Τίγκα στην σάλμονέλα βρέθηκε απο τον ΕΦΕΤ προϊόν κρέατος τύπου κεμπαμπ,και ο οποίος προειδοποιεί το καταναλωτικό κοινό να μη το καταναλώσουν...
Το παθογόνο βακτήριο σαλμονέλα (Salmonella spp) σε προϊόν κρέατος διαπίστωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στo πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επισήμου Ελέγχου Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων και σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Δοκιμών & Ερευνών Τροφίμων του ΕΦΕΤ.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «EVIA FARM κεμπάπ πολίτικο ελληνικής επεξεργασίας», συσκευασμένο, με ημερομηνία παραγωγής: 23.11.2015, αριθμό παρτίδας Lot No: 327 και ημερομηνία λήξης: 22.11.2016. Η εταιρεία παραγωγής είναι η «EVIA FARM ΑΒΕΕ», Οξύλιθος Κύμης, Εύβοια.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της εν λόγω παρτίδας από την εσωτερική αγορά, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι σχετικοί έλεγχοι.
Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν. πηγή
Το παθογόνο βακτήριο σαλμονέλα (Salmonella spp) σε προϊόν κρέατος διαπίστωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στo πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επισήμου Ελέγχου Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων και σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Δοκιμών & Ερευνών Τροφίμων του ΕΦΕΤ.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της εν λόγω παρτίδας από την εσωτερική αγορά, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι σχετικοί έλεγχοι.
Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν. πηγή
0 comments:
Πείτε μας την γνώμη σας
Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !