ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Αερόσακος 110 κιλών το κορμί του Παντελίδη για τη Φρόσω

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Ένας αερόσακος 110 κιλών, το βάρος του Παντελή Παντελίδη, έγειρε δεξιά και κάλυψε το κορμί της 21χρονης Φρόσως
Κυριάκου καθώς το θηριώδες τζιπ με την τετρακίνηση και τις αναρτήσεις που επέτρεπαν στο σασί να βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από το έδαφος καβαλούσε να πλαϊνά κιγκλιδώματα.
Δύο σίδερα από αυτά θα διαπερνούσαν το κορμί του Παντελή και στην συνέχεια θα έβαζαν στόχο την 31χρονη Μίνα Αρναούτη.

Λίγα λεπτά πριν ο Παντελής και τα δύο κορίτσια θα εγκατέλειπαν το διαμέρισμα-λέσχη της Γλυφάδας μετά από ένα παγνίδι στη πράσινη τσόχα που οι πληροφρίες θέλουν τον Παντελή να έχει χάσει χιλιάδες ευρώ. Οι φωτογραφίες που παρουσίασαν αποκλειστικά στο Πρώτο Θέμα ο Δημήτηρης Πόπωτας και η Αρια Καλύβα, τραγηγμένες με πολλές προφυλάξεις, απεικονίζουν το τραγουδιστή και τα κορίτσια στο τελευταίο παιγνίδι της ζωής του.

Το χαμηλό ποτήρι με το ουίσκι στο επίκεντρο. Παρόλα αυτά-σύμφωνα με πληροφορίες-ο Παντελής σηκώθηκε από το τραπέζι και κατευθύνθηκε ως το τζιπ χωρίς να παραπατά. Ήταν νέος, εύσωμος και γερό σκαρί. Άντεχε το ποτό-2,7 αλκοόλ βρήκαν στον οργανισμό του.

Την ώρα της οδήγησης σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Τροχαίας ο Παντελής που δεν φορούσε ζώνη αποκοιμήθηκε και έγειρε δεξιά πάνω στην Φρόσω Κυριάκου που βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού. Το κορμί του την γλίτωσε από βέβαιο θάνατο.

Ο Παντελής συνήθιζε να πίνει και να παίζει. Και η τύχη όμως έπαιξε μαζί του τα ρέστα της. Τον εκτόξευσε γρήγορα επαγγελματικά από ένα ταπεινό διαμέρισμα της Νέας Ιωνίας στα σαλόνια του εγχώριου lifestyle. Η άνοδος μεταφράστηκε σε χρήμα και διασημότητα. Ομως εκείνη την μέρα η τύχη του γύρισε την πλάτη. Του έδειξε το πιο κακό της πρόσωπο:

O Παντελής έχασε στα χαρτιά. Στην συνέχεια ανέβηκε σε ένα τζιπ με ιδιότητες τεθωρακισμένου. Το ψηλό θηρίο καβάλησε εύκολα το πλαινό κιγκλίδωμα κάτι που δεν θα συνέβαινε εάν ο Παντελής εξακολουθούσε να οδηγεί το δικό του ανοιχτό χαμηλό σπορ Mercedes. Εκείνο το πρωί την άκουσε από το ποτό, έχασε τον έλεγχο.



O ίδιος σαν οδηγός δεν είχε καταφέρει ακόμη να αποκωδικοποιήσει τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτεί η οδήγηση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Μάλιστα σαν οδηγός συνήθιζε πολύ συχνά να χάνει τους δρόμους, σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του και τότε τους τηλεφωνούσε για να τους ζητήσει οδηγίες απεμπλοκής από τα στενά και τις παρόδους. Εναν δρόμο κατάφερε με την πρώτη, τον δρόμο για τον Παράδεισο…



Τα καρέ που αποκαλύπτει το «ΘΕΜΑ» δείχνουν τα πρόσωπα που βρίσκονταν όλο το βράδυ δίπλα στον καλλιτέχνη, την κατάσταση στην οποία ήταν, αλλά και το τι έκανε ο 32χρονος λίγες μόλις ώρες πριν το μαύρο SUV φύγει από τον δρόμο στην αερογέφυρα της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Κεντρικές φιγούρες δίπλα στον Παντελίδη, οι δύο κοπέλες που στη συνέχεια έφυγαν μαζί του με το μαύρο τζιπ Mercedes. Το ποτήρι με το ποτό βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ενώ γύρω από την πράσινη τσόχα υπάρχουν και τα πρόσωπα φίλων και συμπαικτών του που, όπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας, αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν στην Τροχαία όλα όσα είδαν και άκουσαν το μοιραίο βράδυ. Και φυσικά, να πουν ποιος ήταν ο άνθρωπος ο οποίος πήρε το τιμόνι του θηριώδους SUV, που λίγα μέτρα πιο κάτω οδήγησε στον θάνατο τον δημοφιλή καλλιτέχνη.



Οι φωτογραφίες, αδιάψευστοι μάρτυρες των τελευταίων ωρών του Παντελή Παντελίδη, λένε πολλά για το σκηνικό που είχε στηθεί στο διαμέρισμα της Γλυφάδας. Και μπορεί τα χαρτιά, όπως πολλοί είπαν, να ήταν σε φιλικό επίπεδο, το αλκοόλ όμως έρρεε άφθονο, ενώ η αγωνία για την κάθε παρτίδα φαίνεται ζωγραφισμένη στα πρόσωπα και των κοριτσιών αλλά και του Παντελίδη.    πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template