ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια..Καριέρα,Οικονομικά θέματα ,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...
ΚΡΙΟΣ Το κλίμα σήμερα είναι πιο βοηθητικό για τις υποθέσεις σου, ωστόσο θα πρέπει να είσαι περισσότερο συνεπής με τις υποχρεώσεις, καθώς νιώθεις την ανάγκη να αποδράσεις από τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας, αυτή η συμπεριφορά όμως είναι πιθανό να σε εμπλέξει σε μπελάδες. Επιπλέον, είναι προτιμότερο να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου με τους άλλους.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα ερωτικά και οι φιλίες συμπορεύονται αυτό το διάστημα, το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτείς για να προωθήσεις τα συναισθηματικά σου. Έτσι λοιπόν μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες και να φέρεις εξελίξεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σήμερα η μέρα δεν δείχνει να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα για σένα στον τομέα των οικονομικών, καθώς τα πράγματα είναι στάσιμα, όσο κι αν αυτό φέρνει αναστάτωση στο πλάνο σου. Γενικότερα όμως έχεις πολλές ευκαιρίες, παρά το μπόλικο τρέξιμο.

ΤΑΥΡΟΣ Η σημερινή ημέρα τονίζει την ανάγκη για έλεγχο των καταστάσεων, ωστόσο υπάρχει μια ασάφεια στους στόχους σου που δεν σου επιτρέπει να προσεγγίσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιπλέον, θα πρέπει σήμερα να δείξεις περισσότερη προσοχή σε πιθανά σενάρια εκμετάλλευσης από τρίτους, γενικότερα όμως υπάρχουν δυσκολίες στη ρύθμιση καθημερινών ζητημάτων πρακτικής φύσεως, ενώ υπάρχει και μια απόσταση με τα σχέδια που καταστρώνεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να βάλεις σε τάξη τον εσωτερικό σου κόσμο, τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου, παρόλα αυτά η κτητικότητα και η ελεγκτικότητα είναι έντονη με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πρόσεξε όμως μήπως κάνεις βιαστικές κινήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οικονομικά τρίτων, εφορίες, τράπεζες, ασφάλειες, δάνεια, κάρτες σε απασχολούν σήμερα, όμως οι καρποί των προσπαθειών σου μπορεί να απέχουν από αυτό που είχες υπολογίσει. Γενικότερα όμως η μέρα είναι μπερδεμένη και προτίμησε να δράσεις από αύριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει απέναντί σου, στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, δείχνοντας πως η προτεραιότητά σου είναι οι άλλοι μέσα στον ορίζοντα της ημέρας. Ωστόσο το κλίμα σήμερα είναι αρκετά μπερδεμένο και τα όρια δεν είναι εντελώς ξεκάθαρα, ενώ εσύ προσπαθείς να βρεις λύσεις μέσα από τη συζήτηση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Νιώθεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δίνεις βάρος στα αισθηματικά σου. Επίσης, νιώθεις πως οι σχέσεις σου έχουν περάσει ήδη ένα τεστ αντοχής αν έχεις γεννηθεί τον Μάιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Θέλεις να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου και προσανατολίζεσαι σε αυτή την επιθυμία, δρομολογείς πολύ σημαντικές αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο. Παράλληλα, θα μπορούσες να βγεις κερδισμένος σε οικονομικά θέματα τρίτων αρκεί να καταβάλλεις εστιασμένη προσπάθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα στρέφει την προσοχή σου περισσότερο σε υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητά σου, κυρίως υποθέσεις πρακτικής φύσεως που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ωστόσο αντιμετωπίζεις όλα αυτά κάπως σαν αγγαρείες, καθώς νιώθεις πως ακόμη και η παραμικρή ενασχόληση με μικρολεπτομέρειες σε εξαντλεί μέσα στον ορίζοντα της ημέρας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ωριμάζεις όλο αυτό το διάστημα σε συναισθηματικό επίπεδο και αντιλαμβάνεσαι καλύτερα την θέση του/της συντρόφου και γενικότερα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, στη ζωή σου. Η περίοδος, παρά τις δυσκολίες, ευνοεί αλλαγές στην ερωτική ζωή σου, ακόμη κι αν είναι επίπονη η μετάβαση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στο εργασιακό σου περιβάλλον θα πρέπει να φανείς περισσότερο συνεπής με τα χρονοδιαγράμματα, τα μηνύματα όμως για τα οικονομικά είναι ελπιδοφόρα. Από την άλλη, οι στόχοι σου σήμερα είναι στάσιμοι και δεν προχωρούν αρκετά.




ΛΕΩΝ
Η Σελήνη σήμερα είναι σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, δίνοντάς σου πιο πρόσφορο έδαφος να τρέξεις τις υποθέσεις σου και να βρεις διεξόδους σε θέματα που σε προβληματίζουν, ωστόσο τα δημιουργικά σου σχέδια σήμερα σε προβληματίζουν καθώς νιώθεις πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως εσύ θέλεις και είσαι σε ένα κλίμα πιο πολεμικό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η μέρα είναι αρκετά καλή για φλερτ, για να βγεις να διασκεδάσεις και γενικότερα να περάσεις όμορφα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, είσαι γενναιόδωρος με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μπορείς να κυνηγήσετε από κοινού στόχους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Χρησιμοποιείς γνώσεις και τεχνικές προκειμένου να αξιοποιήσεις ταλέντα σου και να έχεις θετικό αποτέλεσμα στην δουλειά και αυτές σου οι προσπάθειες δίνουν ανάσα στα οικονομικά σου. Ωστόσο τα πράγματα σήμερα στην καριέρα σου μοιάζουν ιδιαίτερα μπερδεμένα, ίσως και στάσιμα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η προσοχή σου είναι σήμερα στραμμένη σε πιεστικά θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή σε ζητήματα που αφορούν πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, ωστόσο σήμερα είναι αρκετά μπερδεμένο το τι είναι αυτό που αναζητάς από τους άλλους, καθώς υπάρχουν πολλές αυταπάτες που δεν σου επιτρέπουν να δεις καθαρά. Ωστόσο, ένα διαδικαστικό θέμα δεν προχωρά σήμερα και αυτό σε φορτίζει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το κλίμα στις ερωτικές σου σχέσεις δείχνει να είναι ευνοϊκό με την Αφροδίτη από μια φιλική θέση για το ζώδιό σου, όμως στα συναισθηματικά νιώθεις πως δεν καλύπτεσαι αρκετά, αν δεν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις σου. Παρόλα αυτά σήμερα ίσως θέλεις να μείνεις σπίτι και να χαλαρώσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Δεν αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους, αλλά στηρίζεσαι στους δικούς σου χειρισμούς, ενώ γενικότερα τα οικονομικά σου δείχνουν σημάδια βελτίωσης μέσα από την δουλειά σου. Βάλε όμως ασφαλιστές δικλείδες, όπου το ένστικτό σου στο υπαγορεύει.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε επαφές και συνδιαλλαγές, ωστόσο είναι καλύτερα να μεταθέσεις τα σημαντικότερα για άλλη στιγμή. Επίσης μπορεί να ασχολείσαι με τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι στον εαυτό σου, προσπάθησε όμως να μην είσαι καταπιεστικός με τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Παρότι αυτή την περίοδο έχεις πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσεις, υπάρχουν και κάποιες αχτίδες φωτός από τα συναισθηματικά σου. Επίσης υπάρχουν ευκαιρίες για να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις ή να περάσεις καλά με την σχέση σου, ανάλογα αν έχεις ή όχι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Ερμής σήμερα παραμένει στάσιμος, δείχνοντας μια έντονη αναταραχή στις υποθέσεις σου, ενώ οι υποθέσεις που σχετίζονται με οικονομικά τρίτων, υποχρεώσεις άλλων ή οφειλές, μοιάζουν να μην προχωρούν με το ρυθμό που θα ήθελες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή μέρα θα μπορούσε να είναι αρκετά παραγωγική. Άλλωστε έχεις μάθει από λάθη του παρελθόντος και αξιοποιείς τις εμπειρίες και τις γνώσεις για να εμφανίσεις μια καλύτερη εικόνα στις συναλλαγές σου. Ταυτόχρονα, φίλοι σου προσφέρουν σημαντική βοήθεια, είτε πρακτικά είτε συναισθηματικά, ενώ κάνεις εποικοδομητικές επαφές με το περιβάλλον σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να αποδεσμευτείς από όσα δεν σε αφήνουν να εκφραστείς ελεύθερα και πράττεις ανάλογα. Ωστόσο, σήμερα τα πράγματα είναι στάσιμα στον τομέα των προσωπικών σου, εκμεταλλεύσου λοιπόν το χρόνο για να σκεφτείς κάποιες καταστάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η Σελήνη παραμένει στον τομέα των οικονομικών σου, στρέφοντας την προσοχή σου εκεί, πρόσεξε όμως να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις λόγω ανασφαλειών. Επίσης, διανύεις μια πολύ απαιτητική περίοδο στα οικονομικά και η σημερινή μέρα δεν ευνοεί υλοποίηση σχεδίων σε οικονομικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη σήμερα περνώντας στο δικό σου ζώδιο, σε βγάζει από την εσωστρέφεια των προηγούμενων ημερών, ωστόσο παρότι νιώθεις την ανάγκη να γυρίσεις σελίδα και να κάνεις νέα ξεκινήματα, οι συνθήκες μοιάζουν αρκετά μπερδεμένες και δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις ανασφάλειες ως προς τα πού να κινηθείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Χρησιμοποίησε τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα ακόμη κι αν δεν είναι τονισμένα αυτή την περίοδο και μην αφήσεις σήμερα ανασφάλειες να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου, ενώ είναι προτιμότερο να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ζητήματα καριέρας και κοινωνικών δραστηριοτήτων μπορεί να έρθουν σήμερα στο προσκήνιο, όμως τα πρακτικά ζητήματα μέσα στην καθημερινότητά σου, κυρίως εκείνα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά ή τις εκκρεμότητές σου, δεν προχωρούν αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τη σημερινή ημέρα έχεις περισσότερο ανάγκη να ξεκουραστείς και προτιμάς να μεταθέσεις για κάποια επόμενη στιγμή στο μέλλον τις υποχρεώσεις που τρέχουν, ενώ παράλληλα υπάρχει μια σύγχυση στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις υποθέσεις σου. Βρες λοιπόν χρόνο για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να ξεκουραστείς, προετοιμάζοντας το έδαφος για το επόμενο διάστημα.Παράλληλα, σήμερα μπορεί να σε προβληματίσουν κάποια δημιουργικά σχέδια που δεν προχωρούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Παρότι δεν είναι η πρώτη προτεραιότητά σου τα αισθηματικά σήμερα, μπορείς μόνος σου να διαμορφώσεις τα πράγματα, σιγουρέψου όμως ότι έγινες πλήρως κατανοητός στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και πως δεν έγιναν παρανοήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σημαντικοί άνθρωποι υποστηρίζουν τα σχέδιά σου, οπότε φρόντισε να ανταποκριθείς με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στις υποχρεώσεις σου, αλλά και να παραμείνεις ευέλικτος. Επιπρόσθετα, τα οικονομικά σου συνδέονται άμεσα με την καθημερινότητα στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η σημερινή μέρα κρατά την προσοχή σου στραμμένη σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, τη συμμετοχή σου σε συλλογικές δραστηριότητες ή στους στόχους και τα όνειρά σου. Επίσης, είναι πιθανό να παρατηρήσεις κάποιες δυσκολίες στις προσπάθειες να προσεγγίσεις τους οικείους σου, ενώ θέματα σπιτιού μένουν στάσιμα σήμερα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Σήμερα το δυνατό σου σημείο στον έρωτα είναι μέσα από την συμμετοχή σου σε ομάδες, παρέες και γενικότερα στον κοινωνικό σου κύκλο. Άσε λοιπόν στην άκρη φοβίες και ανασφάλειες που σε κρατούν πίσω.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Δεν αποκλείεται να απογοητευτείς από το πείσμα κάποιων που εμποδίζουν τα σχέδιά σου ή δεν συμμερίζονται τις απόψεις σου. Ωστόσο αυτές τις μέρες, παρά το τρέξιμο, μπορείς να δρομολογήσεις σημαντικές αλλαγές σε ό,τι αφορά εργασία και οικονομικά, που θα σε ωφελήσουν.

ΙΧΘΥΣ
Και σήμερα το ενδιαφέρον σου μονοπωλεί η καριέρα και οι φιλοδοξίες σου, και η προσοχή σου είναι κυρίως επικεντρωμένη εκεί. Κυνήγησε λοιπόν τους στόχους σου με μεθοδικότητα, συνέπεια και επιμονή, ενώ παράλληλα μπορείς να προετοιμάσεις το έδαφος για σημαντικές αλλαγές στην ζωή σου. Πρόσεξε όμως σήμερα έγγραφα και υπογραφές, αλλά και τις μεταφορές σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μολονότι είσαι σε μια περίοδο με πολλές δυνατότητες στα προσωπικά, ακόμη δεν έχεις ξεμπερδέψει οριστικά μέσα σου με κάποιες καταστάσεις. Είναι λοιπόν μια καλή στιγμή να σκεφτείς αν είσαι αρκετά δοτικός με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αν έχεις κάτι σημαντικό να κάνεις αυτές τις μέρες σε σχέση με την δουλειά σου είναι καλύτερα να το μεταθέσεις, καθώς απρόσμενα γεγονότα που σχετίζονται με τα οικονομικά σε καλούν να είσαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι τις οφειλές σου
πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template