Από τα ωραιότερα σπιτικά καλοκαιρινά γλυκά που θα έχετε φτιάξει ποτέ.Δοκιμάστε και δεν θα χάσετε!Ότι θα γίνει το
αγαπημένο σας επιδόρπιο γλύκισμα δεν χωρά αμφιβολία.Και ησυνταγή του είναι πανεύκολη..
αγαπημένο σας επιδόρπιο γλύκισμα δεν χωρά αμφιβολία.Και ησυνταγή του είναι πανεύκολη..
ΥΛΙΚΑ
- 1 πακέτο άνθος αραβοσίτου Γιώτης (μεγάλο)
- 3 ποτήρια γάλα
- 3 ποτήρια πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό
- 2 ποτήρια ζάχαρη
- 2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τάπερ ή πιρέξ, βάζετε μία στρώση πτι μπερ, αφού τα έχετε βουτήξει λίγο στο γάλα. Σε κατσαρολάκι βάζετε τη μισή ποσότητα της κρέμας γιώτης και 1 ποτήρι ζάχαρη και 3 ποτήρια γάλα και το βράζετε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας, μέχρι να πήξει.Ρίχνετε το μείγμα πάνω στα πτι-μπερ και βάζετε άλλη μία στρώση μπισκότα. Σε κατσαρολάκι βάζετε την υπόλοιπη κρέμα γιώτης και 1 ποτήρι ζάχαρη και 3 ποτήρια πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό. Το βράζετε σε σιγανή φωτιά μέχρι να πήξει και το ρίχνετε πάνω από τα μπισκότα. Αφού κρυώσει το γλυκό το τοποθετείτε στο ψυγείο.mama365
0 comments:
Πείτε μας την γνώμη σας
Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !