ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα ,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...
ΚΡΙΟΣ Σήμερα κινείσαι σε γνώριμα μονοπάτια έχοντας ως πρώτη σου προτεραιότητα να καλύψεις τις βασικές σου ανάγκες, παρότι προτιμάς την πεπατημένη οδό και όχι τα αμφίβολα ρίσκα. Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που η επικριτικότητα σε απομακρύνει από τους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν, δείξε λοιπόν περισσότερη κατανόηση στις υποθέσεις των άλλων, ενώ είναι περίοδος που θα πρέπει να έχεις περισσότερη ευελιξία στις υποθέσεις σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα τα ερωτικά σου δείχνουν να περνούν σε δεύτερη μοίρα, αφού η Αφροδίτη περνά στο προηγούμενο ζώδιο και οι συνθήκες να μην ευνοούν την προσέγγιση του προσώπου που σε ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποια συναισθηματικά κενά μέσα σου. Επίσης, ένα πιθανό σενάριο είναι οι μυστικές επαφές.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Βρίσκεις από σήμερα μια κρυφή πηγή εσόδων ή πρόκειται για χρήματα που δεν φαίνονται, γενικότερα όμως υπάρχουν δυνατότητες για να ρυθμίσεις τις οφειλές σου, ακόμη κι αν δεν το περίμενες, ενώ ίσως χρειαστεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο δικό σου ζώδιο και σε ωθεί σε δράση, ωστόσο φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι καλά μελετημένες από πριν, αν θέλεις να μη βάλεις σε κίνδυνο την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Επίσης, είναι καλύτερα να φανείς προσγειωμένος στους στόχους που θέτεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Μάιο, μπορείς όμως να βρεις λύσεις επιστρατεύοντας τη διαίσθησή σου για τις υποθέσεις της καθημερινότητας.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη περνά από σήμερα σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το δικό σου ζώδιο, κάτι που αναμένεται να φέρει αέρα ανανέωσης στα ερωτικά σου, ενώ παράλληλα σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους, παρέες και διευρύνει τον κύκλο των επαφών σου, θα πρέπει όμως κι εσύ να βγεις από τη στασιμότητα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν γεννηθεί τον Απρίλιο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που χειρίζεσαι τα εργασιακά σου, ενώ διαδικαστικές υποθέσεις μοιάζουν σήμερα στάσιμες. Επιπλέον, είναι προτιμότερο να είσαι πιο φειδωλός και με τα οικονομικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ Σήμερα οι τάσεις φυγής από την καθημερινότητα είναι έντονες και προσπαθείς να ξεφύγεις από την πεζή ρουτίνα, αφού έχεις ανάγκη από ξεκούραση, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο φέρνει για σένα κάποια κούραση, αλλά και μπερδεμένες καταστάσεις. Παράλληλα, από σήμερα η Αφροδίτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονη κοινωνική ζωή και γνωριμίες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα τα προσωπικά σου περνούν σε δεύτερη μοίρα, αφού σημαντικότερη προτεραιότητα είναι πλέον οι φιλοδοξίες σου, ταυτόχρονα όμως περνάς σε μια περίοδο που ενώ φέρνει πολλές επαφές, δεν δίνει τελικά πρόσφορο έδαφος για να χτίσεις κάτι σίγουρο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Άσε στην άκρη τα ρίσκα και προετοίμασε τα επόμενα βήματά σου, χωρίς όμως να βιάζεσαι, καθώς οι ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν. Θα πρέπει όμως να είσαι τυπικός σε όσα έχεις αναλάβει και φειδωλός με τα έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για να αναπτύξεις δράση και να προωθήσεις τα σχέδιά σου, παρότι θα πρέπει να υπολογίσεις με περισσότερες λεπτομέρειες κάποιες πρακτικές μεταβλητές που παίζουν ρόλο. Επίσης, είναι περίοδος που προετοιμάζεις πολλά και σημαντικά, φρόντισε όμως να είσαι καθόλα νομότυπος για να αποφύγεις μπλεξίματα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση της Αφροδίτης από σήμερα φέρνει πιο ευνοϊκό κλίμα στα προσωπικά καθώς ο κύκλος των γνωριμιών σου διευρύνεται και το φλερτ γίνεται πιο έντονο, παρόλα αυτά σήμερα θέλεις να βρίσκεσαι ανάμεσα σε δικούς σου ανθρώπους μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα και για τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός με τις εύκολες λύσεις στα οικονομικά, αφού είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν παγίδες τις οποίες δεν έχεις υπολογίσει.

ΛΕΩΝ
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και αυτό για σένα μεταφράζεται σαν προσήλωση στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, ενώ γενικότερα σήμερα η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθησή σου για να οδηγηθείς σε διεξόδους αν έχεις κάποια πολύ σημαντικά θέματα που σε απασχολούν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα είσαι πιο εσωστρεφής, καθώς θέλεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που υπάρχουν, ενώ δεν αποκλείεται να έρχεσαι σε επαφή με κάποιες εμμονές ή συναισθηματικές εξαρτήσεις που είχες «σπρώξει» στο υποσυνείδητο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Αφροδίτη περνώντας σήμερα στους Ιχθύες φέρνει σε σένα έσοδα μέσω τρίτων, είτε αυτό σημαίνει ότι επωφελείσαι από οικονομικές υποθέσεις άλλων, είτε ότι παίρνεις σημαντική βοήθεια, όπως μια επιχορήγηση ή διευκόλυνση μέσα στο προσεχές διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις κατά νου σήμερα, καθώς η ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξεις δράση, παρότι δεν λείπουν κάποιες μικροαναποδιές σε επίπεδο πρακτικών υποθέσεων μέσα στην καθημερινότητά σου, αν όμως έχεις γεννηθεί τον Σεπτέμβριο, καλύτερα να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις που σε εκθέτουν, ενώ οι υποχρεώσεις τρέχουν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα η Αφροδίτη περνά απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, εγκαινιάζοντας έτσι ένα διάστημα όπου μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να προωθήσεις τα προσωπικά σου και αν αυτό το διάστημα αναζητάς κάτι στα προσωπικά, θα δεις να παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι συνεργασίες παίζουν ένα καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των υποθέσεών σου, είναι προτιμότερο να αποφύγεις συγκρούσεις με πρόσωπα κύρους ή ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου.

ΖΥΓΟΣ Σήμερα έχεις έντονο συναισθηματισμό και αυτό σε δυσκολεύει να χειριστείς πρακτικές υποθέσεις της καθημερινότητας, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που οι υποθέσεις ρουτίνας τραβούν την προσοχή σου. Από την πλευρά σου εσύ μένοντας συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει μπορείς να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που εκκρεμούν, δείξε όμως περισσότερη ευελιξία.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η εριστικότητα σήμερα δεν δίνει λύσεις σε ό,τι σε προβληματίζει, άλλωστε από σήμερα τα προσωπικά σου περνούν σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας τρέχουν και εσύ δίνεις προτεραιότητα σε άλλες υποθέσεις. Το κλειδί σήμερα είναι η κατανόηση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι υποθέσεις που έχεις να διαχειριστείς στη δουλειά είναι αρκετές, όμως ξεκινά μια πιο ευχάριστη περίοδος στο εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά και στην καθημερινότητά σου, ενώ ταυτόχρονα εισπράττεις και κέρδος για τις υπηρεσίες που προσφέρεις στους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται απέναντί σου και τα θέλω των άλλων παραμένουν η πρώτη σου προτεραιότητα, ωστόσο το στοιχείο της υπερβολής δε λείπει από τον τρόπο που λειτουργείς. Επιπλέον έχεις πολλά δημιουργικά σχέδια στα σκαριά και προσπαθείς να τα επικοινωνήσεις στο περιβάλλον σου, εντούτοις είναι πιθανό πως δε βρίσκεις στο περιβάλλον σου τη συμπαράσταση που περίμενες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα εγκαινιάζεται μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδος για τα προσωπικά σου, καθώς η Αφροδίτη περνά στον τομέα των ερωτικών σου, αναζωπυρώνοντας τη φλόγα στη σχέση για τους δεσμευμένους, και ταυτόχρονα νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους, ειδικά μετά και την παρουσία του Ερμή εκεί, εδώ και λίγες ημέρες. Επιπλέον, μπορείς να αφεθείς σε πιο ανέμελες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς να εκμεταλλευτείς τη «γοητεία» σου σε ζητήματα καριέρας, ωστόσο απόφυγε να εμπλακείς σε μπερδεμένες υποθέσεις που θα ζημιώσουν τελικά τα δικά σου συμφέροντα. Επίσης, έχεις περάσει σε μια πιο βοηθητική περίοδο σε οικονομικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ Σήμερα η προσοχή σου είναι στραμμένη σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου, κυρίως εκκρεμότητες και υποχρεώσεις πρακτικής φύσεως, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που δυσκολεύεσαι να έρθεις σε επικοινωνία με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν αφού υπάρχουν αρκετές παρανοήσεις. Επιπλέον, υπάρχουν πολύ τρέξιμο στο πρόγραμμά σου, στοιχείο που σε φορτίζει.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα έρχεσαι πιο κοντά με τους οικείους σου, ενώ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητα για τους δικούς σου ανθρώπους, ωστόσο αφήνεις τα προσωπικά σου ένα βήμα πίσω και ενδεχομένως εστιάζεις περισσότερο σε αυτά που σου λείπουν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι συλλογικές ή ομαδικές προσπάθειες μοιάζουν να μην φτάνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που εσύ έχεις κατά νου, ενώ παράλληλα είναι μια μέρα που θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τον τρόπο που χειρίζεσαι οικονομικές υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε ένα ζώδιο φιλικό για το ζώδιό σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, παρότι παρασύρεσαι σε υπερβολές. Επιπλέον είναι πιθανό πως σήμερα υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου και αυτό δημιουργεί κάποιες διενέξεις με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Δείξε λοιπόν περισσότερη διαλλακτικότητα με τον περίγυρό σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι πιο τονισμένη και αυτό διευρύνει τον κύκλο των επαφών αλλά και των γνωριμιών σου, γίνεσαι πιο εξωστρεφής, κάνεις φλερτ και γενικότερα το επικοινωνιακό κομμάτι είναι ιδιαίτερα αυξημένο αυτή την περίοδο, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς προς πολλές κατευθύνσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα θα πρέπει να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε σένα και στις απαιτήσεις που έχουν οι ανώτεροι στην ιεραρχία από σένα, ενώ θα πρέπει να είσαι και πιο συγκεντρωμένος σε οικονομικά ζητήματα και οφειλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Νιώθεις σήμερα την ανάγκη για ασφαλείς και σίγουρες επιλογές, ενώ και σήμερα οι υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου, είναι η πρώτη σου προτεραιότητα. Ωστόσο η αξία που δίνεις σε πρόσωπα ή καταστάσεις απέχει αρκετά από την πραγματική και αυτό σε εμποδίζει από το να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δώσε περισσότερο χώρο για πρωτοβουλίες και στην άλλη πλευρά, να φανείς όμως ταυτόχρονα συνεπής στις υποχρεώσεις απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους. Άλλωστε από σήμερα ξεκινά μια περίοδος σταθερότητας στα προσωπικά, κάτι που σε ευνοεί περισσότερο αν είσαι ήδη σε σχέση, καθώς για τους ελεύθερους ενδεχομένως να φέρει και στασιμότητα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Αφροδίτη, περνώντας από σήμερα στον τομέα των οικονομικών σου φέρνει εύνοια για το πορτοφόλι σου, σε μια περίοδο όπου τα οικονομικά σου είναι προτεραιότητα και προσπαθείς να βρεις λύσεις σε αδιέξοδες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ Η σημερινή ημέρα φέρνει κάποιες προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις, κυρίως επειδή υπάρχουν κάποια εμπόδια που σε απομακρύνουν από τους στόχους που προσπαθείς σήμερα να υλοποιήσεις σε επίπεδο διαπροσωπικών σχεδίων. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη περνά από σήμερα στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας έτσι μια σύντομη περίοδο όπου η γοητεία σου ανεβαίνει κατακόρυφα κι εσύ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφήνεις πίσω σου την περίοδο που τα προσωπικά είχαν μείνει στάσιμα ή οι συνθήκες δεν ευνοούσαν την εξέλιξη των καταστάσεων όπως εσύ το επιθυμούσες, καθώς από σήμερα μπορείς να προωθείς πιο εύκολα τα ζητήματα καρδιάς, καλείσαι όμως μέσα στη σημερινή ημέρα να περιορίσεις τις ζήλιες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στηρίζεσαι περισσότερο στους συνεργάτες σου σήμερα για να επιτύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα στο εργασιακό περιβάλλον, θα πρέπει όμως στο εξής να διαχειριστείς με περισσότερη φειδώ τα έξοδά σου, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φέρνει τάσεις για σπατάλες.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template