ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...
ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη περνά σήμερα στο δικό σου ζώδιο, είναι ευνοϊκά τοποθετημένη και δημιουργεί ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις τις ιδέες με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν σε μια σταθερότερη αλλά και πιο ουσιαστική βάση, ενώ παράλληλα κράτα κατά νου πως οι συναντήσεις που θα κάνεις σήμερα, θα διαδραματίσουν κάποιον σημαντικό ρόλο.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι άλλοι ακούν όσα έχεις να πεις και δίνουν προσοχή στα θέλω σου, ενώ μπορείς να εκφράσεις πολλά που νιώθεις, αρκεί να είσαι ρεαλιστής απέναντι στην προσέγγισή σου στα ζητήματα καρδιάς. Αν μάλιστα έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο ενδεχομένως να έχεις σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δεν αποκλείεται να είσαι κάπως κυκλοθυμικός σήμερα, όμως οι οιωνοί είναι υπέρ σου, τηρουμένων πάντα των αναλογιών. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο Ερμής περνά στον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας νέες εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ Λειτουργείς καλύτερα σήμερα σε έναν πιο κλειστό κύκλο ανθρώπων και είναι μια βοηθητική ημέρα για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Παράλληλα όμως ο Ερμής από σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο και σου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω σου το προηγούμενο διάστημα, καθώς επίσης και τα δυσμενή ή ευμενή σχόλια που γίνονταν για σένα, ενώ παράλληλα τονίζονται τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο ρόλος των άλλων παραμένει σημαντικός στην προσωπική σου ζωή και η σημερινή ημέρα σε προτρέπει να κάνεις τις όποιες συναντήσεις επιθυμείς, μακριά από την πολυκοσμία. Παράλληλα προσπάθησε να μην πιέζεις τους άλλους με την δική σου ανασφάλεια.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το τοπίο στο εργασιακό σου περιβάλλον παραμένει αρκετά ασαφές και αυτό έχει αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου, ενώ από την άλλη δεν λείπουν και από την πλευρά σου οι παρορμητικές και απερίσκεπτες κινήσεις σε οικονομικές οφειλές ή υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα, πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο, καθώς η βοήθεια που σου προσφέρουν, μοιάζει να σου λύνει τα χέρια, σε ερωτήματα που δεν έβρισκαν απάντηση εδώ και αρκετό καιρό. Με τη σειρά σου κι εσύ όμως, βλέποντας ωριμότερα τις καταστάσεις, βρίσκεις διεξόδους σε προβλήματα φίλων.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα ερωτικά σου ζητήματα έχουν μπει σε τροχιά κίνησης και μετά από μια περίοδο εντάσεων. Πρόσεξε όμως γιατί ο κυβερνήτης σου Ερμής από σήμερα περνά στο προηγούμενο από το δικό σου ζώδιο, έτσι λοιπόν εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο ώστε να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Έχεις πιεστεί αρκετά στο εργασιακό κομμάτι και αυτό που δυσχεραίνει τα πράγματα είναι πως τα άμεσα αποτελέσματα καθυστερούν, μπορείς όμως να βγεις κερδισμένος, εκμεταλλευόμενος τα ταλέντα σου. Θυμήσου λοιπόν, μην διστάσεις σήμερα να κυνηγήσεις στόχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Σήμερα έχεις σημαντική στήριξη από κάποια άτομα, αφενός στην εικόνα που βγάζεις προς τα έξω και στην κοινωνική σου ζωή, αλλά και σε ζητήματα που σχετίζονται με πρόσωπα που έχουν λόγο στην δουλειά σου. Επίσης, παρά το γεγονός πως έχεις να κάνεις πολλά σήμερα, βρίσκεις τις διεξόδους για να ξεφεύγεις από τις δυσκολίες, ωστόσο κάποια προσωπικά μπερδέματα σου δένουν τα χέρια.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα ερωτικά σου ζητήματα χαρακτηρίζονται ως το πιο σημαντικό σου θέμα που σε απασχολεί, έστω κι αν έχεις ρίξει το βάρος της προσοχής σου και σε άλλους τομείς. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός πως υπάρχουν μεν οι εξελίξεις στα αισθηματικά σου, η σημερινή όμως μέρα είναι αρκετά ουδέτερη δε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής από σήμερα περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, τονίζοντας τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, ενώ παράλληλα σου δίνει σημαντικές πληροφορίες για να προωθήσεις τους στόχους σου, όμως σήμερα θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο με τις επαφές σου με πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενους.

ΛΕΩΝ Η σημερινή είναι μια αρκετά καλή ημέρα για το δικό σου ζώδιο, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για να επιλύσεις διαδικαστικά ζητήματα αλλά και για περάσεις ευχάριστες στιγμές. Παράλληλα, σταθεροποιείς κάποια σχέδιά σου, για τα οποία έχεις κοπιάσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως όσα σε απασχολούν εξαφανίζονται εν μια νυκτί.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Συναντήσεις, ειδήσεις και τηλεφωνήματα φέρνουν εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, ωστόσο εσύ έχεις περάσει δια πυρός και σιδήρου όλο αυτό το διάστημα, αφήνοντας πολλές φορές τα ζητήματα καρδιάς σε δεύτερη μοίρα. Επιπλέον, δεν είναι λίγοι οι Δίδυμοι εκείνοι που νιώθουν εκτεθειμένοι από αγαπημένα τους πρόσωπα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής από σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δίνει το κατάλληλο έδαφος για να προσεγγίσεις στο επόμενο διάστημα ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, ωστόσο θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο με όσα λες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ο Ερμής περνά από σήμερα σε μια πιο βοηθητική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας τις κατάλληλες γνωριμίες αλλά και τις σωστές πληροφορίες τη στιγμή που τις χρειάζεσαι, για να προωθήσεις διαδικαστικές υποθέσεις, επαφές με το νόμο ή το εξωτερικό, ζητήματα σπουδών αν σπουδάζεις, αλλά και γενικότερα πιο ευχάριστο τρόπο σκέψης, γενικότερα όμως σήμερα η σημερινή ημέρα για σένα χαρακτηρίζεται ουδέτερη.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα βρίσκεις πρόσφορο έδαφος για να έρθεις σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου, τα οποία νιώθεις την ανάγκη να τα εκφράσεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η περίοδος που διανύεις είναι αρκετά ευνοϊκή όμως κι εσύ προετοιμάζεις σημαντικές κινήσεις, καθώς οι συνθήκες δείχνουν να δρουν βοηθητικά για τα θέλω σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μελέτησε προσεκτικά τα βήματά σου σε οικονομικό επίπεδο καθώς μπορεί κάποια χρήματα που παίρνεις καλείσαι και να τα επενδύσεις ανάλογα. Παράλληλα, σήμερα μπορείς να τακτοποιήσεις οφειλές προς τρίτους, ενώ προϊστάμενοι αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλεις.

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη περνά απέναντί σου σε μια πιο ευνοϊκή τοποθέτηση φέρνοντας ευκαιρίες να γεφυρώσεις χάσματα που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και ευκαιρίες να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες με τους συνεργάτες σου. Παράλληλα, θέλεις να κάνεις πολλά, ωστόσο οι συνθήκες ακόμη δεν έχουν ωριμάσει ώστε να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αποδέξου προσκλήσεις σήμερα, ειδικά αν είσαι μόνος ή μόνη, αφού δεν αποκλείεται να έχεις κάποια σημαντική γνωριμία. Ταυτόχρονα, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κυρίως για να ακούσεις όσα έχει να σου πει, ενώ οι φίλοι παίζουν ρόλο-κλειδί στις εξελίξεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα κάνεις συζητήσεις για οικονομικά τρίτων που αγγίζουν έμμεσα και το δικό σου πορτοφόλι με το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο, ενώ παράλληλα ρυθμίζεις διαδικαστικά θέματα που σχετίζονται με τις οφειλές σου ή τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για να τακτοποιήσεις ζητήματα καθημερινότητας και υποθέσεις κυρίως πρακτικής φύσεως, ακόμη κι αν μοιάζουν κουραστικές ή βαρετές, εσύ τις φέρνεις σε πέρας αγόγγυστα. Επιπλέον, αν η υγεία σου το προηγούμενο διάστημα είχε ταλαιπωρηθεί, σήμερα μπορείς να κάνεις βελτιωτικές ενέργειες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα ο Ερμής περνά απέναντί σου και φέρνει εύνοια στην επικοινωνία των διαπροσωπικών σου σχέσεων, ενώ νέες γνωριμίες ή επαφές είναι ένα πιθανό σενάριο για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σου. Γενικότερα όμως υπάρχει περισσότερη ευκολία στην επικοινωνία.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς να επιτύχεις πολλά σήμερα στο εργασιακό περιβάλλον, γεγονός που θα έχει θετικό αντίκρισμα στην σχέση σου με ανωτέρους. Παράλληλα, οι προσπάθειες που καταβάλλεις σήμερα για να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα μπορούν να έχουν αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετά καλή η σημερινή ημέρα για την συναισθηματική σου ζωή, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για να προσεγγίσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ακόμη κι αν υπάρχει το έντονο τρέξιμο λόγω του Άρη στο ζώδιό σου. Παράλληλα όμως μπορείς να αναδείξεις τα ταλέντα σου, ενώ σημαντικοί φίλοι είναι κοντά σου και στηρίζουν τα σχέδιά σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τηρουμένων των αναλογιών, μπορείς σήμερα να περάσεις ποιοτικό χρόνο με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά και να πάρεις από κοινού σημαντικές αποφάσεις. Επίσης, αν είσαι μόνος ή μόνη μπορείς να βγεις και να διασκεδάσεις, κάνοντας νέες γνωριμίες μέσα από τις παρέες σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής από σήμερα περνά σε μια θέση που ευνοεί τις προσπάθειες που κάνεις στη δουλειά, ενώ χειρίζεσαι καλύτερα πρακτικές λεπτομέρειες στο εργασιακό περιβάλλον. Γενικότερα όμως μπορείς να επικοινωνείς πλέον πιο άνετα με συναδέλφους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Αν αναζητούσες μια ημέρα για να βάλεις σε τάξη τις υποθέσεις του σπιτιού ή για να ασχοληθείς με ένα μέλος της οικογένειάς σου και τα θέματα που το απασχολούν, η σημερινή είναι μια πολύ βοηθητική ημέρα. Έτσι λοιπόν πραγματοποιείται κάποιου είδους εξυγίανση στα του οίκου σου, κυριολεκτικά ή μεταφορικά.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Ερμής αλλάζει θέση σήμερα και περνά στον τομέα των ερωτικών σου φέρνοντας ειδήσεις, μηνύματα, πρόσωπα, συναντήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ εγκαινιάζεται μια περίοδος που προσεγγίζεις πιο εύκολα το άτομο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα όμως περνάς σε μια πιο καλή φάση, αρκεί να αφήσεις τις υπερβολές στην άκρη.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δεν λείπουν οι υπερβολές από μέρους σου στα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να βρεις λύσεις σε οφειλές, μέσω οικείων προσώπων. Ταυτόχρονα, οι υποχρεώσεις που φέρνεις εις πέρας, μοιάζουν να αποδίδουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η σημερινή ημέρα προλογίζει ευκαιρίες που θα σου ανοίξουν δίοδο επικοινωνίας με σημαντικά πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Επίσης, σήμερα ο Ερμής περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, φέρνοντάς σε πιο κοντά στους οικείους σου, δυσχεραίνοντας όμως την επικοινωνία σου με τους υπόλοιπους.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορείς να δεις διάφορα πρόσωπα, να κάνεις επαφές και συναντήσεις που θα έχουν εποικοδομητικό χαρακτήρα σε σχέση με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Παράλληλα, μέσα στην σημερινή ημέρα μπορείς να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να γεφυρώσεις τα χάσματα που έχουν δημιουργηθεί την προηγούμενη περίοδο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν αναλάβεις υποχρεώσεις σήμερα, έχεις την δυνατότητα να τις φέρεις σε πέρας, παρόλα αυτά, πρόσωπα κύρους συνεχίζουν να έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις από σένα, ενώ παρά το γεγονός ότι έχεις ταλαιπωρηθεί στα οικονομικά, παρασύρεσαι ακόμη σε υπερβολές.

ΙΧΘΥΣ Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας θεωρείς τις δυσκολίες που εμφανίζονται στο δρόμο σου ως προκλήσεις, που μπορείς να ξεπεράσεις. Βέβαια οι απερίσκεπτες ενέργειες από μέρους σου δεν λείπουν, αλλά έχεις ανάγκη να εκφραστείς και να δράσεις. Άλλωστε οι συνθήκες ευνοούν τα εγχειρήματά σου, πρόσεξε όμως την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι σχέσεις σου έχουν περάσει κάποιες εντάσεις, το τελευταίο διάστημα και εσύ δεν είναι λίγες οι στιγμές που προτιμάς τα σίγουρα βήματα, παρά τις απερίσκεπτες ενέργειες. Επίσης σήμερα ο Ερμής περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας έτσι την πιο επικοινωνιακή σου πλευρά στην επιφάνεια, ενώ σε βοηθά ιδιαίτερα σε συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η μέρα σήμερα σου επιφυλάσσει κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά, κυρίως με την βοήθεια οικείων σου προσώπων, μέσα από την εισροή κερδών μέσω άλλων, αλλά και μέσα από τις δικές σου προσπάθειες.   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template