«Πανούργος» πεθερός ήθελε τον εφοπλιστή γαμπρό νεκρό

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ακόμη και οι δημιουργοί ευφάνταστων σεναρίων για αστυνομικές ταινίες θα υποκλίνονταν μπροστά στα γεγονότα που
αποκαλύφθηκαν σε δικαστήριο του Μανχάταν και τα σχέδια ενός πεθερού για τον γαμπρό του.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Το παζλ της υπόθεσης, το οποίο συγκλονίζει τις ΗΠΑ, συνθέτουν μια οικογένεια πολυεκατομμυριούχων εφοπλιστών, ένα διαζύγιο και ένας πληρωμένος δολοφόνος, που καλείται να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου. «Είμαι χαρούμενος που είμαι ζωντανός» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής εταιρίας Newark Ολεγκ Μίτνικ έξω από το ανώτατο δικαστήριο του Μανχάταν. Μέσα στη δικαστική αίθουσα βρισκόταν σε εξέλιξη η δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Ρόνιτ για την έκδοση του διαζυγίου τους και την επιμέλεια των παιδιών τους, με φόντο περίπου 18.500.000 ευρώ, που αποτελούν την κοινή περιουσία. Δεν είναι απλά ένα πολύκροτο διαζύγιο πλουσίων, αλλά, σύμφωνα τα δικαστικά έγγραφα που αποκάλυψε η εφημερίδα «New York Post», έχει μια πιο σκοτεινή πλευρά. Ο Ανατόλι Πότικ, πεθερός του Ολεγκ, φέρεται ότι προσέλαβε δολοφόνο για να τον σκοτώσει πληρώνοντας 92.300 ευρώ στον συνεργάτη του Μπόρις Νέιφιλντ για να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου.

Ο Μπόρις Νέιφιλντ και ο συνεργάτης του Μπόρις Κοτλιάρσκι, όμως, φαίνεται ότι αποφάσισαν να βγάλουν διπλά χρήματα. Αφού πήραν επιταγή 45.000 ευρώ από τον πεθερό, ζήτησαν από τον γαμπρό να τους συναντήσει σε εστιατόριο του Μπρούκλιν. Ο Ολεγκ κάτι υποπτεύτηκε και απευθύνθηκε στο FBI.

Το ραντεβού

Οι ομοσπονδιακοί αστυνομικοί τού συνέστησαν να παίξει το παιχνίδι τους. Στο ραντεβού ο Νέιφιλντ ενημέρωσε τον Ολεγκ για το συμβόλαιο θανάτου και ζήτησε περισσότερα χρήματα για να μην το εκτελέσει. Ο Ολεγκ δέχτηκε να πληρώσει 23.000 ευρώ περισσότερα από τον πεθερό του για να γλιτώσει, να δώσει, δηλαδή, συνολικά 115.300 ευρώ, και έκοψε την πρώτη επιταγή ύψους 45.000 ευρώ.

Το FBI επενέβη συλλαμβάνοντας τους Μπόρις Νέιφιλντ και Μπόρις Κοτλιάρσκι, ενώ λίγο αργότερα πέρασε χειροπέδες και στον πεθερό Ανατόλι Πότικ. Στις 20 Ιανουαρίου ήρθε η επέμβαση της πρώην συζύγου του Ολεγκ, της Ρόνιτ, η οποία του υποσχέθηκε να τα βρουν οικονομικά στο διαζύγιο, αν δήλωνε στις Αρχές ότι τα έβγαλε όλα από το μυαλό του. Ο Ολεγκ αρνήθηκε.   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template