ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία ,αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...
ΚΡΙΟΣ Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά απαιτητική για σένα, καθώς η Σελήνη, συνεχίζοντας την πορεία της στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, σχηματίζει κάποιες δυσαρμονικές όψεις, φέρνοντας ανατροπές, ενώ από την άλλη κι εσύ έχεις ιδιαίτερα τονισμένο το στοιχείο της αντιδραστικότητας, κάτι που σε απομακρύνει από το περιβάλλον σου, φέρνοντας ρήξεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα ερωτικά και οι φιλίες συμπορεύονται αυτό το διάστημα, το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτείς για να προωθήσεις τα συναισθηματικά σου. Έτσι λοιπόν μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες και να φέρεις εξελίξεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα η μέρα δεν δείχνει να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα για σένα στον τομέα των οικονομικών, καθώς τα πράγματα είναι στάσιμα, όσο κι αν αυτό φέρνει αναστάτωση στο πλάνο σου. Γενικότερα όμως έχεις πολλές ευκαιρίες, παρά το μπόλικο τρέξιμο.

ΤΑΥΡΟΣ Μολονότι η Σελήνη παραμένει σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα, καθώς υπάρχει πλαίσιο ανατροπών πάνω σε διαδικαστικά ή νομικά θέματα, επαφές με εξωτερικό ή ζητήματα σπουδών, αν σπουδάζεις. Παράλληλα, καλείσαι να δείξεις περισσότερη ευελιξία μέσα στην καθημερινότητά σου με λεπτομέρειες, αλλά και υποχρεώσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προετοιμάζεις πολύ σημαντικά βήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, από τις ερωτικές, τις επαφές με τους συνεργάτες, μέχρι τις φιλίες σου. Επίσης έχεις δυναμισμό και αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες, πρόσεξε όμως μήπως κάνεις βιαστικές κινήσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οικονομικά τρίτων, εφορίες, τράπεζες, ασφάλειες, δάνεια, κάρτες σε απασχολούν σήμερα, όμως οι καρποί των προσπαθειών σου μπορεί να απέχουν από αυτό που είχες υπολογίσει. Γενικότερα όμως η μέρα είναι μπερδεμένη και θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ Μια ημέρα ασύμβατη με τα δικά σου θέλω η σημερινή, που σε στρέφει μέσα σου για λύσεις και απαντήσεις, ωστόσο υπάρχουν κάποιες απρόσμενες αλλαγές που δεν είχες υπολογίσει και αυτό σε κάνει να «ανασυνταχθείς» προκειμένου να βρεις την καλύτερη δυνατή διέξοδο. Επιπλέον, παρότι είσαι σε μια δημιουργική περίοδο, δεν είναι λίγα τα εμπόδια που καλείσαι να ξεπεράσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η συναισθηματική σου ζωή μοιάζει να μη φέρνει άμεσα τα ευχάριστα νέα σήμερα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Μάιο, ενώ αν έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο μπορείς να βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι στο κοντινό σου περιβάλλον, ακόμη κι αν τα επίπονα ξεκαθαρίσματα συνεχίζονται.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θέλεις να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου και προσανατολίζεσαι σε αυτή την επιθυμία, δρομολογείς πολύ σημαντικές αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο. Παράλληλα, θα μπορούσες να βγεις κερδισμένος σε οικονομικά θέματα τρίτων αρκεί να καταβάλλεις εστιασμένη προσπάθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Μια μάλλον απαιτητική ημέρα για σένα, καθώς ο κυβερνήτης σου, η Σελήνη, βρίσκεται απέναντί σου σχηματίζοντας δυσμενείς όψεις. Έτσι λοιπόν δυσκολεύεσαι αρκετά να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στις δικές σου επιθυμίες και σε εκείνα που οι άλλοι επιδιώκουν, ενώ παράλληλα υπάρχουν ανασφάλειες που σε κρατούν πίσω και το περιβάλλον σου στις επισημαίνει.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Νιώθεις πως οι συναισθηματικές σου επιλογές υπήρξαν σε κάποια σημείο ανεπαρκείς στο να σε καλύψουν πλήρως στις ανάγκες σου και αυτό σε πληγώνει, ενώ παράλληλα έρχεσαι αντιμέτωπος και με δικές σου παραλείψεις ή λάθη.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι συνεργασίες σου περνούν από τεστ αντοχής σήμερα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο, όπου θα πρέπει να δείξεις και περισσότερη διαλλακτικότητα και υπομονή. Από την άλλη, οι στόχοι σου σήμερα είναι στάσιμοι και δεν προχωρούν αρκετά.

ΛΕΩΝ Η καθημερινότητα νιώθεις πως σε πνίγει σήμερα με τις κουραστικές υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες ρουτίνας που καλείσαι να διευθετήσεις, με αποτέλεσμα να επαναστατείς απέναντι ακόμη και με την πιο μικρή αφορμή. Ωστόσο κάποια δημιουργικά σου σχέδια δεν ευδοκιμούν, τουλάχιστον όχι στον βαθμό που θα ήθελες. Ακόμη, αν είσαι γονιός, κάποιο θέμα παιδιού έρχεται πάλι στο προσκήνιο.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η επικοινωνία είναι εκείνη που μπορεί να σου δώσει λύσεις, ενώ στο κοντινό σου περιβάλλον δε λείπει το φλερτ και η κινητικότητα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί Ιούλιο. Επίσης, αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο, είσαι σε μια περίοδο με αυξημένη ερωτική διάθεση, προσοχή όμως για τις συνέπειες της κάθε πράξης.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Χρησιμοποιείς γνώσεις και τεχνικές προκειμένου να αξιοποιήσεις ταλέντα σου στην δουλειά. Ωστόσο τα πράγματα σήμερα στην καριέρα σου μοιάζουν ιδιαίτερα μπερδεμένα, ίσως και στάσιμα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η Σελήνη βρίσκεται σε μια θετική θέση προς το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας αρκετές ευκαιρίες για διέξοδο, σε μια ημέρα που φέρνει ανατροπές αλλά και κάποια εμπόδια στις προσπάθειές σου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Ωστόσο, ένα διαδικαστικό θέμα δεν προχωρά σήμερα και αυτό σε φορτίζει.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι και σήμερα προτεραιότητά σου, ωστόσο δυσκολεύεσαι να βάλεις τις υποθέσεις σε μια σειρά και ενδεχομένως να ακούσεις κάποια παράπονα από τους δικούς σου ανθρώπους, ενώ οι εριστικές συμπεριφορές δε λείπουν από το κοντινό περιβάλλον.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δεν αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους, αλλά στηρίζεσαι στους δικούς σου χειρισμούς, ενώ γενικότερα τα οικονομικά σου δείχνουν σημάδια βελτίωσης μέσα από την δουλειά σου. Βάλε όμως ασφαλιστές δικλείδες, όπου το ένστικτό σου στο υπαγορεύει.

ΖΥΓΟΣ Η σημερινή ημέρα κινείται σε πιο εσωστρεφή πλαίσια, περισσότερο από τη χθεσινή, κυρίως σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος ή με ακίνητη περιουσία, ενώ σε ένα βαθύτερο επίπεδο, σήμερα έρχονται στο προσκήνιο καταστάσεις που σε κάνουν να νιώθεις ανασφαλής, δίχως να διαφαίνεται διέξοδος.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρότι αυτή την περίοδο έχεις πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσεις, υπάρχουν και κάποιες αχτίδες φωτός από τα συναισθηματικά σου. Επίσης υπάρχουν ευκαιρίες για να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις ή να περάσεις καλά με την σχέση σου, ανάλογα αν έχεις ή όχι.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής σήμερα παραμένει στάσιμος, δείχνοντας μια έντονη αναταραχή στις υποθέσεις σου, ενώ οι υποθέσεις που σχετίζονται με οικονομικά τρίτων, υποχρεώσεις άλλων ή οφειλές, μοιάζουν να μην προχωρούν με το ρυθμό που θα ήθελες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα ζητήματά σου, ωστόσο θα πρέπει να έχει προετοιμαστεί και για ανατροπές στα σχέδια και το πρόγραμμά σου γενικότερα, κυρίως λόγω πρακτικών λεπτομερειών. Παράλληλα, υπάρχουν κάποιες εντάσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς υπάρχουν σαφείς διαφορές στον τρόπο που βλέπει η κάθε πλευρά τα πράγματα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να αποδεσμευτείς από όσα δεν σε αφήνουν να εκφραστείς ελεύθερα και πράττεις ανάλογα. Ωστόσο, σήμερα τα πράγματα είναι στάσιμα στον τομέα των προσωπικών σου, εκμεταλλεύσου λοιπόν το χρόνο για να σκεφτείς κάποιες καταστάσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο ανάδρομος Άρης στον τομέα των οικονομικών σου, στρέφει την προσοχή σου εκεί, πρόσεξε όμως να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις λόγω ανασφαλειών. Επίσης, διανύεις μια πολύ απαιτητική περίοδο στα οικονομικά και η περίοδος αυτή δεν ευνοεί υλοποίηση σχεδίων σε οικονομικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μολονότι οι ανάγκες σου σήμερα περιορίζονται σε απλά και βατά ζητήματα, η σημερινή ημέρα φέρνει κάποιες ανατροπές κυρίως στον τρόπο που προσπαθείς να τις καλύψεις. Έχεις όμως αρκετό δυναμισμό αυτό το διάστημα και με σύμμαχό σου την αυτοπειθαρχία, καταφέρνεις να βρεις διεξόδους, θα πρέπει όμως να δείξεις κι εσύ με τη σειρά σου περισσότερη ευελιξία μπροστά στα εμπόδια που τυχόν θα συναντήσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Χρησιμοποίησε τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα ακόμη κι αν δεν είναι τονισμένα αυτή την περίοδο και μην αφήσεις σήμερα ανασφάλειες να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου, ενώ είναι προτιμότερο να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ζητήματα καριέρας και κοινωνικών δραστηριοτήτων μπορεί να έρθουν σήμερα στο προσκήνιο, όμως τα πρακτικά ζητήματα μέσα στην καθημερινότητά σου, κυρίως εκείνα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά ή τις εκκρεμότητές σου, δεν προχωρούν αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στο δικό σου ζώδιο, κρατώντας τα δικά σου προσωπικά θέματα στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, ωστόσο υπάρχει ένα κλίμα απρόσμενων εξελίξεων μέσα στον ορίζοντα της ημέρας, κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή τα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Παράλληλα, σήμερα μπορεί να σε προβληματίσουν κάποια δημιουργικά σχέδια που δεν προχωρούν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρότι δεν είναι η πρώτη προτεραιότητά σου τα αισθηματικά σήμερα, μπορείς μόνος σου να διαμορφώσεις τα πράγματα, σιγουρέψου όμως ότι έγινες πλήρως κατανοητός στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και πως δεν έγιναν παρανοήσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο γύρω σου και παρότι στο τέλος θα λειτουργήσει υπέρ σου, είναι προτιμότερο να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου παντού, καθώς σήμερα έχεις περισσότερο ανάγκη από επιβεβαίωση μέσα από το έργο που παράγεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η παραμικρή αφορμή σήμερα σε κάνει να θέλεις να «αποδράσεις» από την κουραστική καθημερινότητα, έτσι λοιπόν επιδιώκεις να μείνεις και σήμερα μακριά από την βαρετή πολυκοσμία, καθώς νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς. Επίσης, είναι πιθανό να παρατηρήσεις κάποιες δυσκολίες στις προσπάθειες να προσεγγίσεις τους οικείους σου, ενώ θέματα σπιτιού μένουν στάσιμα σήμερα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν καθώς μπορεί να έχεις πολλά μέτωπα να αντιμετωπίσεις, παρόλα αυτά οι ευκαιρίες και η κινητικότητα στα προσωπικά δεν λείπουν. Βρες λοιπόν χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου, για να τον αφιερώσεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δεν αποκλείεται να απογοητευτείς από το πείσμα κάποιων που εμποδίζουν τα σχέδιά σου ή δεν συμμερίζονται τις απόψεις σου. Ωστόσο αυτές τις μέρες, παρά το τρέξιμο, μπορείς να δρομολογήσεις σημαντικές αλλαγές σε ό,τι αφορά εργασία και οικονομικά, που θα σε ωφελήσουν.

ΙΧΘΥΣ Η Σελήνη παραμένει σε μια βοηθητική θέση, ωστόσο υπάρχουν κάποια εμπόδια πρακτικής κυρίως φύσης που σε κρατούν πίσω και δεν σε αφήνουν να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει. Παράλληλα, οι συλλογικές προσπάθειες δεν μοιάζουν να λειτουργούν όπως είχες υπολογίσει. Πρόσεξε όμως σήμερα έγγραφα και υπογραφές!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι πιο εσωστρεφής αυτή την περίοδο σε συναισθηματικό επίπεδο και ακόμη κι αν είσαι ήδη σε σχέση, η επιφυλακτικότητα είναι έντονη με τις εξελίξεις, παρότι οι ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν λείπουν, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Μάρτιο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορεί η καριέρα σου να έχει πολλές και κουραστικές απαιτήσεις από σένα, ωστόσο οι δυνατότητες στο εργασιακό περιβάλλον δεν λείπουν. Από την άλλη όμως, σήμερα υπάρχουν οικονομικοί λόγοι που περιορίζουν τις επιλογές σου και τα σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις.   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template