Έτρεξαν να βοηθήσουν και ο δεύτερος σατανάς τράβηξε την περόνη.Ανθρώπινα μέλη στον αέρα.!!

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Οι εκρήξεις ήταν φοβερές.Η δεύτερη μάλιστα ακόμα σφοδρότερη.
Σύμφωνα με το AFP ότι οι νεκροί είναι τουλάχιστον 22 εκ των οποίων 2 αξιωματικοί και
περισσότεροι από 100 οι τραυματίες όπως μεταδίδει η συριακή τηλεόραση.
Οι καμικάζι έφθασαν με αυτοκίνητο και ο ένας βγήκε από το αμάξι πριν ο άλλος ανατιναχθεί στο εσωτερικό του οχήματος διευκρίνισε ο κυβερνήτης της Homs ο Talal Barazi. Ο δεύτερος καμικάζι στη συνέχεια ενεργοποίησε τη ζώνη εκρηκτικών στον τόπο που σημειώθηκε η πρώτη επίθεση και όπου έσπευδαν οι άνθρωποι για να παράσχουν βοήθεια στους ήδη χτυπημένους.Χέρια πόδια,ανθρώπινα μέλη στον αέρα. Σύμφωνα με τη συριακή τηλεόραση πολλοί τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση καθώς πολλοί είναι ακρωτηριασμένοι

Σύμφωνα με το φιλοδυτικό και φιλοαντιπολιτευόμενο (OSDH) ο απολογισμός είναι 21 νεκροί εκ των οποίων οι 13 ήταν μέλη των δυνάμεων του συριακού κράτους.Η συνοικία Zahra κατοικείται από αλαουίτες.
Η Zahra έγινε συχνά στόχος ανάλογων τρομοκρατικών επιθέσεων από τους ισλαμιστές τρομοκράτες. 26/01/2016 l expess

19 άτομα σκοτώθηκαν σήμερα από διπλή τρομοκρατική επίθεση που στόχευσε το δρόμο Sittine στην περιοχή της Zahraa στην πολύπαθη πόλη της Homs.Ο κυβερνήτης της Χομς ο Talal Barazi, δήλωσε στο SANA ότι οι τρομοκράτες ανατίναξαν ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο κοντά σε σημείο ελέγχου της ασφάλειας στη συγκεκριμένη οδό προσθέτοντας ότι ένας άλλος τρομοκράτης καμικάζι ενεργοποίησε τη ζώνη τους με τα εκρηκτικά με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 19 άτομα και να τραυματιστούν άλλοι 100.“Πολίτες και πολλά μέλη του σημείου ελέγχου συγκαταλέγονται στους μάρτυρες ”, πρόσθεσε.






Ο ίδιος σημείωσε ότι η διπλή τ6ρομοκρατική επίθεση προξένησε και υπολογίσιμες υλικές ζημιές σε σπίτια και σε υποδομές της περιοχής. Η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος η Daech διεκδίκησε αυτήν την διπλή πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση.
Το συριακό υπουργικό συμβούλιο καταδίκασε την επίθεση και επέρριψε την ευθύνη για την αιματοχυσία του αθώου αίματος των σύριων πολιτών στις χώρες που υποστηρίζουν την τρομοκρατία.Ο Πρωθυπουργός Waël Halaqi, ανέφερε ότι αυτές οι ενέργειες προσβλέπουν στο να σηκώσουν τοι φρόνημα των τρομοκρατών κυρίως μετά τις στρατιωτικές νίκες που πραγματοποίησαν οι συριακές δυνάμεις εναντίον τους σε όλα τα μέτωπα. 26/01/2016 sana
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template