ΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ; Η Φρόσω το κλειδί του μυστηρίου

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Πέτρος Καϊμακάμης, μίλησε στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ζήνα Κουτσελίνη
«Αλήθειες με τη Ζήνα».
‘Όπως υποστήριξε, ο Παντελής Παντελίδης δεν οδηγούσε το μοιραίο τζιπ το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου.
Και το ερώτημα είναι γιατί η οικογένεια και οι αρχές δεν ρωτάνε την νεαρή Φρόσω Κυριακού η οποία πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο και ηρεμεί με την οικογένειά της.

Η Φρόσω θα μπορούσε να είναι το κλειδί του θρίλερ σχετικά με το ποιος οδηγούσε το θηριώδες τζιπ.



«Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Παντελής δεν ήταν εκείνος που οδηγούσε το μοιραίο πρωινό;», ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου. «Δεν υπάρχουν μόνο ενδείξεις αλλά ισχυρές αποδείξεις, βάσει των οποίων ίσως τις επόμενες μέρες να έχουμε διαφορετική εκτίμηση για το ποιος προκάλεσε το ατύχημα. Έχουμε ζητήσει από την τροχαία του Ελληνικού να καλέσει κάποιον αυτόπτη μάρτυρα που έχει δώσει σωρεία συνεντεύξεων και υποστηρίζει πως ήταν ο πρώτος που παρευρέθη στο δυστύχημα και μάλιστα πριν εμφανιστεί οποιαδήποτε αρμόδια υπηρεσία. Η Πυροσβεστική ή η Τροχαία», αποκάλυψε.

Θα μπορούσε με τεχνικό τρόπο να αποδειχτεί ποιος οδηγούσε; «Φυσικά! Θα έπρεπε αυτός που ήταν στη θέση του συνοδηγού, να έχει χτυπήματα από την πρόσκρουση του σώματος του οδηγού επάνω του. Δεν θέλω να επεκταθώ πάνω σε αυτό », απάντησε ο δικηγόρος της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, Πέτρος Καϊμακάμης.



Γνωρίζει το περιεχόμενο των καταθέσεων της 20χρονης Φρόσως Κυριακού, που επίσης επέβαινε στο μοιραίο τζιπ; «’Όχι! Έχει καταθέσει αλλά το περιεχόμενο δεν μπορούμε να το πληροφορηθούμε γιατί η διαδικασία της προανάκρισης είναι μυστική και φυσικά δεν έχουμε κάποιο δικαίωμα…Για εμάς η κατάθεση της, δεν μπορεί να είναι το μοναδικό στοιχείο πάνω στο οποίο θα βασιστεί μία ολοκληρωμένη άποψη», είπε.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου, που ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή, επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς πως ο οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης ενώ φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε φιλικά της πρόσωπα πως ο ίδιος, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, μπήκε μπροστά της την στιγμή της πρόσκρουσης.

Η Φρόσω Κυριάκου σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ζει στο Γουδί και εργάζεται ως μοντέλο.

Αυτό το γαϊτανάκι πληροφοριών-γράφει ο Νάσος Γουμενίδης στο blog του- με τις δακρύβρεχτες προσεγγίσεις, για το κορίτσι αυτό που ζει τον απόλυτο εφιάλτη και πολλά ακόμη χαριτωμένα ανήκουν μόνο στην φαντασία των τυχάρπαστων συντακτών του διαδικτύου. Όσο δε γι΄αυτά που γράφουν κάποιοι ότι μίλησαν με τα σόγια της Φρόσως ή με τους γείτονες, μόνο γέλιο προκαλούν. Αλλά ας μην απλώσω την κουβέντα.

Ας πάμε στο θέμα. Είναι δεδομένο ότι η Φρόσω αναμένεται να περάσει μεγάλα ζόρια εξαιτίας της εμπλοκής της στο Τροχαίο. Και τα ζόρια είναι κυρίως ψυχολογικά. Ωστόσο το εικοσάχρονο κορίτσι, έχει μπει και πάλι στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής της. Μάλιστα την Δευτέρα το απόγευμα στις 17.45 βρισκόταν σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι, όπου και απολάμβανε τον καφέ της. Δεν λέω. Ας κάνει ότι θέλει. Μπορεί να έχει ανάγκη να ξεσκάσει. 

Αλλά δεν μπορεί να μιλάει για το τροχαίο και τον χαμό ενός ανθρώπου τόσο άνετα όπως για το ντέρμπι Ολυμπιακός Παναθηναϊκος την Κυριακή;

Από την άλλη μια φωτογραφία απο το Instagram της πριν λίγο καιρό δείχνει ότι το κορίτσι είχε αδυναμία στην οδήγηση… και πώς είχε σπάσει στο παρελθόν το αυτοκίνητο του πατέρα της… Διαβάστε την κάρτα στην τούρτα…



Στο μεταξύ η κατάσταση της Μίνας Αρναούτη είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.      πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template