Πλησιάζει ο Συριακός στρατός την πρωτεύουσα των τεράτων.Στην Ράκκα πεθαίνεις καθε μέρα

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Πλησιάζει ο Συριακός στρατός την πρωτεύουσα των τεράτων.Στην Ράκκα πεθαίνεις καθε μέρα λένε οι εγκλωβισμένοι κάτοικοι που περιμένουν το
θαύμα...Είναι θέμα λίγων ημερών να συντριβούν τα καθίκια του Ισλαμικού χαλιφάτου.Συγκεκριμένα....
Πλησιάζει ο συριακός Στρατός προς τη Ράκκα ο οποίος κατέστρεψε μεγάλη δύναμη των ισλαμιστών στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την «πρωτεύουσα» του «Χαλιφάτου» με το Χαλέπι η οποία είχε επιχειρήσει να σταματήσει την προέλασή του προς το αεροδρόμιο της Ταμπάκα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε απο το αμπχαζικό κανάλι ΑΝΑ όλη η ισλαμιστική δύναμη καταστράφηκε ολοσχερώς αφήνοντας πίσω συντρίμια και σορούς σε ένα ιδιότυπο συριακό «Μαντ Μαξ» μετά την καταλυτική επέμβαση της ρωσικής Αεροπορίας.

H ανησυχία των ΗΠΑ για τα τεκταινόμενα στη Συρία έχει αυξηθεί καθώς διαβλέπουν μια μεγάλη στρατηγική ήττα να διαγράφεται στον ορίζοντα και πριν λίγες ημέρες διόλου τυχαία ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Τζον Κέρι δήλωσε πως «οι ΗΠΑ χάνουν την υπομονή τους στην Συρία».

Δεν ήταν τυχαία σήμερα η αιφνιδιαστή επιθεώρηση των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων και ειδικά των αντιαεροπορικών συστημάτων S-400 Triumf από τον Ρώσο Υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού στην Λαττάκεια στη σκιά εικονικής αερομαχίας Su-35 και F-18 χτες βράδυ.
Η επιδίωξη των ΗΠΑ προς ανατροπή της κυβέρνησης Ασαντ τις ώθησε να βοηθήσουν ISIS και άλλους ισλαμιστές τα προηγούμενα χρόνια με τα γνωστά αποτελέσματα έχει παραμείνει ακέραια.

Αν και ο στρατηγικός τους στόχος για την δημιουργία του αγωγού που θα μετέφερε το καταριανό φυσικό αέριο μέσω Χαλεπίου έχει πλέον αποτύχει θέλουν οπωσδήποτε να φανούν νικητές στο ότι τουλάχιστον επέβαλαν κάποιον άλλον στην συριακή πολιτική σκηνή. Ακόμα και αν αυτό στοίχισε την ζωή σε 400.000 ανθρώπους.

Η διαφαινόμενη απελευθέρωση της πόλης από τον εγκληματικό ζυγό της ISIS έχει θέσει σε συναγερμό την Ουάσιγκτον η οποία εξετάζει πλέον την επιλογή της στρατιωτικής επίθεσης εναντίον των συριακών στρατευμάτων προκειμένου να ανακοπεί η νικηφόρα πορεία τους σε όλα τα μέτωπα και όχι μόνο αυτό της Ράκκα.

Βέβαια για να το κάνει αυτό θα πρέπει να παίξει με το σενάριο ενός Γ' ΠΠ μ ετην Ρωσία με κίνδυνο να κονιορτοποιηθούν και οι ίδιες.

Αλλά όταν η τρέλα επικρατεί «μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαιι » και τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ δεν υπάρχει καθαρό μυαλό. πηγή

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template