ΣΥΜΒΑΝΕΙ ΤΩΡΑ-Χάνονται ζωές στο Χαλέπι.Επέλαση ισλαμιστών στην Σχολή Πυροβολικού

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Οι ώρες είναι πολύ κρίσιμες.Αυτή την στιγμή που γράφουμε πέφτουν κορμιά.Η μάχη είναι εν εξελίξει..
Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει το έγκυρο dimpenews.com πολλές είναι οι αναφορές ότι η Στρατιωτική Σχολή Bάση του Πυροβολικού στο Ramouseh στο Χαλέπι καταλύθηκε σήμερα από τους τζιχαντιστές.
Ο ρεπόρτερ του Al Maydeen ο Rida Albasha αναφέρει: Ολες οι φήμες για προέλαση ή έλεγχο της Τεχνικής Σχολής από ενόπλους είναι λαναθασμένες.Κατά τη διάρκεια των μαχών κατάφεραν να προωθηθούν αλλά ο στρατός ανέκτησε κάποια από αυτά τα τμήματα .Το πιο σημαντικό είναι ότι οι μάχες είναι σε εξέλιξη .Η αεροπορία χτυπάει αποτελεσματικά΄.μίλησα με στρατιώτη και είπε οι στρατιώτες είναι καλά…είναι καλη η κατασταση και πιστευει οτι ο στρατός θα τους λιανίσει και θα επαναληφθει η σφαγη που τους έκανε χθες .. Ο ρεπόρτερ του Al Maydeen ο Rida Albasha αναφέρει ότι ο στρατός επανέκτησε σημαντικές περιοχές στην Στρατιωτική Σχολή που απωλέστηκαν προηγουμένως και η όλη επιχείρηση είναι σε εξέλιξη.
Το πυροβολικό και μαχητικά σφυροκοπούν θέσεις των τρομοκρατών στο Ν Χαλέπι ενώ ενισχύσεις της Δημοκρατικής Φρουράς φθάνουν στη βάση Πυροβολικού .

Αναφορές κάνουν λόγο για μεγάλα τμήματα της βάσης που έχουν περάσει στην κατοχή των ισλαμιστών και πηγή που πρόσκειται στους τζιχαντιστές μιλάει για το 70% της βάσης ότι είναι υπό τον έλεγχο τους.Για μαζική επίθεση των ανταρτών στη Σχολή πυροβολικού στο Χαλέπι κάνει λόγο το φιλοαντιπολιτευόμενο SOHR.Προσθέτει ότι μάχες μεταξύ κυβερνητικών δυνάμεων και ανταρτών που υποστηρίζονται από την αλ Νούσρα δηλ την fateh al sham στη μάχη που οι τζιχαντιστές βάπτισαν Ghazwa Ibrahim al Yousif διαδραματίζονται στο εσωτερικό της στρατιωτικής σχολής στο Χαλέπι.

Σκληρές μάχες τώρα για ν΄ανακαταλάβει ο στρατός τα σημεία που απώλεσε στη Σχολή Πυροβολικού στο Χαλέπι.Μαζικές ενισχύσεις του στρατού φθάνουν στη βάση πυροβολικού.O στρατός και οι σύμμαχοί του επιχειρούν να περικυκλώσουν τους ενόπλους που εισέβαλαν στα κτίρια και τις εγκαταστάσεις της Τεχνικής Σχολής της αεροπορίας και ν΄ανακτήσουν τις θέσεις που απώλεσαν στη Σχολή Πυροβολικού.Οι τζιχαντιστές υποστηρίζουν ότι εισέβαλαν και στην Τεχνική Σχολή της Αεροπορίας στο ίδιο ΄συμπλεγμα. .
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template