ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 4 έως 10 Ιουλίου 2016

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016


Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια..Καριέρα,Οικονομικά θέματα ,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ..

ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα αυτή τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου και η νέα σελήνη της Δευτέρας φέρνει κάτι νέο σε αυτούς τους τομείς, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν λείπει και η πίεση για όσα «πρέπει» να κάνεις. Ειδικότερα, αν έχεις γεννηθεί στις αρχές Απριλίου ενδεχομένως να πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Από το απόγευμα της Τρίτης μέχρι και την Πέμπτη η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και ακόμη κι αν δεν είναι όλα ρόδινα στα προσωπικά σου, βρίσκεσαι με αγαπημένα άτομα, ενώ και η Κυριακή σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η πίεση σε επίπεδο οικονομικών υποχρεώσεων κι οφειλών συνεχίζεται και τα περιορισμένα έσοδα δεν βοηθούν, όμως Παρασκευή και ειδικά Σάββατο καταφέρνεις πολλά στο εργασιακό περιβάλλον.


ΤΑΥΡΟΣ

Περισσότερες επαφές και κάτι νέο στο κοντινό περιβάλλον.

Στο σημείο που βρίσκεσαι το κοντινό σου περιβάλλον διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο με τις επαφές και τις συζητήσεις που κάνεις, ενώ η νέα σελήνη της Δευτέρας σε μια φιλική θέση σε βοηθά να κλείσεις κάποιες συμφωνίες και να βρεις στήριξη στον περίγυρό σου, να βγεις ωφελημένος από κοντινές διαδρομές, πρόσεξε όμως να είσαι καθόλα νομότυπος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το θερμόμετρο είναι ανεβασμένο στα προσωπικά, ακόμη κι αν η εριστικότητα δε λείπει, την Τετάρτη όμως μπορείς να λύσεις ένα οικογενειακό θέμα που σε προβληματίζει, ενώ Παρασκευή και ειδικά το Σάββατο έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και μοιράζεσαι ευχάριστες στιγμές, προωθώντας και τα σχέδιά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αν εργάζεσαι την Κυριακή μπορείς να δεις την παραγωγικότητά σου να ανεβαίνει στα ύψη, ενώ γενικότερα τα οικονομικά σου είναι πιο προστατευμένα, τηρουμένων των αναλογιών, από άλλες φορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ανάγκη για νέα δεδομένα στα οικονομικά.


Η ανάγκη σου για ένα πιο στέρεο έδαφος και περισσότερο σταθερό πλαίσιο είναι έκδηλη αυτή το διάστημα και η νέα σελήνη της Δευτέρας δείχνει πως προσπαθείς να διαπραγματευτείς ξανά τις δικλείδες που σου δίνουν το αίσθημα της ασφάλειας και του ελέγχου. Από το απόγευμα της Τρίτης όμως, μέχρι την Πέμπτη μπορείς να στηριχτείς στο κοντινό σου περιβάλλον για στήριξη και ενίσχυση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αυτό το διάστημασυνεχίζει να ευνοεί όσους είναι ήδη σε σχέση, ωστόσο οι φίλοι είναι εκείνοι που παίζουν ρόλο-κλειδί στα προσωπικά σου. Την Παρασκευή όμως ένα οικογενειακό θέμα σε απασχολεί, προτίμησε λοιπόν το Σάββατο που δίνει λύσεις. Επίσης, την Κυριακή ξεκλέβεις χρόνο για να περάσεις με πρόσωπα που απολαμβάνεις την παρέα τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η κούραση συνεχίζεται, ενώ η νέα σελήνη αυτή μιλά και για νέα δεδομένα που αφορούν άμεσα το πορτοφόλι σου, πρόσεξε όμως τις οφειλές σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νέα αρχή, οι άλλοι όμως πιέζουν καταστάσεις.


Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για σένα, καθώς ξεκινά με τη νέα σελήνη στο ζώδιό σου τη Δευτέρα, η οποία μαρτυρά ένα νέο πλαίσιο ή μια νέα αρχή, ενδεχομένως όμως να αναγκάζεσαι από τις πράξεις ή την απραξία των άλλων να γυρίσεις σελίδα, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου συνεχίζει να σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις, πράγμα που μαρτυρά πως αντιδράς έντονα στον παραμικρό περιορισμό, ωστόσο η Παρασκευή και το Σάββατο σε βοηθούν να μειώσεις τα χάσματα, ενώ το περιβάλλον σου σε στηρίζει. Την Κυριακή έχεις ανάγκη από ασφάλεια και θαλπωρή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Από το απόγευμα της Τρίτης μέχρι την Πέμπτη προσπαθείς πυρετωδώς να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, προτίμησε όμως την Τετάρτη που είναι πιο ευνοϊκή για τα θέματα που άπτονται του πορτοφολιού σου.

ΛΕΩΝ

Προετοιμάζοντας το επόμενο βήμα, αλλά με άγχος.


Η νέα σελήνη της Δευτέρας στον Καρκίνο δείχνει πως προετοιμάζεις πολλές αλλαγές, για την ώρα όμως το άγχος και ο φόβος για το άγνωστο που ακολουθεί παρακάτω δεν σου επιτρέπει να ανοίξεις άμεσα τα χαρτιά σου. Ειδικότερα αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο, είναι προτιμότερο να αποφύγεις βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις που δεν έχεις μελετήσει σε βάθος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Στα αισθηματικά εγκυμονείται μια κατάσταση, ωστόσο εσύ εκτιμάς πολύ την ελευθερία των κινήσεών σου και αντιδράς σπασμωδικά μπροστά σε κάθε προσπάθεια περιορισμού από τον οποιονδήποτε. Από το απόγευμα της Τρίτης όμως μέχρι την Πέμπτη πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις και τα θέλω σου είναι το πρώτο σου μέλημα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Υπάρχουν χρήματα που συνεχίζουν να σου οφείλονται, κι εσύ εντείνεις τις προσπάθειές σου για τα οικονομικά την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε στηρίζουν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θέτεις στόχους και πλώρη για νέες καταστάσεις.


Είσαι σε ένα διάστημα που παρά τις όποιες δυσκολίες κληθείς να αντιμετωπίσεις, έχεις πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον τα οποία σε στηρίζουν απόλυτα. Έτσι λοιπόν, η νέα σελήνη της Δευτέρας φέρνει νέα πρόσωπα στο φιλικό σου κύκλο, ενώ εσύ αλλάζεις πλεύση για νέους στόχους, καθώς υπάρχουν κάποια μικροεμπόδια στα δημιουργικά σου σχέδια που σε ωθούν σε αναπροσαρμογή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Προτιμάς να ξεκουραστείς από το απόγευμα της Τρίτης μέχρι την Πέμπτη, ωστόσο είναι η κατάλληλη στιγμή για να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου, ενώ η Παρασκευή και το Σάββατο σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Εμφανίζονται κάποιες ξαφνικές οφειλές ή οικονομικές υποχρεώσεις που δεν είχες υπολογίσει και αυτό ανατρέπει το πλάνο στα οικονομικά, η Κυριακή όμως φέρνει λύσεις που βοηθούν το πορτοφόλι.


ΖΥΓΟΣ
Αλλαγές στο κομμάτι της καριέρας, με νέα πρόσωπα στον κοινωνικό κύκλο.


Η νέα σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου δείχνει πως αλλάζεις τον τρόπο με τον οποίο προβάλλεις τον εαυτό σου προς τα έξω, θα πρέπει όμως να μείνεις μακριά από υπερβολές, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη, ώστε να μη βάλεις σε κίνδυνο την εικόνα σου λόγω ανασφαλειών. Η Κυριακή πάντως είναι με το μέρος σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αν είσαι σε μια σχέση που δεν σε εξελίσσει και σε περιορίζει τότε ενδεχομένως αυτή η εβδομάδα να σε πιέσει αρκετά, ενώ δεν αποκλείεται και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να πιέζεται και να αντιδρά. Από το απόγευμα της Τρίτης μέχρι την Πέμπτη όμως στηρίζεσαι στους φίλους, ενώ Παρασκευή και Σάββατο προτιμάς να ξεκουραστείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα έσοδα είναι περιορισμένα αυτό το διάστημα και τα έξοδα που δεν είχες υπολογίσει πιέζουν, ενώ η νέα σελήνη της Δευτέρας μιλά και για νέα δεδομένα στον τομέα της δουλειάς, σε επίπεδο προσώπων που έχουν λόγο στη δουλειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παίρνεις αποφάσεις, έστω κι αν είσαι αδιάλλακτος με τους άλλους!


Ήδη νιώθεις τη διαφορά σε σχέση με τη στάσιμη περίοδο πριν και την πιο έντονη κινητικότητα τώρα, ενώ η νέα σελήνη της Δευτέρας είναι ευνοϊκή για σένα καθώς αποφασίσεις να πας τον εαυτό σου ένα βήμα πιο πέρα και να αποδεσμευτείς από πρακτικές που σε κρατούσαν πίσω, ωστόσο δεν είσαι τόσο διαλλακτικός στην επικοινωνία σου, όσο οι συνθήκες απαιτούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Εκτιμάς αρκετά την ελευθερία σου αυτό το διάστημα, έστω κι αν η λίμπιντο σου είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, ανεβασμένη όμως είναι και γενικότερα η ψυχολογία σου. Επίσης, Παρασκευή και Σάββατο θες να δεις φίλους και να περάσετε ουσιαστικό χρόνο μαζί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Έχεις πρόσωπα που ενισχύουν τις προσπάθειές σου σε οικονομικό επίπεδο, μολονότι έχεις την τάση να ξοδεύεις αρκετά. Επιπλέον, φρόντισε να είσαι συνεπής με το πρόγραμμα της καθημερινότητας και να μην αφήνεις τα σημαντικά για την τελευταία στιγμή!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις στο προσκήνιο.


Γίνονται βαθιές εσωτερικές αλλαγές μέσα σου, κάτι που οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν δύσκολα το αντιλαμβάνονται άμεσα, όπως μαρτυρά και η νέα σελήνη της Δευτέρας στον Καρκίνο, που για σένα δείχνει πως εξετάζεις από την αρχή τις βαθύτερες ανάγκες σου. Επίσης, από το απόγευμα της Τρίτης μέχρι και την Πέμπτη μπορείς να τακτοποιήσεις πιο άνετα τις υποθέσεις σου, με πιο αισιόδοξη διάθεση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο Ουρανός συνεχίζει να φέρνει εκπλήξεις στα αισθηματικά σου, ωστόσο εξετάζεις κατά πόσο είστε στο ίδιο μήκος κύματος με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και είναι πιθανό να δίνεις τις τελευταίες ευκαιρίες σου, η Κυριακή όμως φέρνει στο δρόμο σου φίλους που σε στηρίζουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Την Παρασκευή και το Σάββατο ασχολείσαι περισσότερο με την καριέρα σου, ενώ ειδικότερα το Σάββατο πρόσωπα κύρους στηρίζουν την προσπάθειά σου. Τέλος, η νέα σελήνη της Δευτέρας μιλά και για αλλαγές σε κάποιες οφειλές ή οικονομικές υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τη διπλωματία κερδίζεις περισσότερα στα αισθηματικά!


Βρίσκεσαι σε μια περίοδο που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στην ταχύτητα με την οποία κινούνται τα πράγματα κι αυτό κάποιες φορές σε πιέζει, είσαι όμως αποφασισμένος να πετύχεις τους στόχους σου και η Παρασκευή και το Σάββατο σε βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η νέα σελήνη απέναντι από το ζώδιό σου δείχνει νέα δεδομένα για τα προσωπικά σου αν έχεις γεννηθεί τον Ιανουάριο, ενώ και η Αφροδίτη στην ίδια θέση σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό, πράγμα που μαρτυρά πως το καμιά από τις δυο πλευρές δεν βάζει νερό στο κρασί της, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις γενικότερα, αλλά και ειδικότερα, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Από το απόγευμα της Τρίτης μέχρι την Πέμπτη προσπαθείς να βρεις υποστηρικτές σε οικονομικό επίπεδο, ώστε να τακτοποιηθούν κάποιες οφειλές, ενώ την Κυριακή μπορείς να δείξεις μέσα από τις κοινωνικές σου επαφές τα ταλέντα σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αφήνεις τις δικαιολογίες να σε κρατούν πίσω.


Κάτι αλλάζει στην καθημερινότητά σου ή στο πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις, όπως μαρτυρά και η νέα σελήνη της Δευτέρας σε αυτόν τον τομέα του ωροσκοπίου σου, ωστόσο κάθε αλλαγή έχει και το άγχος της κι εσύ καλείσαι να αποδεσμευτείς από εμμονές. Παράλληλα όμως, η διάθεσή σου την Κυριακή παραμένει ανεβασμένη και βρίσκεις διεξόδους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Τα προσωπικά σου μπορεί να μην είναι η πρώτη σου προτεραιότητα αυτή την περίοδο λόγω συνθηκών, όμως από το απόγευμα της Τρίτης μέχρι την Πέμπτη έχεις σημαντικές ευκαιρίες για τα αισθηματικά σου και για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η νέα σελήνη αυτή αγγίζει άμεσα και τα επαγγελματικά σου, κάτι το οποίο θα μπορούσε να προλογίζει αλλαγές, πρόσεξε όμως το παρασκήνιο που υπάρχει. Επίσης, αν έχεις γεννηθεί το Φεβρουάριο, απόφυγε τις κόντρες με προϊστάμενους.

ΙΧΘΥΣ
Νέα δημιουργικά σχέδια και μια ανάσα στα προσωπικά.


Η νέα σελήνη της Δευτέρας σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου δείχνει πως έρχονται θετικές αλλαγές σε δημιουργικά σχέδια που κάνεις, ωστόσο δυσκολεύεσαι αρκετά να λειτουργήσεις σαν μέλος μιας ομάδας και αυτό φέρνει κάποιες προστριβές, περισσότερο στους άλλους, παρά σε εσένα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ακόμη κι αν υπάρχουν πράγματα που σε ενοχλούν στα προσωπικά σου, είσαι σε μια ιδιαίτερα θετική περίοδο με ευκαιρίες και για να προσεγγίσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και για να μειώσεις τις αποστάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικά την Παρασκευή και το Σάββατο, μείνε όμως μακριά από τις υπερβολές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Από το απόγευμα της Τρίτης μέχρι την Πέμπτη μπορείς να βάλεις σε μια τάξη την καθημερινότητά σου και τις εκκρεμότητές της, ενώ σε οικονομικό επίπεδο κράτα μια πιο συγκρατημένη στάση καθώς μπορεί να προκύψουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template