Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ-Ικετεύει ο αιχμάλωτος αλλά ο δήμιος έχει αποφασίσει.Λιθοβολισμός κοριτσιών

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

''Παλμαρέ τρόμου'' απο περιοχές της πολύπαθης Συρίας. Από λιθοβολισμούς μέχρι εκτελέσεις αλλά και επιδείξεις για να εντυπωσιάσουν και να φοβίσουν
Η ζωή εδώ δεν έχει καμία αξία ειδικά οταν πρόκειται για γυναίκα.Τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου την Τρίτη δύο έφηβες στην πόλη Ντέιρ Αλ Ζουρ στην ανατολική Συρία.Η Χάσνα, 17 ετών, και η Μαντίχα, 16 ετών, λιθοβολήθηκαν μέχρι θανάτου από τους τζιχαντιστές κατηγορούμενες ότι διέπραξαν μοιχεία.«Η εκτέλεση έγινε στη Χαμιντίγια της Ντέιρ Αλ Ζουρ την Τρίτη το απόγευμα. Εκατοντάδες συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν τον λιθοβολισμό των δύο νεαρών κοριτσιών», είπε ο τοπικός διαδικτυακός ακτιβιστής Αχμέντ Ραμαντάν στο ARA News.
Το θρησκευτικό δικαστήριο της Σαρία είπε σε ανακοίνωσή του ότι οι δύο έφηβες πιάστηκαν επ αυτοφόρω σε ένα σπίτι «με δύο αγνώστους», προσθέτοντας ότι το δικαστήριο διεξήγαγε έρευνα πριν αποφασίσει τον λιθοβολισμό τους.
Το Ισλαμικό Κράτος λιθοβόλησε μέχρι θανάτου δύο έφηβες 17 και 16 ετών
«Τα θύματα κατηγορήθηκαν ότι διέπραξαν μοιχεία με δύο μεγαλύτερους άνδρες, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από το δικαστήριο της Σαρία ως οι Αμπού Ζουμπαΐρ Αλ Ιντλμπί και Μαχέρ Χαμέεντ», είπε η ίδια πηγή.

Ενώ οι δύο κοπέλες καταδικάστηκαν σε θάνατο με λιθοβολισμό, οι δύο άντρες τιμωρήθηκαν με 50 βουρδουλιές έκαστος στο κέντρο της Ντέιρ Αλ Ζουρ.

«Η απόφαση του θρησκευτικού δικαστηρίου να καταδικάσει σε θάνατο τα δύο κορίτσια αλλά να τιμωρήσει με βουρδουλιές τους άνδρες, τους οποίους στη συνέχεια άφησε ελεύθερους, έχει προκαλέσει οργή στους κατοίκους της Ντέιρ Αλ Ζουρ», είπε ο Ραμαντάν.
Στο βίντεο που ακολουθεί οι κανίβαλοι του Ισλαμικού κράτους δείχνουν εκτός και απο τα γυμνάσια των μασκοφορεμένων ''επιλέκτων δολοφόνων'' οι οποίοι επιδίδονται σε ασκήσεις εντυπωσιασμού με πολεμικές τέχνες(καράτε ,αφοπλισμούς απο αντιπάλους ) να εκτελούν ενα άμοιρο μελλοθάνατο ο οποίος ακούγοντας το κλείστρο του πιστολιού να ουρλιάζει ικετεύοντας για την ζωή του.Εντύπωση στις ικεσίες του μελλοθανάτου ο κανίβαλος να του λεει να γυρίσει το κεφάλι του για να τον σκοτώσει με μια ηρεμία να σε θυμώνει...

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template