ΦΑΛΚΟΝΕΡΑ ΑΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΩΝ Τα ναυάγια της Ευαγγελίας

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Ποια Βελκουλέσκου και απίδια μάντολες. Μείζον θέμα έχουν προκαλέσει οι εμφανίσεις της Ευγενίας Αραβανή με τον άγνωστο
εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ, ο οποίος διαδέχτηκε τον άσημο τραγουδιστή Ηλία Βρεττό. 
Μια και μιλάμε για εφοπλιστές αναρωτιέται κανείς που βρίσκουν χρόνο όλοι αυτοί οι εφοπλιστές, με τα πολλά καράβια και τις πολλές φουρτούνες, να είναι κάθε σε διάφορα hot spot της show biz και να φωτογραφίζονται με νεαρές παρουσιάστριες. 

Πως είναι δυνατόν κάτι αμούστακα (προς Θεού δεν ομιλούμε για τον κ. Μιχαήλ) να είναι πετυχημένοι εφοπλιστές, για τους οποίους ουκ έστιν αριθμός. Αν πετάξεις πέτρα στην Αθήνα θα χτυπήσεις διάσημο τραγουδιστή ή πετυχημένο νεαρό εφοπλιστή. Παρότι σεβόμαστε την ένδοξη ιστορία του ελληνικού εφοπλισμού καλούμε την Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών να λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της φήμης των μελών της. Οσο για την Ευαγγελία τώρα έχει κάθε δικαίωμα να βγαίνει με τις φίλες της και να διασκεδάζει. Δεν είναι δυνατόν μετά από κάθε τέτοια έξοδο να τις σέρνουν οι κακεντρεχείς τα εξ αμάξης. Αλλωστε δεν είναι η ίδια εκείνη που διατρέχει τον κίνδυνο της Φαλκονέρας.



Απατώντας στις φήμες που μιλούν για έναν νέο έρωτα, η Ευαγγελία Αραβανή είχε πει για τις κοινές εμφανίσεις της με τον Βασίλη Μιχαήλ: «Είναι αστείο να μην μπορείς να βγεις με μία παρέα, με δύο φίλους, πέντε, δέκα και επειδή να είσαι με έναν φίλο πιο κοντά και να περνάς καλά, όλο αυτό να σημαίνει ότι ο άνθρωπος με τον οποίο είσαι αγκαλιά είναι ο νέος σου σύντροφος».









Η Ευαγγελία Αραβανή γεννήθηκε στη Λευκάδα αλλά μετακόμισε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Πειραιά όταν ήταν 3 ετών με την οικογένειά της. Ντροπαλή και συνεσταλμένη τίποτα δεν έδειχνε πως θα γίνει μοντέλο αφού εκείνη ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χορό.

Από το 2005 όπου θα συμμετάσχει στα Καλλιστεία του Ant1 και θα φύγει με τον τίτλο της Σταρ Ελλάς θα ανοίξουν οι πόρτες της καριέρας της και το όνομα της θα συμπεριληφθεί μεταξύ αυτών που θα ξεχωρίσουν στο εξωτερικό.

Γρήγορα θα ανοίξει τα φτερά της για την Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Γερμανία αλλά ποτέ δεν έβγαλε την Ελλάδα από μέσα της.

Τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα θα γίνουν στο πλάι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στοΌμορφο Κόσμο ενώ μετά από κάποια χρόνια αποχής θα επανέλθει στη παρέα τουAlpha, Μες στην τρελή χαρά, αλλά θα φύγει μετά από δύο Σαββατοκύριακα.

Ήταν παρουσιάστρια της εκπομπής Greek Lips στο μουσικό κανάλι MTV και λίγο καιρό πριν έληξε η σχέση της με τον άσημο τραγουδιστή Ηλία Βρεττό...... πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template