ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια..Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...
ΚΡΙΟΣ Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας είναι περισσότερο βοηθητικό για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα σε απασχολούν ζητήματα ρουτίνας. Το σημαντικότερο όμως νέο της ημέρας είναι πως ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου τα δικά σου προσωπικά ζητήματα γίνονται η προτεραιότητά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες.
Αισθηματικά
Επικοινώνησε με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέχρι το μεσημέρι, ενώ γενικότερα τα αγαπημένα σου πρόσωπα και το ταίρι σου είναι προτεραιότητα. Αργότερα, από το απόγευμα και μετά καλείσαι να αφήσεις τους εγωισμούς, τα πείσματα και τις απερίσκεπτες ενέργειες στην άκρη.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η μέρα μαρτυρά πως δίνεις πολύ μεγάλη σημασία στις φιλοδοξίες σου, ενώ παρά το γεγονός ότι για πολλούς είναι περίοδος προετοιμασίας, εσύ εστιάζεις στη δική σου εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ Μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας οι υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι παραμένουν η πρώτη σου προτεραιότητα, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα είσαι πιο εξωστρεφής. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Κριό και αυτό για σένα σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου μυστικά, ενώ παράλληλα είσαι πιο εσωστρεφής στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά στο ξεκίνημα της ημέρας, παρόλα αυτά όσο προχωρά η μέρα η διάθεσή σου ανεβαίνει και θέλεις να μοιραστείς ευχάριστες καταστάσεις διασκέδασης ή ψυχαγωγίας, με το ταίρι σου ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η τύχη μοιάζει να σου χαμογελά περισσότερο από το απόγευμα και μετά, μπορείς λοιπόν να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, παρόλα αυτά θα πρέπει να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες ενέργειες που σε μπλέκουν σε μπελάδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ Μέχρι το απόγευμα επικοινωνείς πιο εύκολα τις ιδέες και τις απόψεις σου στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, αργότερα όμως μέσα στην ημέρα στρέφεσαι σε πιο ασφαλείς επιλογές και ασχολείσαι περισσότερο με τις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, που σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους που έχεις θέσει.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας είναι πιο ευνοϊκό για να κάνεις συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις, πρόσεξε όμως να έχουν αντίκρισμα όσα θα ακούσεις, ενώ από το απόγευμα και μετά οι οικείοι σου και τα ζητήματα που σε απασχολούν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου πλέον μοιάζουν να ενισχύονται μέσα από οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σε αφορούν έμμεσα ή αν έχεις κοινό πορτοφόλι, επωφελείσαι από τα οικονομικά του άλλου προσώπου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μέχρι το απόγευμα η ημέρα κινείται σε γνώριμα επίπεδα και εσύ επιδιώκεις ηρεμία στις υποθέσεις σου. Αργότερα όμως μέσα στην ημέρα μπορείς να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, επικοινωνώντας τις ιδέες σου. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως εστιάζεις περισσότερο τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των φιλοδοξιών που έχεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στο ξεκίνημα της ημέρας η κτητικότητα είναι έντονη απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και έχεις ανάγκη από σταθερότητα, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά σου παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα προσωπικά σου με τον καλύτερο τρόπο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο τρόπος που σήμερα χειρίζεσαι τα οικονομικά σου χρειάζεται πολύ προσοχή, από την άλλη όμως η καριέρα σου είναι πλέον η πιο σημαντική σου προτεραιότητα κι εσύ προσπαθείς να προβάλλεις προς τα έξω την καλύτερη δυνατή εικόνα.

ΛΕΩΝ
Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας οι δικές σου προσωπικές υποθέσεις βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου, ενώ από το απόγευμα και μετά έχεις περισσότερο προσανατολιστεί στην κάλυψη των βασικών σου αναγκών. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα εγκαινιάζεται μια πιο ευχάριστη περίοδος για σένα καθώς ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως διευθετείς τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι γεγονός πως έχεις αφήσει πλέον τα προσωπικά σου σε δεύτερη μοίρα καθώς έχεις πολλές υποχρεώσεις που τρέχουν, ενώ δεν αποκλείεται να σε απασχολούν έντονα και ζητήματα τρίτων, ωστόσο μέχρι το μεσημέρι μπορείς να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παρότι αργότερα νιώθεις έντονη κτητικότητα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Διαδικαστικά ζητήματα, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή υποθέσεις που σχετίζονται με εξωτερικό μπορούν να τακτοποιηθούν ευκολότερα, ενώ σήμερα η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρότι το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σε βρίσκει κάπως εσωστρεφή, μπορείς να προετοιμάσεις τις υποθέσεις σου, ενώ από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνώντας στο δικό σου ζώδιο φέρνει στην επιφάνεια τα δικά σου προσωπικά θέματα. Επιπλέον, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Κριό, στοιχείο που για σένα σημαίνει ότι προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για όσα γίνονται, ενώ ξεκινάς και μια βαθύτερη ενδοσκόπηση.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι το μεσημέρι έχεις την ανάγκη για απομόνωση και ξεκούραση, αργότερα όμως σου δίνονται πολύ σημαντικές ευκαιρίες για τα προσωπικά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Έρχεσαι λοιπόν πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και συγκεκριμένα, στο άτομο που σε ενδιαφέρει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα μηνύματα για το πορτοφόλι σου είναι αρκετά θετικά. Επίσης, από σήμερα εστιάζεις περισσότερο στις οικονομικές σου οφειλές και προσπαθείς να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση, πρόσεξε όμως τις βιαστικές αποφάσεις που τελικά σου κοστίζουν.

ΖΥΓΟΣ Μέχρι το απόγευμα μπορείς πιο εύκολα να προσεγγίσεις τους στόχους σου και να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, καθώς αργότερα νιώθεις την ανάγκη να αφήσεις στην άκρη τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να αφιερώσεις χρόνο στη δική σου ξεκούραση, παρέα με δικούς σου ανθρώπους. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά απέναντί σου, για να τονίσει τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση του Ήλιου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δίνει πρόσφορο έδαφος για τα ερωτικά σου, καθώς εκεί είναι το σημείο που εστιάζεις τις προσπάθειές σου. Γενικότερα όμως μπορείς μέσα από το διάλογο και την διπλωματική προσέγγιση να καταφέρεις πολλά, καθώς είσαι σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο για τα προσωπικά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο ξεκίνημα της σημερινής ημέρας μπορείς να επενδύσεις σε συλλογικές προσπάθειες, ενώ αργότερα εισπράττεις βοήθεια και στήριξη από τους οικείους σου, είτε υλικής φύσεως, είτε σαν αναγνώριση όσων προσφέρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σε βρίσκει να ασχολείσαι με την κοινωνική σου ζωή, αλλά και τις υποχρεώσεις σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η διάθεσή σου ανεβαίνει και νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς με κόσμο, ενώ, από σήμερα ξεκινά ένα διάστημα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα και να λύσεις υποθέσεις καθημερινότητας.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι το απόγευμα ασχολείσαι με τις γνωριμίες που έχεις, ενώ αργότερα στρέφεσαι σε φίλους, κάνεις επαφές, συναντήσεις και υπάρχει ένα ατελείωτο πήγαινε-έλα, ενώ το φλερτ δε λείπει από την ατζέντα της σημερινής ημέρας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι συνθήκες απαιτούν από σένα να δώσεις το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου κι εσύ προσπαθείς για το καλύτερο, ωστόσο από σήμερα εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου ρίχνεις περισσότερο βάρος στην καθημερινότητα της δουλειάς, στις υποχρεώσεις ρουτίνας που έχεις και γενικότερα το εργασιακό σου περιβάλλον γίνεται προτεραιότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη βρίσκεται σε μια φιλική θέση, δίνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα ζητήματά σου, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου φέρνοντας στο προσκήνιο την κοινωνική σου ζωή, αλλά και τις υποχρεώσεις σου. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο Ήλιος περνώντας στον Κριό, σε βοηθά περισσότερο να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προσπαθείς όλο αυτό το διάστημα να σταθείς γερά στα πόδια σου και να βάλεις σε τάξη τα προσωπικά σου, η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις περισσότερη ανεμελιά, τουλάχιστον μέχρι νωρίς το απόγευμα. Παρόλα αυτά, θυμήσου ότι η νέα θέση του Ήλιου φέρνει νέα πνοή και στα αισθηματικά σου, κυρίως για τους γεννημένους τον Νοέμβριο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς να στηριχτείς σε σημαντικά πρόσωπα που έχουν λόγο πάνω στη δουλειά σου, ενώ παρά το γεγονός ότι έχεις πιεστεί οικονομικά, βρίσκεις τρόπο να εισπράξεις έσοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Μέχρι το απόγευμα είσαι πιο εσωστρεφής και σκέφτεσαι πρόσωπα και καταστάσεις, ωστόσο από το βραδάκι και μετά είσαι πιο εξωστρεφής και η τύχη μοιάζει να σου χαμογελά. Παράλληλα όμως από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Κριό, το οποίο για σένα σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία κι εσύ εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη όσο προχωράμε προς το βράδυ. Εντούτοις, οι υποχρεώσεις προς τους γύρω δε λείπουν, ακόμη κι έτσι όμως εσύ μπορείς πλέον με άνεση να προσεγγίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Με τόσους πλανήτες σε βοηθητικά ζώδια έχεις πολλές δυνατότητες και οι ευκαιρίες που σου παρέχονται είναι σημαντικές. Επίσης, από σήμερα νιώθεις την ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια, πράγμα που σημαίνει ότι επιλέγεις πιο σίγουρα μονοπάτια που ελαχιστοποιούν την πιθανότητα ρίσκου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου, τονίζοντας τη σημασία των άλλων στην εξέλιξη των υποθέσεων που σε απασχολούν, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα προσπαθείς να αφουγκραστείς τις καταστάσεις. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας περισσότερες γνωριμίες και εύνοια στην επικοινωνία με τους γύρω σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι σχέσεις μοιάζουν να σε απασχολούν έντονα σήμερα, ωστόσο είναι προτιμότερο να κινηθείς μέχρι το μεσημέρι για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς αργότερα η κτητικότητα από την πλευρά σου είναι έντονη και το στοιχείο της ζήλιας δε λείπει. Επιπλέον, μπορείς από σήμερα να επικοινωνείς πιο εύκολα τις ιδέες σου στους άλλους.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από το απόγευμα και μετά σκέφτεσαι τρόπους για να ρυθμίσεις οικονομικές σου υποχρεώσεις που εκκρεμούν, ενώ μπορείς να υπολογίζεις στην ενίσχυση του πορτοφολιού σου από δικούς σου ανθρώπους.

ΙΧΘΥΣ
Μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας ασχολείσαι με ζητήματα πρακτικής φύσεως μέσα στην καθημερινότητά σου και υποχρεώσεις ρουτίνας, ακόμη κι αν συναντάς κάποιες δυσκολίες, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η Σελήνη περνά απέναντί σου φέρνοντας στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου τους άλλους και τα ζητήματα που απασχολούν εκείνους, ωστόσο εσύ το κάνεις ευχάριστα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στο ξεκίνημα της ημέρας καλείσαι να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς, ενώ αργότερα μπορείς με άνεση να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου. Άλλωστε μέσα από φίλους και παρέες κάνεις νέες γνωριμίες και φλερτ.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο Ήλιος εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο και περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, οπότε κι εσύ εστιάζεις περισσότερο εκεί τις ενέργειές σου, αξίζει όμως να θυμάσαι πως για την ώρα είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις.    πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template