ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Χρήμα,Υγεία αλλά και τα Αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.....
ΚΡΙΟΣ

Από σήμερα ο Δίας παίρνει θέση απέναντί σου, εγκαινιάζοντας έτσι μια μακρά περίοδο όπου μπορείς να βρεις σημαντικούς συμμάχους στα σχέδιά σου, ενώ γενικότερα η τύχη σου χαμογελά πλατιά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Γενικότερα όμως η σημερινή ημέρα σε καλεί να είσαι περισσότερο διπλωμάτης και ευέλικτος στις επαφές σου, ενώ είναι προτιμότερο να διατηρήσεις τις ισορροπίες παίζοντας το ρόλο του ειρηνοποιού.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση του Δία πρωτίστως αφορά τα προσωπικά σου, έτσι λοιπόν αν είσαι ήδη σε μια καλή και δοκιμασμένη σχέση μπορείς να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η, ο Δίας υπόσχεται πολλές και σημαντικές γνωριμίες, αφού η τύχη σου χαμογελά στα αισθηματικά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα έχεις μια πληθώρα ευκαιριών να διορθώσεις κακώς κείμενα που αφορούν ενέργειές σου, ενώ γενικότερα μπορείς να προωθήσεις διαδικαστικά ή νομικά, επαφές με το εξωτερικό ή ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.

ΤΑΥΡΟΣ


Σήμερα τα θέλω των άλλων είναι προτεραιότητα σήμερα κι εσύ είσαι αναγκασμένος από τις συνθήκες να ακολουθήσεις, όσο κι αν αυτό σε φορτίζει. Επίσης, από σήμερα ο Δίας περνά στο Ζυγό, γεγονός που εγκαινιάζει μια περίοδο που η καθημερινότητά σου είναι πιο ευχάριστη, ενώ παράλληλα η υγεία σου μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά, ειδικά αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η κτητικότητα και η ζήλια φέρνουν διενέξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, σε μια περίοδο μάλιστα που τα αισθηματικά σου έχουν αρκετές ευκαιρίες, χάρη στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Επίσης, πρόσεξε μήπως δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οικονομικές υποχρεώσεις σε προβληματίζουν έντονα, όμως η νέα θέση του Δία φέρνει πρωτίστως πολλές και σημαντικές δυνατότητες σε επαγγελματικό επίπεδο, οπότε αν ανήκεις σε εκείνους που αναζητούν απασχόληση, μέσα στο επόμενο διάστημα μπορείς να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς ο Δίας περνά σε ένα πιο φιλικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας μια μακρά περίοδο όπου μπορείς να επενδύσεις πάνω σε δημιουργικά σχέδια και να δεις τις υποθέσεις σου να κυλούν πιο άνετα, όμως σήμερα δεν μοιάζεις διατεθειμένος να αφιερώσεις χρόνο για τους άλλους αν πρώτα δεν τακτοποιήσεις τα δικά σου ζητήματα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση του Δία δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει άμεσα και την ερωτική σου ζωή, αναθερμαίνοντας την υπάρχουσα σχέση ή δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες και φλερτ, αν είσαι ελεύθερος/η. Ακόμη κι αν σήμερα νιώθειςπως πιέζεσαι έντονα στα προσωπικά, ξεκινά μια περίοδος πιο ευχάριστη και ανέμελη.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα είναι προτιμότερο να είσαι πιο προσεκτικός με τους συνεργάτες σου, σε επίπεδο επαφών, ώστε να αποφύγεις κάποιες εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον. Παράλληλα, εξέτασε μήπως οι κινήσεις που σχεδιάζεις οδηγήσουν σε απογοητεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρέξιμο μέσα στην καθημερινότητα δε σταματά σήμερα, καθώς εσύ καταπιάνεσαι με εκκρεμότητες και υποχρεώσεις πρακτικής φύσεως, ενώ προσπαθείς να βάλεις σε τάξη κάποιες καταστάσεις που μοιάζουν μπερδεμένες. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες ενοχές ή κάποιες φοβίες που δεν σε αφήνουν να δράσεις εντελώς ελεύθερος, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με παρασκηνιακές υποθέσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα ο Δίας περνά στον τομέα που σχετίζεται με την οικογένεια και το σπίτι, έτσι λοιπόν μπορείς πιο άνετα να τακτοποιείς τις υποθέσεις αυτές ή να δεις την οικογένειά σου να μεγαλώνει. Παράλληλα, είναι μια καλή ευκαιρία για να ωφεληθείς επιστρέφοντας στις ρίζες σου, θα πρέπει όμως να αφήσεις στην άκρη την τάση σου για υπερβολές.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός με τον τρόπο που λειτουργείς στο εργασιακό σου περιβάλλον, καθώς υπάρχουν πρόσωπα που δε συμμερίζονται τον τρόπο σκέψης σου και ενδεχομένως να επιδιώξουν να δράσουν κόντρα στα δικά σου συμφέροντα.

ΛΕΩΝ

Από σήμερα ο Δίας περνά σε μια πιο βοηθητική θέση στο ωροσκόπιό σου, διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών σου, ενώ παράλληλα ευνοεί κάθε είδους επικοινωνία. Έτσι λοιπόν, κάνεις πιο εύκολα επαφές, συζητήσεις και κλείνεις με άνεση συμφωνίες. Επιπλέον, σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με τα δημιουργικά σου σχέδια, ωστόσο δυσκολεύεσαι αρκετά να λειτουργήσεις σαν μέλος μιας ομάδας.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις αρκετά προσηλωθεί στη δική σου φωνή και δεν ακούς την άλλη πλευρά για όσα έχει να σου πει, γενικότερα όμως όσο η Αφροδίτη βρίσκεται σε φιλική θέση για το ζώδιό σου, αμβλύνει τις εντάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις πιο ευχάριστες στιγμές, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες για να δεις κάποια μεγαλόπνοα σχέδια, όμως μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Άλλωστε είσαι σε περίοδο με πολλές υποχρεώσεις, φρόντισε όμως να συλλέξεις όλα τα δεδομένα πριν δράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η προσοχή σου σήμερα είναι στραμμένη στο σπίτι και την οικογένεια, καθώς υπάρχουν ζητήματα που απαιτούν άμεσα την προσοχή σου, ενώ από τη δική σου πλευρά θα πρέπει να κάνεις λεπτούς χειρισμούς προκειμένου να κρατηθούν οι ισορροπίες. Ωστόσο, οι βιαστικές κινήσεις ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, καθώς βασίζεσαι σε υποκειμενικά συμπεράσματα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι πιο εσωστρεφής αυτό το διάστημα και έχεις ανάγκη μόνο από ουσιαστικές επαφές, ενώ γενικότερα σήμερα τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση των εξελίξεων. Τα προσωπικά σου όμως προχωρούν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, έτσι λοιπόν εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου κάνεις επενδύσεις και μπορείς να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη, ενώ το πορτοφόλι σου είναι πιο γεμάτο.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερης σημασίας για σένα, καθώς ο Δίας περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας έτσι μια μακρά περίοδο μέχρι τον Οκτώβρη του 2017 όπου μπορείς να κατορθώσεις πολλά, να επιτύχεις στόχους, να κάνεις πολύ σημαντικά ανοίγματα ή και να λυτρωθείς από αδιέξοδες καταστάσεις που δεν σε βοηθούν πλέον να εξελιχθείς. Γενικότερα όμως σήμερα είσαι αρκετά εξωστρεφής και προσπαθείς να ελέγχεις τις καταστάσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Δίας περνώντας στο ζώδιό σου φέρνει μαζί με την εύνοια και πολλές τάσεις υπερβολής, οπότε θα πρέπει να είσαι περισσότερο συνετός, ενώ σήμερα είσαι έντονα συναισθηματικός και πολλές φορές υιοθετείς μια απόλυτη στάση που σε κρατά σε απόσταση από τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι απερίσκεπτες ενέργειες δε βοηθούν την εξέλιξη των σχεδίων σου, ενώ παράλληλα χρειάζεται να βάλεις περισσότερο σε τάξη οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από σήμερα ο Δίας παίρνει θέση στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, το οποίο γιασένα μεταφράζεται σαν ένα δίχτυ ασφαλείας που σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, ενώ παράλληλα σου δίνει τη δυνατότητα να επουλώσεις τραύματα του παρελθόντος για όλη αυτή τη μακρά περίοδο που ο Δίας θα παραμείνει εκεί. Γενικότερα όμως σήμερα μπορείς να στηριχτείς στους άλλους για να τρέξεις τις υποθέσεις σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η κτητικότητα είναι ένα στοιχείο που πρωταγωνιστεί στην αισθηματική ατζέντα της ημέρας σήμερα, ενώ έχεις την τάση να μεγαλοποιείς όσα συμβαίνουν γύρω σου, καθώς τα βιώνεις πιο εσωτερικά, ενώ η νέα θέση του Δία σε καλεί να στραφείς στη συγχώρεση και να αφήσεις πίσω σου τα κομμάτια εκείνα που δεν λειτουργούν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχει μια αναστάτωση σήμερα σε οικονομικό επίπεδο, οπότε είναι προτιμότερο να μην προγραμματίσεις σήμερα μια σημαντική κίνηση ή αγορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από σήμερα ο κυβερνήτης σου Δίας περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας έτσι μια μακρά περίοδο όπου σου παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες, ενώ παράλληλα μπορείς να πετύχεις τους στόχους που θέτεις, χάρη στην εύνοια της τύχης και των συνθηκών.Ωστόσο, η σημερινή ημέρα δείχνει πώς τα δικά σου θέλω συγκρούονται με τις απαιτήσεις των άλλων στο πρόσωπό σου και καθώς καμιά πλευρά δεν επιδιώκει να βάλει νερό στο κρασί της, είναι πιθανό να υπάρξουν προστριβές ή και ρήξεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση του Δία ευνοεί και το κομμάτι των φιλικών σου σχέσεων, φέρνοντας νέα σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου. Ωστόσο αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, ο Άρης σε παρασύρει σε έντονες συμπεριφορές κι εριστικές διαθέσεις που δυσχεραίνουν το κλίμα στα προσωπικά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός στο εργασιακό σου περιβάλλον και αυτό ανεβάζει την αξία σου, ειδικά στο πως σε βλέπουν οι προϊστάμενοι ή τα πρόσωπα κύρους στη δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα για σένα μεταφράζεται σαν μια έντονη πίεση μέσα στην καθημερινότητα λόγω υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων, που σε προβληματίζουν έντονα και σου προκαλούν άγχος, ενώ είναι πιθανό να υιοθετείς λανθασμένη αντιμετώπιση μπροστά στα προβλήματα, καθώς προτιμάς τη φυγή, από το να εντείνεις τις προσπάθειές σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι έντονη η γκρίνια και η επικριτικότητα γύρω σου κι εσύ επιλέγεις να μείνεις μακριά από την πολυκοσμία που σε εξαντλεί, σωματικά και πνευματικά. Επίσης, η δυσκολία επικοινωνίας με τα πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος συνεχίζεται.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο Δίας περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καριέρα, αλλά και με την αναγνώριση, έτσι λοιπόν εγκαινιάζεται ένα μεγάλο διάστημα μέσα στο οποίο μπορείς να καταφέρεις πολλά, ενώ έρχονται στο δρόμο σου σημαντικά πρόσωπα που σου ανοίγουν δρόμο για να ανεβείς ένα σκαλοπάτι ακόμα, θα πρέπει όμως κι εσύ να είσαι μετρημένος και μακριά από κομπασμούς και υπεραισιοδοξίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς ο Δίας περνά από σήμερα σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας έτσι την εύνοια της τύχης, αλλά και τις συνθήκες με το μέρος σου, ενώ παράλληλα μέχρι το επόμενο φθινόπωρο μπορείς να τακτοποιείς πιο εύκολα τις υποθέσεις σου, ειδικά εκείνες νομικού ή διαδικαστικού περιεχομένου, ζητήματα σπουδών, ενώ δεν αποκλείεται το εξωτερικό να παίξει ρόλο-κλειδί στο προσεχές διάστημα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση του Δία φέρνει και την τάση για επιπόλαιες κινήσεις, θα πρέπει λοιπόν να κινείσαι πιο συνετά, ενώ παράλληλα σήμερα σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν και τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σου δίνονται ευκαιρίες να εξετάσεις σημαντικά βήματα προτού προβείς σε ενέργειες, ενώ παράλληλα έρχονται και πάλι στο φως κάποιες σημαντικές πληροφορίες που σε αφορούν και θα σου φανούν χρήσιμες.

ΙΧΘΥΣ


Για σένα η σημερινή ημέρα φέρνει πολλές υποχρεώσεις, ενδεχομένως και κοινωνικές επαφές περισσότερο τυπικού χαρακτήρα, ενώ παράλληλα υπάρχουν υποθέσεις στο σπίτι ή το οικογενειακό περιβάλλον που σε προβληματίζουν έντονα. Επίσης, απόφυγε την οποιαδήποτε βιαστική κίνηση που θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλεις προς τα έξω.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μέσα από μηνύματα, τηλεφωνήματα ή συναντήσεις, ενώ ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου φέρνει μηνύματα από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για σένα από το παρελθόν, ίσως και ερωτικά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο Δίας περνά στο Ζυγό και αυτό για σένα σημαίνει πως εγκαινιάζεται μια μακρά περίοδος μέχρι το επόμενο φθινόπωρο που μπορείς με ευκολία να τακτοποιήσεις χρέη ή οφειλές σου, ενώ ωφελείσαι από οικονομικά τρίτων που σε αφορούν, δάνεια, επιχορηγήσεις ή επενδύσεις, φρόντισε όμως κάθε βήμα σου να είναι προσεκτικά μελετημένο.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template