ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Χρήμα,Υγεία αλλά και τα Αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...
ΚΡΙΟΣ Η σημερινή ημέρα ευνοεί τα σχέδιά σου μέσω κινήσεων που κάνουν άλλοι και σε επηρεάζουν έμμεσα. Παράλληλα, προσπαθείς να έχεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων γενικότερα, αλλά και να εκπληρώσεις τις επιθυμίες των δικών σου προσώπων. Παράλληλα όμως δεν θα πρέπει να αμελήσεις και τις πρακτικές λεπτομέρειες των στόχων που έχεις θέσει, ενώ οι συλλογικές προσπάθειες απαιτούν από σένα να λειτουργήσεις περισσότερο ομαδικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Ερμής αλλάζει θέση σήμερα και περνά στον τομέα των ερωτικών σου φέρνοντας ειδήσεις, μηνύματα, πρόσωπα, συναντήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ εγκαινιάζεται μια περίοδος που προσεγγίζεις πιο εύκολα το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα νέα για τα οικονομικά σου είναι εξαιρετικά σήμερα αφού καταφέρνεις να ρυθμίσεις κάποιες οφειλές ή να θέσεις τις βάσεις για να γίνει αυτό στο προσεχές διάστημα, ενώ ένα πιθανό σενάριο για πολλούςΚριούς είναι η οικονομική ενίσχυση από τρίτους.


ΤΑΥΡΟΣ 
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της απέναντί σου σήμερα σχηματίζοντας θετικές όψεις, φέρνοντας έτσι την εύνοια της τύχης μέσα στην καθημερινότητά σου, χάρη στην παρουσία των άλλων στη ζωή σου. Επίσης, σήμερα ο Ερμής περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, φέρνοντάς σε πιο κοντά στους οικείους σου, δυσχεραίνοντας όμως την επικοινωνία σου με τους υπόλοιπους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα νέα για τη συναισθηματική σου ζωή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά, καθώς για τους ελεύθερους έρχονται πολλές γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι πιο σοβαρό, ενώ για τους δεσμευμένους, η σχέση μοιάζει να αναθερμαίνεται. Έλα λοιπόν πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμη κι αν το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι προτιμότερο να είσαι περισσότερο συγκρατημένος στα έξοδά σου, ενώ παρά το γεγονός ότι η διάθεσή σου είναι αρκετά ανεβασμένη, θα πρέπει να τακτοποιήσεις και όσα έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις και τις υποθέσεις ρουτίνας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα μέσα στην καθημερινότητά σου. Επίσης σήμερα ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας έτσι την πιο επικοινωνιακή σου πλευρά στην επιφάνεια, ενώ σε βοηθά ιδιαίτερα σε συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έρχεσαι πιο κοντά στην εσωτερική σου φωνή και προσπαθείς να αφουγκραστείς τα πραγματικά σου θέλω, παρότι είσαι σε μια περίοδο όπου τα «θέλω» σου έχουν ιδιαίτερα σημασία για σένα. Θυμήσου όμως σήμερα ότι βγαίνεις κερδισμένος προσφέροντας τις υπηρεσίες σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ παράλληλα είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός στη δουλειά και αυτό λειτουργεί υπέρ σου. Επιπλέον, αν αναζητάς εργασία, μπορεί σήμερα να παρουσιαστεί μια ευκαιρία για το επόμενο διάστημα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, καθώς μπορείς με ευκολία να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, με σύμμαχο την τύχη, ενώ ακόμη κι αν υπάρξουν κάποιες αναποδιές ή καθυστερήσεις, είναι γιατί έτσι μακροπρόθεσμα προστατεύονται τα δικά σου συμφέροντα. Επίσης είναι πιθανό να έχεις μια πολύ σημαντική έμπνευση, την οποία όμως θα πρέπει να βάλεις και σε πρακτική εφαρμογή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μια εξαιρετική ημέρα για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να γεφυρώσετε χάσματα, καθώς οι συνθήκες είναι με το μέρος σας. Ακόμη λοιπόν κι αν το πρόγραμμά σουσήμερα είναι φορτωμένο, μπορείς να ξεκλέψεις χρόνο ώστε να μοιραστείς με τους αγαπημένους σου ευχάριστες στιγμές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το σημείο που θα πρέπει σήμερα να δώσεις περισσότερη προσοχή είναι οι οικονομικές σου υποχρεώσεις και οι οφειλές σου προς τρίτους.Παράλληλα, από σήμερα ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας νέες εξελίξεις.


ΛΕΩΝ 
Μια ιδιαίτερα βοηθητική ημέρα η σημερινή, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή να ασχοληθείς με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Παράλληλα όμως ο Ερμής από σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο και σου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω σου το προηγούμενο διάστημα, καθώς επίσης και τα δυσμενή ή ευμενή σχόλια που γίνονταν για σένα, ενώ παράλληλα τονίζονται τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η μέρα σήμερα ευνοεί την «επιστροφή στις ρίζες» και βγαίνεις κερδισμένος από αυτό, κάνοντας ασφαλείς επιλογές, ωστόσο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει έχει αρκετές απαιτήσεις από σένα κι εσύ εντείνεις τις προσπάθειές σου για να φανείς αντάξιοι των προσδοκιών του.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Όλο αυτό το διάστημα έχεις ασχοληθεί με υποθέσεις που δεν είχαν επιλυθεί κατά το παρελθόν και μπορεί εκ πρώτης όψεως να σκέφτεσαι πως κάνεις βήματα προς τα πίσω, αντίθετα όμως, δημιουργείς χώρο για νέα πράγματα στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα η μέρα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή κι εσύ χάρη στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν μπορείς να καταφέρεις πολλά, αφού στηρίζουν τις προσπάθειές σου, ενώ ταυτόχρονα έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις πιο άνετα τις ιδέες σου στον περίγυρο και να βρεις την ανταπόκριση που περιμένεις. Επίσης, κατά τη διάρκεια μετακινήσεων που κάνεις, η τύχη μοιάζει να σου δίνει ευκαιρίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή την περίοδο τα προσωπικά σου είναι άμεσα συνδεδεμένα και με τις φιλίες ή με τις παρέες σου, πρόσεξε όμως γιατί ο Ερμής από σήμερα περνά στο προηγούμενο από το δικό σου ζώδιο, έτσι λοιπόν εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο ώστε να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το σημείο που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα είναι οι πρακτικές υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητά σου, αλλά και τις υποθέσεις που έχεις αναλάβει να φέρεις σε πέρας μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον και τη δουλειά.

ΖΥΓΟΣ 
Η Σελήνη σήμερα σχηματίζει θετικές όψεις, δίνοντάς σου λίγη περισσότερη τύχη για να κινήσεις τις υποθέσεις σου, ενώ μπορείς να βγεις κερδισμένος μέσα από απλά και καθημερινά πράγματα που υπό άλλες συνθήκες ίσως και να μην πρόσεχες. Επίσης,μέσα στη σημερινή ημέρα, καταφέρνεις να πάρετε κάποιου είδους ανταμοιβή για τους κόπους σου, υλική ή ηθική.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η περίοδος αυτή που διανύεις σου δίνει τη δυνατότητα να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον που σε είχαν προβληματίσει κι εν μέρει φέρεις κι εσύ ένα μερίδιο ευθύνης, παρότι έχεις αφήσει σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής από σήμερα περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, τονίζοντας τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, ενώ παράλληλα σου δίνει σημαντικές πληροφορίες για να προωθήσεις τους στόχους σου, όμως σήμερα θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο με τις επαφές σου με πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιό σουκαι σχηματίζει ευνοϊκές όψεις, δίνοντας ώθηση στα σχέδιά σου και παράλληλα σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις βάσεις για κάτι νέο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Νοέμβριο, θυμήσου όμως ότι είναι προτιμότερο να μελετήσεις σε βάθος κάθε λεπτομέρεια, ώστε να έχει διάρκεια αυτό που «χτίζεις».

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι προτιμότερο να μην αμελείς και τις πρακτικές υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι και τις υποθέσεις του. Στα προσωπικά, μπορείς με επιτυχία να συζητήσεις θέματα που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα, ενώ γενικότερα βρίσκεσαι σε μια φάση με πολλές ευκαιρίες και εσύ ταυτόχρονα είσαι πιο αισιόδοξος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής από σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δίνει το κατάλληλο έδαφος για να προσεγγίσεις στο επόμενο διάστημα ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, ωστόσο θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο με όσα λες.


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Ο Ερμής περνά από σήμερα σε μια πιο βοηθητική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας τις κατάλληλες γνωριμίες αλλά και τις σωστές πληροφορίες τη στιγμή που τις χρειάζεσαι, για να προωθήσεις διαδικαστικές υποθέσεις, επαφές με το νόμο ή το εξωτερικό, ζητήματα σπουδών αν σπουδάζεις, αλλά και γενικότερα πιο ευχάριστο τρόπο σκέψης, γενικότερα όμως σήμερα θέλεις να κάνεις κάποια νέα ξεκινήματα, είναι πιθανό να προσπαθείς συνεχώς να έχεις την έγκριση των άλλων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάνεις βήματα προκειμένου να επανακτήσεις τη σταθερότητα στα προσωπικά, ενώ αν είσαι ελεύθερος, προσπαθείς να βάλεις σε μια τάξη κάποιες καταστάσεις που είναι σε εκκρεμότητα, ακόμη κι αν δεν σχετίζονται άμεσα με τα προσωπικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα μηνύματα για το πορτοφόλι σου και γενικότερα για τα οικονομικά σου είναι αρκετά θετικά και είναι πιθανό αυτό το διάστημα να κινηθούν έντονα υποθέσεις οφειλών, γενικότερα όμως θα πρέπει να είσαι συνεπής με το κοντινό σου περιβάλλον στη δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Μπορείς πιο άνετα σήμερα να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου και αυξάνει τις ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς, ενώ τα αποτελέσματα γίνονται ιδιαίτερα θετικά όταν οι δικές σου ατομικές πρωτοβουλίες συνδυάζονται με τις συλλογικές προσπάθειες μέσα σε ένα ομαδικό πνεύμα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βγαίνεις κερδισμένος σήμερα από πρόσωπα με τα οποία μοιράζεσαι την ίδια αντίληψη, φίλους ή παρέες, ενώ μέσα από αυτά τα πρόσωπα παράλληλα προωθείς και τα αισθηματικά σου κι έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Θυμήσου όμως να είσαι πιο συγκρατημένος σε όσα λες και να αφήνεις χώρο και στην άλλη πλευρά να εκφραστεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα κάνεις συζητήσεις για οικονομικά τρίτων που αγγίζουν έμμεσα και το δικό σου πορτοφόλι με το πέρασμα του Ερμή στο Λέοντα, ενώ παράλληλα ρυθμίζεις διαδικαστικά θέματα που σχετίζονται με τις οφειλές σου ή τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Η σημερινή ημέρα δίνει ώθηση στις φιλοδοξίες σου, ενώ παράλληλα σε βοηθά ώστε να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, μέσα από σημαντικές ευκαιρίες που σου δίνονται. Ταυτόχρονα, η κοινωνική σου ζωή είναι αρκετά έντονη και μπορείς να στηριχτείς στις γνωριμίες σου και στον κύκλο επαφών σου, προκειμένου να προωθήσεις σημαντικές υποθέσεις που σε απασχολούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα ο Ερμής περνά απέναντί σου και φέρνει εύνοια στην επικοινωνία των διαπροσωπικών σου σχέσεων, ενώ νέες γνωριμίες ή επαφές είναι ένα πιθανό σενάριο για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σου. Γενικότερα όμως υπάρχει περισσότερη ευκολία στην επικοινωνία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι συνθήκες απαιτούν από σένα να δώσεις το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου κι εσύ προσπαθείς για το καλύτερο, έστω κι αν χρειαστεί να κουραστείς αρκετά. Άλλωστε είναι μια εξαιρετική ημέρα για να προωθήσεις θέματα καριέρας.

ΙΧΘΥΕΣ 
Η Σελήνη με θετικές όψεις σε ένα φιλικό ζώδιο, μαρτυρά πως μπορείς με ευκολία να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις στα σκαριά, ειδικά εκείνα που έχουν διάρκεια στο χρόνο και είναι προϊόν μελέτης και οργάνωσης, καθώς παρά τον ευνοϊκό χαρακτήρα αυτής της περιόδου, θα πρέπει να συνυπολογίζεις και την παρουσία του Κρόνου στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου που απαιτεί από σένα φειδώ και σύνεση, ώστε να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Όλο αυτό το διάστημα οι φίλοι παίζουν ρόλο κλειδί για τα προσωπικά σου και τα φλερτ δεν λείπουν, ενώ και η δική σου διάθεση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη σήμερα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες ανασφάλειες από τη δική σου πλευρά και δεν ξέρεις προς ποια κατεύθυνση να κινηθείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής από σήμερα περνά σε μια θέση που ευνοεί τις προσπάθειες που κάνεις στη δουλειά, ενώ χειρίζεσαι καλύτερα πρακτικές λεπτομέρειες στο εργασιακό περιβάλλον. Γενικότερα όμως μπορείς να επικοινωνείς πλέον πιο άνετα με συναδέλφους.   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template