Τα βοσκοτόπια βάφτηκαν κόκκινα, Αλαφούζος-Μαρινάκης πλήρωσαν τη πρώτη δόση[VIDEO]

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Νίκος Παππάς ταμπουρωμένος στα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα με την αεράμυνα του Πάνου Καμμένου να καλύπτει τα
μετόπισθεν επιτίθεται στους Κοντομηνά, Βαρδινογιάννη, Αλαφούζο. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό θέαμα που μόνο μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να μας προσφέρει.

Ο υπουργός Επικρατείας, κατονόμασε τους επιχειρηματίες, Δ. Κοντομηνά, Γ. Βαρδονογιάννη και Ιω. Αλαφούζο, ότι ενόψει της αδειοδότησης, στήνουν δελτία ειδήσεων, προκειμένου να πιέσουν δημόσιους λειτουργούς, οι οποίοι επιτελούν το έργο τους, για 1.200 και 1.500 ευρώ.

-Όποιος θέλει κόντρα, να έρθει εδώ. Στην πολιτική ηγεσία, η οποία αναλαμβάνει την απόλυτη ευθύνη…
είπε ο Νίκος Παππάς και υπογράμμισε ότι ουδέποτε έχει γίνει διαγωνισμός με τέτοιον έλεγχο από το ελληνικό δημόσιο.

-Σε αυτόν τον διαγωνισμό έχουν γίνει αμέτρητες ενστάσεις και έχει πραγματικά εξαντληθεί όλο το νομικό οπλοστάσιο κι όλο το οπλοστάσιο των διαδικασιών, το οποίο διαφύλαξε τους συμμετέχοντες. Σε κάθε στάδιο του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες είχαν δικαίωμα να δουν τους φακέλους των άλλων και στην προεπιλογή και τώρα, που είμαστε λίγο πριν την ολοκλήρωση. Δεν έχει υπάρξει διαγωνισμός που να έχει τέτοια και τόσα επίπεδα ελέγχου. Υπενθύμισε ότι ξεκίνησε με 11 συμμετέχοντες, κόπηκε το MEGA, επειδή δεν κατέβαλε το παράβολο κι επειδή δεν είχε τραπεζική ενημερότητα, κόπηκε μετά ο τηλεοπτικός σταθμός ΕΨΙΛΟΝ διότι δεν έφερε την κατάλληλη εγγυητική επιστολή

-Διαγωνισμός – παρωδία ήταν αυτός για τον ψηφιακό πάροχο, όπου μοναδικός συμμετέχων ήταν η επιχειρηματική ενότητα των ίδιων των καναλαρχών. Εκεί έγιναν τα αίσχη…

O υπουργός συνέστησε στους καταγγέλλοντες να «κρατηθούν λίγο» για την υπόθεση της Τράπεζας Αττικής, διότι «αυτά που βγάζουν μάτι, είναι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».

Αντίστοιχη παρότρυνση απηύθυνε και για τα «πόθεν έσχες» και άλλων υποψήφιων στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, διότι «υπερθεματιστής δηλώνει ότι τις επόμενες δόσεις θα τις καταβάλει με τα κέρδη που θα βγάλει».

Σ΄αυτό το σημείο να προσθέσουμε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος πλήρωσε ήδη την πρώτη δόση αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Όπως μετέδωσε σχετικά:Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣKAΪ,ως οριστικός υπερθεματιστής, κατέθεσε σήμερα Παρασκευή στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, την πρώτη δόση του τιμήματος για την αδειοδότησή του, ύψους 14.533.333 ευρώ, καθώς επίσης και όλα τα σχετικά παραστατικά.
Tην κίνηση του δαιμόνιου Αλαφούζου ακολούθησε ο Μαρινάκης: Η εταιρεία Alter Ego του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατέβαλε σήμερα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας την πρώτη δόση, ύψους 24.633.333,34 ευρώ, για την απόκτηση της τηλεοπτικής άδειας.

-Τελειώνει ο κύκλος της προσπάθειας δημιουργίας εντυπώσεων-συνέχισε ο υπουργός-ολοκληρώνεται η διαδικασία και η επόμενη μέρα της τηλεόρασης θα μας κάνει να θυμόμαστε αυτά τα επεισόδια και αυτά τα τηλεοπτικά σπαρταρίσματα με ένα μειδίαμα και κάποιοι με πικρία για τα όσα άκουσαν για τους ίδιους και την οικογένειά τους.




-Είναι οριστικοί υπερθεματιστές. Δεν είναι αδειούχοι. Δεν έχει εκδοθεί η υπουργική απόφαση που τους αποδίδει άδεια, διότι υπάρχει μια σειρά από προϋποθέσεις. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οι κύριοι αυτοί έχουν καταθέσει ενστάσεις απέναντι στην απόφαση της Γενικής Γραμματείας για την ανακήρυξη των οριστικών υπερθεματιστών. Η Επιτροπή Ενστάσεων θα ασχοληθεί με αυτά. Θα πρέπει να καταβάλουν το τίμημα και όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, τότε θα τους αποδοθεί άδεια».Την οργισμένη αντίδραση του Νίκου Παππά προκάλεσε όμως η αποστροφή του Ιάσονα Φωτήλα ότι η κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά» απώλεσε το ηθικό της πλεονέκτημα και πως τα τελευταία γεγονότα με τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών θα είναι η ταφόπλακά της.«Κρατήστε τις περούκες γιατί θα τις χρειαστείτε όταν θα φεύγετε νύχτα» είπε ο βουλευτής. 


-Στις μεταμφιέσεις εσείς είστε συνηθισμένος. Και δεν περίμενα να χρησιμοποιήσετε αυτό το άθλιο γεγονός, αυτή την άθλια επιλογή των καναλαρχών να στείλουν ανθρώπους μεταμφιεσμένους με περούκες για να με ακολουθούν στην Νέα Υόρκη για να κάνετε φθηνή αντιπολίτευση. Δεν κάνατε κριτική όμως στους καναλάρχες, ήρθατε να αστειευτείτε. Ντροπή επιτέλους.

 Μου κάνατε ερωτήσεις ότι είναι χαμηλό το τίμημα. Βγαίνει αυτό το αστρονομικό ποσό κι αντί να βάλετε όλοι πλάτη για να εισπραχθεί – και κάντε μας και κριτική – αντί για κοινοβουλευτικό έλεγχο, ακούμε εξυπνάδες. Στενοχωριέμαι, διότι κάποτε λέγαμε ότι τα συμφέροντα έχουν συσπειρωθεί γύρω από το τάδε κόμμα, τώρα έχουμε κόμματα ουρές των συμφερόντων. Κι αυτό είναι θλιβερό και με λυπεί» ήταν η έντονη απάντηση του υπουργού Επικρατείας.

Τόνισε πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να μιλήσει για το ήθος της αριστεράς, απευθυνόμενος προς την αντιπολίτευση και τους «καναλάρχες». Αυτό «που επέτασσε το ήθος της Αριστεράς ήταν να εισπράξουμε τα 300 εκατ.» ανέφερε και πρόσθεσε: «Πάει ο κ. Βαρδινογιάννης και δίνει 13 εκατ., πως περιμένει να γίνει υπερθεματιστής; Ο κ. Κοντομηνάς δεν πάει πουθενά στον τελικό, στη δεύτερη φάση. Γιατί να γίνει υπερθεματιστής;»   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template