Το Βάπτισμα του Πυρός Η λέξη Παραιτηθείτε ξεπέρασε τους εμπνευστές της και έγινε απαίτηση της κοινωνίας

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Tο Κίνημα Παραιτηθείτε κινείται εχθρικά προς τη χώρα…δήλωσε η Oλγα Γεροβασίλη προσφέροντας
μία ακόμη νότα ψυχαγωγίας στις μαυρισμένες ψυχές μας. Η Ολγα όπως και ο Κυρίτσης αλλά και ο Φίλης προέρχονται από κόμματα και κινήματα που βρισκόντουσαν διαρκώς στον δρόμο και διαδήλωναν. Ο δε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός λόγω καταλήψεων τις οποίες είχε ξεκινήσει παιδιόθεν. Οι κατ΄εξοχήν διαδηλωτές λοιπόν έρχονται να καταγγείλουν την σημερινή συγκέντρωση η οποία εάν πετύχει αυτό θα οφείλεται καθαρά και μόνο στην απογοήτευση και την οργή που νιώθουν οι πολίτες για την κυβέρνηση.

Από την Ιόλη Πιερίδη

Κι αυτό γιατί οι δήθεν διοργανωτές της είναι μάλλον για γέλια. Αλλά η οργή ξεπερνάει το ποιός έκανε πρώτος τις σελίδες Παραιτηθείτε γιατί πρόκειται για ένα σύνθημα που “συγκινεί” πλέον τις μάζες. Η πλειοψηφία του κόσμου θέλει αυτούς τους φορομπήχτες τύπους που καταστρέφουν ολοκληρωτικά την οικονομία της χώρας να Παραιτηθούν. Η λέξη Παραιτηθείτε ξεπέρασε τους όποιους εμπνευστές της και έγινε πλέον απαίτηση της κοινωνίας. Το θέμα είναι να φύγουν αυτοί και ελάχιστους αφορά το εάν θα προλάβει να επιστρέψει από την Σύνοδο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ώστε να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.



Ακόμη και ο Λαζόπουλος αναγκάστηκε κάτω από την γενική κατακραυγή για την προκλητική στήριξη της κυβέρνησης στην διάρκεια της χθεσινής εκπομπής του να τους “αποχαιρετίσει” με τον τρόπο του. Η αίσθηση των κυβερνητικών στελεχών ότι χάνουν την μάχη των δρόμων και των καφενείων είναι η πραγματική απειλή. Η συνειδητοποίηση ότι έχουν γίνει πλέον λαομίσητοι είναι αυτό που τους τρομάζει κυρίως για ότι πρόκειται να επακολουθήσει καθώς το μνημόνιο που ψήφισαν και εφαρμόζουν οδηγεί στην βενεζουελοποίηση της χώρας.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες το γνωστό συστηματάκι του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε βοήθεια από τους “αναρχικούς και τους κομμουνιστές” που υπηρετούν στα πέριξ της λεωφόρου Αλεξάνδρας για πάν ενδεχόμενο. Πράγματι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που αναρχικοί αναλαμβάνουν να στηρίξουν την κυβέρνηση μιας χώρας που εφαρμόζει Μνημόνια στο λαό της. Ούτε δημόσιοι υπάλληλοι στις υπηρεσίες του κράτους να ήτο οι μπαγάσηδες.

Πάντως με την προβολή που είχε το τελευταίο διάστημα η σημερινή συγκέντρωση όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά… πηγή


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template