Η υπέροχη ζωή της Victoria Beckham, η οποία διευθύνει μια αυτοκρατορία μόδας αξίας $84 εκατ.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Η Victoria Beckham είναι μια από τις πιο παραγωγικές γυναίκες του πλανήτη.
Η 41χρονη σχεδιάστρια μόδας και πρώην Spice Girl,

εκτιμάται ότι έχει περιουσία περίπου 293 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Management Today, ενώ οι επιχειρήσεις της για την μόδα υπό την Beckham Ventures εκτιμάται ότι είναι αξίας 84 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την Telegraph. Σαν οικογένεια, οι Beckhams έχουν περιουσία αξίας 656 εκατομμυρίων δολαρίων, μια περιουσία μεγαλύτερη ακόμα και από αυτήν της Βασίλισσας Ελισσάβετ.

Η ζωή της Victoria φαίνεται να είναι υπέρλαμπρη. Είναι στο τιμόνι μιας ακμάζουσας επιχείρησης και έχει μια όμορφη οικογενειακή ζωή.

Η Victoria έχει μάλιστα και ενεργή δραστηριότητα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Με 9,4 εκατομμύρια followers στο Instagram, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες στην δημοφιλή εφαρμογή.
Ρίξτε μια ματιά στην ζωή και στην καριέρα της Victoria Beckham, από την εποχή των Spice Girl μέχρι την καθιέρωση της ως fashion icon.

H Victoria Beckham Caroline, το γένος Adams, γεννήθηκε στο Harlow του Essex, στις 17 Απριλίου, 1974. Μεγάλωσε στο Goffs Oak του Hertfordshire.



Η Victoria μεγάλωσε σε μια εύπορη οικογένεια σε ένα σπίτι με πισίνα. Ο πατέρας της Anthony William Adams εργάστηκε ως μηχανικός και η μητέρα της Jacqueline Doreen ως ασφαλιστική υπάλληλος και κομμώτρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή τότε Victoria δεν ήθελε να την αφήνει ο μπαμπάς της στο σχολείο με την Rolls Royce του.



Έκανε μπαλέτο από νεαρή ηλικία και στην ηλικία των 17 πήγε για σπουδές χορού για τρία χρόνια στο Laine Theatre Arts College στο Epsom. Ως φοιτήτρια συμμετείχε και σε μια μπάντα.


Μετά την θετική της ανταπόκριση σε μια διαφήμιση, επιλέχθηκε ως μέρος του συγκροτήματος μαζί με τις Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm και Geri Halliwell, τις ονομαζόμενες Spice Girls το 1996.



Οι Spice Girls πούλησαν 55 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Εννέα από τα singles τους, που συμπεριέβαλαν τα κομμάτια «Who Do You Think You Are?» και «2 Become 1», έφτασαν στο Νο. 1 στα charts.



Οι Spice Girls εμφανίστηκαν στην μουσική ταινία «Spice World» το 1997. Η ταινία φέρεται να έκανε κέρδη 100 εκατομμύρια δολ. από τα εισιτήρια του κινηματογράφου και από τις πωλήσεις DVD σε παγκόσμιο επίπεδο.



Συνάντησε τον πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή David Beckham το 1997 σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου. Αρραβωνιάστηκαν το 1998 και παντρεύτηκαν το 1999.



Απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τον Brooklyn 16 ετών, τον Romeo 13 ετών, τον Cruz 11 και την Harper 4 ετών.



Αφήνοντας τον χώρο της μουσικής, έκανε το ντεμπούτο στον χώρο της μόδας το 2000 ως μοντέλο για την σχεδιάστρια Maria Grachvogel στο Fashion Week του Λονδίνου.



Έκανε μια σύντομη εμφάνιση στο «Zoolander» το 2001. Αργότερα εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της σειράς «Ugly Betty» το 2007 και έδωσε τη φωνή της σε ένα χαρακτήρα ενός επεισοδίου του «Μπομπ Σφουγγαράκη» το 2010.



Η καριέρα της ως σχεδιάστρια μόδας ξεκίνησε το 2003 με τη συνεργασία της με την μάρκα Rock και Republic. Το 2006 ξεκίνησε τη δική της σειρά τζιν. Κυκλοφόρησε, επίσης, γυαλιά ηλίου και συλλογές αρωμάτων την ίδια χρονιά, σύμφωνα με την Vogue.



Ο σχεδιαστής Marc Jacobs βοήθησε την καριέρα της, καθιστώντας την το πρόσωπο της μάρκας για την συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι του 2008.

Designer Marc Jacobs helped Beckham's fashion career by making her the face of his Spring/Summer 2008 collection.
Κυκλοφόρησε το δεύτερο brand της, το Victoria by Victoria, στο Harvey Nichols το 2012. Διασημότητες όπως η Blake Lively και η Michelle Williams είναι οπαδοί των σχεδίων της.πηγή
She released her second label, Victoria by Victoria, at Harvey Nichols in 2012. Celebrities like Blake Lively and Michelle Williams are fans of Beckham's designs.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template