο μέσα στην ημέρα και αφιέρωσε τον στον εαυτό σου και τις ανάγκες του, μένοντας για λίγο μακριά από την πολυκοσμία. Άλλωστε τα συναισθηματικά σου ζητήματα μοιάζουν πιο σταθεροποιημένα, έστω κι αν σήμερα στρέφεσαι σε πιο ασφαλείς επιλογές στον τομέα των προσωπικών σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου έχουν πιεστεί πολλάκις και δεν είναι λίγες οι φορές που σε πιάνει αγοραστική «μανία», φέρνοντας ακόμη περισσότερη πίεση στο πορτοφόλι, ενώ στο εργασιακό περιβάλλον είναι προτιμότερο να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι στόχοι που έχεις θέσει αυτό το διάστημα σήμερα σου φαίνονται πιο μακρινοί και αυτό σε γεμίζει άγχος, καθώς αισθάνεσαι πως τα δημιουργικά σου σχέδια είναι στάσιμα, ενώ η κατάσταση είναι αρκετά ασταθής. Παράλληλα, ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι πως είσαι αμετακίνητος/η στις θέσεις σου και αυτό δημιουργεί σημαντικές διενέξεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να βρεθείς με ανθρώπους που συμβαδίζουν τα θέλω σου, αλλά κυρίως με τον τρόπο σκέψης σου, ωστόσο έχεις μπει σε μια διαδικασία ενδελεχούς εξέτασης όλων των ανθρώπων που απαρτίζουν το κοντινό σου περιβάλλον. Παρόλα αυτά όμως παραμένεις αισιόδοξος/η, ενώ οι ευκαιρίες δεν λείπουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στα θετικά νέα της ημέρας είναι τα οικονομικά σου, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου ακόμη και στα δύσκολα, ενώ εσύ από την πλευρά σου διστάζεις να δείξεις όση ευελιξία απαιτούν οι περιστάσεις.
ΖΥΓΟΣ
Μια αρκετά πιεστική ημέρα για σένα, αφού εγείρονται πάλι θέματα που σε είχαν ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, κυρίως πάνω στην κοινωνική σου ζωή ή στην ανάγκη σου για αναγνώριση των προσπαθειών σου και καταξίωση. Επιπλέον, ένα ακόμη πιθανό σενάριο για σένα είναι πως είσαι αναγκασμένος να κινηθείς σε συγκεκριμένους ρυθμούς, ακολουθώντας κανόνες που άλλοι έχουν επιβάλλει σε σένα και αυτό σε φορτίζει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάποιες ανατροπές στη σχέση σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει δοκιμάζουν την υπομονή σας, ενώ το οικογενειακό περιβάλλον υπαγορεύει τις εξελίξεις σήμερα και την κατεύθυνση που έχουν τα πράγματα, ακόμη κι αν δεν συμφωνείτε απόλυτα με αυτό, ειδικά αν είστε γεννημένοι αρχές Οκτωβρίου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο εργασιακό περιβάλλον κράτα κατά νου πως το κλίμα είναι αρκετά τεταμένο και είναι ορθότερο να υιοθετήσεις μια πιο συνετή στάση, αποβάλλοντας εριστικές συμπεριφορές.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρά το γεγονός ότι έχεις πολλές ευκαιρίες μέσα στη σημερινή ημέρα, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός καθώς απαιτούνται από μέρους σου λεπτότεροι χειρισμοί. Είναι λοιπόν προτιμότερο να αφήσεις στην άκρη απερίσκεπτες ή επιπόλαιες συμπεριφορές που μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες, ενώ παράλληλα είναι πιθανό να συναντήσεις κάποια εμπόδια σε διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις που έχεις στα σκαριά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχουν απρόβλεπτες εξελίξεις μέσα στην καθημερινότητά σου και εσύ δεν το διαχειρίζεσαι όσο συγκεντρωμένα και «σοβαρά» απαιτούν οι συνθήκες. Η παρουσία όμως του Ήλιου από αύριο στο δικό σου ζώδιο, σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων, συνεχίζεις όμως και τα σημαντικά ξεκαθαρίσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι υποχρεώσεις σε κάνουν να επαναστατείς, ενώ είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός/ή με τους συνεργάτες σου. Παράλληλα όμως χρειάζεται να κάνεις πολύ μελετημένες κινήσεις στον τομέα των οικονομικών, αφήνοντας στην άκρη περιττές σπατάλες.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή ημέρα μοιάζει πιεστική για σένα, ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάποια εξωτερική αφορμή που να το δικαιολογεί αυτό. Είσαι λοιπόν αρκετά εσωστρεφής και πιο κλειστός στον εαυτό σου, προσπαθώντας να αφουγκραστείς τις πραγματικές σου ανάγκες, έχεις όμως μέσα σου και κάποιο θυμό συσσωρευμένο, ο οποίος σχετίζεται με την αξία που εσύ δίνεις σε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ζήλια και η κτητικότητα είναι στην συναισθηματική ατζέντα της ημέρας, ενώ παράλληλα δείχνεις έντονη ελεγκτικότητα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα όμως όμως, αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Δεκεμβρίου, είσαι εριστικός και προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με τρίτους, μια οφειλή ή κάποιο δικό σου χρέος, είναι η αιτία που νιώθεις έντονη νευρικότητα, ενώ δεν είναι καλή μέρα για να δανείσεις ή να δανειστείς. Επιπλέον, η δουλειά σου αναγνωρίζεται και πιάνει τόπο, όχι όμως ξεκούραστα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη παραμένοντας απέναντί σου, δείχνει πως οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις και σε πολλά εσύ έχεις αντίθετη γνώμη, πράγμα που δεν φοβάσαι να επισημάνεις.Έτσι, είναι πιθανό να έχεις σημαντικά διλήμματα για μια κατάσταση, ενώ δυσκολεύεσαι αρκετά σήμερα να συντονιστείς με τις ανάγκες και τα θέλω των άλλων, καθώς με τους Άρη και Πλούτωνα στο ζώδιό σου, έχεις θέσει ως πρώτη προτεραιότητα τα δικά σου θέλω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υιοθετείς μια απόλυτη συμπεριφορά που δυναμιτίζει το ήδη έντονο κλίμα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιανουάριο. Αντίθετα, είναι προτιμότερο να μπεις στη θέση των άλλων και να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου άτομα, καθώς αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου, οι φίλοι από αύριο κρατούν το κλειδί για νέες ευκαιρίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι μια εξαιρετική ημέρα σήμερα για να προσεγγίσεις σημαντικά πρόσωπα και να κάνεις βήματα στην καριέρα σου, ενώ παρότι τα οικονομικά σου δυνητικά θα μπορούσαν να περάσουν κάποια σκαμπανεβάσματα, εσύ βρίσκεις λύσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σήμερα είναι ιδιαίτερα κουραστικές για σένα και το φορτωμένο με υποχρεώσεις πρόγραμμα μοιάζει να δοκιμάζει τις αντοχές σου σε σωματικό επίπεδο και ψυχικό. Θυμήσου όμως ότι παρά τις όποιες ανατροπές στον ορίζοντα της ημέρας ως προς το κοντινό σου περιβάλλον, θα πρέπει να βρεις χρόνο για να αφιερώσεις στην υγεία σου και να ξεκουραστείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλλιέργησε σήμερα την ευελιξία, αλλά και την επικοινωνιακή σου δεινότητα και άσε στην άκρη τους εγωισμούς που δυσχεραίνουν τις σχέσεις σου. Άλλωστε, η μέρα σήμερα σε καλεί σε ενδοσκόπηση καθώς ερευνάς μέσα σου αν είστε στο ίδιο μήκος κύματος με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ενδεχομένως να χρειαστεί να είσαι προετοιμασμένος για μια κουραστική ημέρα στη δουλειά, φρόντισε ωστόσο να είσαι συνεπής με τις υποχρεώσεις σου ώστε να μην υπάρχουν λαβές για δυσμενή σχόλια στο εργασιακό σου περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ
Μολονότι υπάρχουν και πολλές ευκαιρίες που μπορείς να αδράξεις μέσα στη σημερινή ημέρα, όμως έχει και κάποιες παραμέτρους που πρέπει να προσέξεις. Έτσι λοιπόν είναι πιθανό σήμερα να συναντήσεις κάποια εμπόδια στην προσπάθειά σου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια ή τις υποθέσεις που σε απασχολούν, τελικά όμως καταφέρνεις να βρεις διεξόδους, έστω κι αν απαιτηθεί περισσότερη προσπάθεια από μέρους σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι απαιτήσεις των αγαπημένων σου προσώπων είναι πολλές και αυτό σε φορτίζει, προτίμησε λοιπόν να στηριχτείς στην πιο επικοινωνιακή πλευρά σου για να βρεις λύσεις και να χτίσεις γέφυρες προς αυτούς που αγαπάς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μολονότι τα οικονομικά σου περνούν από σαράντα κύματα και κάποιες αφορμές σήμερα θα σου το θυμίσουν αυτό, υπάρχουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες για έσοδα μέσω άλλων και τελικά τακτοποιείς οφειλές. Υπάρχουν επίσης και πρόσωπα που σε στηρίζουν. astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template