ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ DESIGN ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ H Aνάσταση του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα

Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Η πολυτελής θαλαμηγός “drad” του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα κλέβει την παράσταση στις πανέμορφες Σπέτσες
καθώς λικνίζεται νωχελικά προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα από την βεράντα του ιστορικού Poseidonion Grand Hotel. Στα άτυπα καλιστεία των πολλών θαλαμηγών που έχουν κατακλύσει το νησί κερδίζει με την αξία της την πρώτη θέση. Το βράδι της Ανάστασης μάλιστα θα έπαιρνε μέρος στον διαγωνισμό αναστάσιμου κορναρίσματος με τις θαλαμηγούς που βρισκόντουσαν στο παλαιό λιμάνι των Σπετσών.
Ο πανέμορφος μαύρος πάνθηρας, ένα θαύμα του design και της αιθητικής φιλοξενεί στα έγκατά του το απόλυτο πάθος. Εκείνο του γοητευτικού πετυχημένου επιχειρηματία και της νεαρής συντρόφου του Δήμητρας Μέρμηγκα από την Βούλα. Τόσο το dradόσο και η Δήμητρα αποτελούν τα σύμβολα μιας συναρπαστικής κοσμοπολίτικης ζωής, μερικές πινελιές της οποίας μάς έδωσε η Αλίκη Νίκα στο mononews.gr



Στα τέλη του προηγούμενου καλοκαιριού γνωρίστηκαν για πρώτη φορά μέσα σε μία παρέα γνωστών και φίλων στον “Αστέρα”. Με χαμόγελα, διερευνητικές συζητήσεις και ένα αδιόρατο φλέρτ μεταξύ τους που λίγοι αντιλήφθηκαν , γεννήκε ένα παθιασμένο ειδύλλιο που εξελίχτηκε σε έναν μεγάλο έρωτα.
Τα ραντεβού τους έλαβαν χώρα σε μέρη όπου φωτογράφοι απαγορεύονται , όπως το “Nobu” στον “Αστέρα” ή στο σκάφος του στα ανοιχτά της Βουλιαγμένης. Με καταλυτική χημεία άρχισαν να περνάνε όλο το χρόνο τους μαζί, χωρίς όμως να κυκλοφορούν πολύ δημόσια.


Άλλωστε και ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ άνθρωπος που αποζητούσε την δημοσιότητα, πέρα από αυτή που είχε να κάνει με την επαγγελματική του ενασχόληση, κάτι που φέρεται να αποδέχτηκε χωρίς την παραμικρή αντίρρηση η δεσποινίς Μέρμηγκα, παρά το νεαρό της ηλικίας της. Γεννημένη στις 18 Απριλίου του 1992, πήγε σχολείο στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «Γείτονα», ενώ τελείωσε πέρυσι τις σπουδές της πάνω στην Ιστορία της Τέχνης στο Deree College.



Άλλωστε όσοι την ξέρουν μιλάνε για μια κοπέλα από εύπορη αστική οικογένεια -έχει δύο αδελφές που σπούδασαν Ναυτιλιακά-, με αρχές και καλή ανατροφή, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της δείχνει να διακατέχεται από μια ωριμότητα που ξαφνιάζει πολλούς. Μία ωριμότητα η οποία έχει χαρακτηρίσει και τις κατά καιρούς επιλογές των συντρόφων της, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι ώριμοι άνδρες, με ηχηρά επίθετα, γεμάτοι εμπειρίες.





Ο αστικός μύθος θέλει τη δεσποινίδα Μέρμηγκα να ήταν πριν από λίγα χρόνια πολύ κοντά στον κ. Γρηγόρη Κασιδόκωστα, πρώην δήμαρχο Βουλιαγμένης, ένα ειδύλλιο που δεν μακροημέρευσε, όπως και η γνωριμία της με επιχειρηματία στον χώρο του αυτοκινήτου. 

Αντίθετα στο πρόσωπο του κ. Κούστα φαίνεται ότι βρήκε τον ώριμο Αρμάνδο της, αφού συγκατοικούν εδώ και λίγο καιρό στη μεζονέτα του στη Γλυφάδα, ζώντας από την πλευρά της τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της.



Τα περασμένα Χριστούγεννα υποδέχθηκαν το νέο χρόνο στο «Gstaad Palace», όπου πολλοί διαπίστωσαν πόσο ερωτευμένοι είναι. Εν αντιθέσει με τα σχετικώς συχνά ταξίδια τους στο εξωτερικό από το Λονδίνο μέχρι τη Νέα Υόρκη, οι δημόσιες εμφανίσεις τους στο κλεινόν άστυ παραμένουν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Πριν από δύο εβδομάδες έδωσαν το «παρών» στο μεγάλο φιλανθρωπικό δείπνο του «Μαζί για το παιδί» που δόθηκε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Εκεί ο κ. Κούστας και η δεσποινίδα Μέρμηγκα παρακολούθησαν τη διάλεξη του ακαδημαϊκού Δημήτρη Νανόπουλου με τίτλο «Συμπαντικά Τετερίσματα».

 drad5
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template