ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΣΑΚΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΔΑ- Στα πράσα ο Αλβάρο από τους «γορίλες» της Αθηνάς!

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Οι άντρες ασφαλείας «κάρφωσαν» στην Αθηνά Ωνάση το one night stand του Αλφόντο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο με την αδελφή αστέρα της ιππασίας.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Σύμφωνα με αποκάλυψη της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», το προσωπικό ασφαλείας της βίλας που αγόρασε πέρυσι η Αθηνά Ωνάση στο Γουέλινκτον της Φλόριντα έπιασε στα πράσα τον Ντόντα με την ξανθιά
Ισπανίδα εντός της έπαυλης, στη διάρκεια του τουρνουά ιππασίας που διεξαγόταν στην περιοχή από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο.

Παρά το γεγονός ότι εκείνος τους ικέτεψε να μην πουν τίποτα στη σύζυγό του, οι άντρες ασφαλείας της Αθηνάς έσπευσαν να αποκαλύψουν τα πάντα στην Ελληνίδα κληρονόμο, η οποία ετοίμασε την ίδια κιόλας στιγμή τις βαλίτσες της κι έφυγε για Ευρώπη.

«Πληρώνονται από την Αθηνά, όχι από εκείνον. Τον έπιασαν να κάνει σεξ με άλλη γυναίκα μέσα στο καινούργιο σπίτι του ζευγαριού στο Γουέλινγκτον» αποκάλυψε καλά δικτυωμένη πηγή από τον χώρο της ιππασίας. «Τους παρακάλεσε να μην της πουν τίποτα, αλλά ένας από αυτούς πήγε απευθείας στην Αθηνά. Ολόκληρο το Γουέλινγκτον το συζητούσε για έναν μήνα».

Η «πέτρα του σκανδάλου»

«Προφανώς επρόκειτο για one night stand. Δεν συνέβαινε τίποτα σοβαρό μεταξύ τους» προσθέτει η ίδια πηγή. Σύμφωνα με φήμες, η «πέτρα του σκανδάλου» ακολουθεί τον διάσημο αδελφό της σε όλους τους διεθνείς
αγώνες και βρίσκεται στην παρέα της κόρης του Μπρους Σπρίνγκστιν Τζέσικα και της κόρης του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης Τζορτζίνα Μπλούμπεργκ.
Οπως φαίνεται, πάντως, η Αθηνά Ωνάση και ο Ντόντα έχουν καταφέρει να διαχωρίσουν τα επαγγελματικά από τα προσωπικά τους, καθώς το Σαββατοκύριακο έδωσαν και οι δύο το «παρών» στους αγώνες ιππασίας που φέρουν το όνομά της, στο Σεν Τροπέ.
Οι εν διαστάσει σύζυγοι δεν βρέθηκαν σε καμιά στιγμή στον ίδιο χώρο, με τον Αλφόνσο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο να έχει όλη του την προσοχή στραμμένη στην κόρη του Βιβιέν, η οποία ακολουθεί τα βήματά του στην ιππασία, και την Αθηνά Ωνάση να απολαμβάνει τη συντροφιά φίλων.

Η Ελληνίδα αμαζόνα, αν και έχει κάνει πολύ κακή αρχή στο τουρνουά Longines, έχοντας κερδίσει μόλις 50 ευρώ σε τέσσερις αγώνες, έδειχνε χαλαρή και ευδιάθετη. Πέρυσι είχε κερδίσει σχεδόν 10.000 ευρώ, ενώ το 2014, στην καλύτερη χρονιά της, είχε ξεπεράσει τα 60.000 ευρώ. Μάλλον όμως δεν την ενδιαφέρουν καθόλου αυτά τα ποσά.   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template