ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ-Ποσειδώνια το κορυφαίο γεγονός της Ελληνικής Ναυτιλίας

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Ποσειδώνια ,το μεγαλύτερο και κορυφαίο γεγοννός της Ελληνικής Ναυτλίας.Οι προετοιμασίες για το κορυφαίο γεγονός της ελληνικής ναυτιλίας
έχουν αρχίσει και οι προσπάθειες κάποιων να βρουν προσκλήσεις για τα πιο in πάρτι γνωστών εφοπλιστών είναι αγωνιώδεις.
Λίγο πριν από την επίσημη έναρξη των Ποσειδωνίων στο Athens Metropolitan Expo, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, την τιμητική τους έχουν τα πριβέ καλέσματα των ξένων τραπεζών.

Το ποδαρικό έκανε την Τρίτη 31 Μαΐου η τράπεζα Credit Suisse στο γιαπωνέζικο εστιατόριο Nobu του Αστέρα της Βουλιαγμένης και το επόμενο βράδυ δόθηκε το chic δείπνο της Citibank, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, στα οποία παρευρέθησαν τα μεγαλύτερα ονόματα των τονάζ, όπως οι εφοπλιστές Θεόδωρος Βενιάμης, Πάνος Λασκαρίδης, Δημήτρης και Γιώργος Μελισσανίδης, δρ Γιάννης Κούστας, Γιώργος Προκοπίου, Νίκος Βαφειάς, Ανδρέας Τσαβλίρης.

Πολλοί και εκλεκτοί ήταν οι καλεσμένοι της ABS στον χώρο του «The Westin Athens» του Αστέρα της Βουλιαγμένης, ενώ το επόμενο βράδυ στο ίδιο μέρος, αλλά με διαφορετική διακόσμηση, η καρδιά της ναυτιλίας «χτύπησε» στη δεξίωση του Lloyd’s Register.

Αντάξια λοιπόν της ιστορίας και της φήμης της, παρά την παγκόσμια οικονομική κρίση, η έκθεση Ποσειδώνια 2016, που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στη χώρα μας, θα ανοίξει τη Δευτέρα τις πύλες της με την πιο μεγάλη στην 50ετή ιστορία της συμμετοχή χωρών, ναυπηγείων και κατασκευαστών, με προεξάρχοντα κράτη την Κίνα, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι Ελληνες πλοιοκτήτες πρωτοστατούν στην ανάκαμψη της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας. Μπορεί οι χρυσές εποχές να ανήκουν στο παρελθόν, αλλά οι φιλόξενοι Ελληνες καραβοκύρηδες θα τιμήσουν με την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια τόσο την κορυφαία ναυτιλιακή εκδήλωση όσο και τους εκατοντάδες ξένους καλεσμένους τους, που όπως πάντα φεύγουν από τη χώρα μας με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου, business & parties. Γιατί τα Ποσειδώνια, εκτός από τα big deals που υπογράφονται, είναι διάσημα σε όλο τον κόσμο και για τα κεφάτα πάρτι τους.

Το μεγαλύτερο και πιο πολυσυζητημένο event διοργανώνει ο εφοπλιστής και πρόεδρος της Aegean Marine Petroleum Δημήτρης Μελισσανίδης στο Balux. Επίσης δεξίωση διοργανώνει ο Βίκτωρ Ρέστης (στο Ακρωτήρι), όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες μας φέτος θα τραγουδήσει ο Αντώνης Ρέμος και ο Ηλίας Τσακίρης. Πολλές εταιρίες, όπως του Νίκου Τσάκου, κάνουν open house στα γραφεία τους και πολλά πριβέ δείπνα με αυστηρά συγκεκριμένους καλεσμένους. Ο δρ Κούστας της Danaos θα παραθέσει cocktail για τους ξένους καλεσμένους του στη θαλαμηγό του «Drad». πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template