ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Οικονομικά,θέματα καριέρας,Υγεία αλλά και τα Αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ... 
ΚΡΙΟΣ Σήμερα η Σελήνη πορεύεται ακυβέρνητη σε ένα ζώδιο κόντρα προς το δικό σου, έτσι λοιπόν παρότι προσπαθείς εσύ να έχεις τον έλεγχο στις καταστάσεις, οι συνθήκες δεν σου το επιτρέπουν κι αυτό σε κάνει παρορμητικό και εριστικό απέναντι στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Παράλληλα, από σήμερα η Αφροδίτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονη κοινωνική ζωή και γνωριμίες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα τα προσωπικά σου περνούν σε δεύτερη μοίρα, αφού σημαντικότερη προτεραιότητα είναι πλέον οι φιλοδοξίες σου, ταυτόχρονα όμως περνάς σε μια περίοδο που ενώ φέρνει πολλές επαφές, δεν δίνει τελικά πρόσφορο έδαφος για να χτίσεις κάτι σίγουρο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι προτιμότερο σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους στη δουλειά, κυρίως στις επαφές σου με ανθρώπους που έχουν λόγο στην καριέρα σου, αν θέλεις να επιτύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ Σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε επαφές και συνδιαλλαγές, ωστόσο προσπάθησε να μην είσαι καταπιεστικός με τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Επιπλέον, είναι πιθανό να θέλεις να κάνεις σημαντικά βήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά οι ανασφάλειες και ο φόβος για το άγνωστο να σε κρατάνε πίσω.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση της Αφροδίτης από σήμερα φέρνει πιο ευνοϊκό κλίμα στα προσωπικά καθώς ο κύκλος των γνωριμιών σου διευρύνεται και το φλερτ γίνεται πιο έντονο, παρόλα αυτά σήμερα θέλεις να βρίσκεσαι ανάμεσα σε δικούς σου ανθρώπους μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα και για τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός με τις εύκολες λύσεις στα οικονομικά, αφού είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν παγίδες τις οποίες δεν έχεις υπολογίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ Αυτή ημέρα είναι γεμάτη με υποχρεώσεις για σένα κι εσύ είσαι τόσο προσηλωμένος στο πρόγραμμά σου που ακόμη και η πιο μικρή παρέκκλιση από αυτά που θέλεις, σε κάνει επιθετικό κι επικριτικό με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Επίσης, θα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στους κοντινούς σου ανθρώπους, για να μη δημιουργείς εντάσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα είσαι πιο εσωστρεφής, καθώς θέλεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που υπάρχουν, ενώ δεν αποκλείεται να έρχεσαι σε επαφή με κάποιες εμμονές ή συναισθηματικές εξαρτήσεις που είχες «σπρώξει» στο υποσυνείδητο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Αφροδίτη περνώντας σήμερα στον Αιγόκερω φέρνει σε σένα έσοδα μέσω τρίτων, είτε αυτό σημαίνει ότι επωφελείσαι από οικονομικές υποθέσεις άλλων, είτε ότι παίρνεις σημαντική βοήθεια, όπως μια επιχορήγηση ή διευκόλυνση μέσα στο προσεχές διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μολονότι υπάρχουν κάποια προβλήματα που σε εμποδίζουν να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, κυρίως λόγω ζητημάτων περισσότερο πρακτικής φύσης, τελικά καταφέρνεις να βρεις διεξόδους στα θέματα που σήμερα θα σε απασχολήσουν, μπορεί να χρειαστεί όμως να κοπιάσεις περισσότερο. Μην αμελείς όμως τη φροντίδα της υγείας σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα η Αφροδίτη περνά απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, εγκαινιάζοντας έτσι ένα διάστημα όπου μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να προωθήσεις τα προσωπικά σου και αν αυτό το διάστημα αναζητάς κάτι στα προσωπικά, θα δεις να παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι συνεργασίες παίζουν ένα καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των υποθέσεών σου, είναι προτιμότερο να αποφύγεις συγκρούσεις με πρόσωπα κύρους ή ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου.

ΛΕΩΝ Σε μια περίοδο τόσο ρευστή όπως αυτή, η σημερινή ημέρα δεν έχει πρόσφορο έδαφος για να πάρεις αποφάσεις, με τη Σελήνη εκτός πορείας στο προηγούμενο ζώδιο, στοιχείο που μαρτυρά πως μπλέκεσαι σε δύσκολες καταστάσεις στο σπίτι, ενώ παράλληλα πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου σήμερα για να γεφυρωθούν τα χάσματα που υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και στα πρόσωπα της οικογένειάς σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η εριστικότητα σήμερα δεν δίνει λύσεις σε ό,τι σε προβληματίζει, άλλωστε από σήμερα τα προσωπικά σου περνούν σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας τρέχουν και εσύ δίνεις προτεραιότητα σε άλλες υποθέσεις. Το κλειδί σήμερα είναι η κατανόηση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι υποθέσεις που έχεις να διαχειριστείς στη δουλειά είναι αρκετές, όμως ξεκινά μια πιο ευχάριστη περίοδος στο εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά και στην καθημερινότητά σου, ενώ ταυτόχρονα εισπράττεις και κέρδος για τις υπηρεσίες που προσφέρεις στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η σημερινή ημέρα σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός με τις επαφές που θα κάνεις, τις συζητήσεις τις συναντήσεις ή τις συμφωνίες που θα θελήσεις να κλείσεις, καθώς το παρασκήνιο σήμερα είναι ιδιαίτερα έντονο και υπάρχουν μεταβλητές τις εξίσωσης που εσύ ακόμη αγνοείς. Επιπλέον, είναι προτιμότερο να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις σήμερα, αν δεν έχεις μπροστά σου όλα τα δεδομένα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα εγκαινιάζεται μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδος για τα προσωπικά σου, καθώς η Αφροδίτη περνά στον τομέα των ερωτικών σου, αναζωπυρώνοντας τη φλόγα στη σχέση για τους δεσμευμένους, και ταυτόχρονα νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους, ειδικά μετά και την ορθοδρόμηση του Ερμή σε λίγες ημέρες. Επιπλέον, μπορείς να αφεθείς σε πιο ανέμελες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς να εκμεταλλευτείς τη «γοητεία» σου σε ζητήματα καριέρας, ωστόσο απόφυγε να εμπλακείς σε μπερδεμένες υποθέσεις που θα ζημιώσουν τελικά τα δικά σου συμφέροντα. Επίσης, έχεις περάσει σε μια πιο βοηθητική περίοδο σε οικονομικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ
Παραμένεις εστιασμένος κυρίως στην κάλυψη των βασικών αναγκών σου, υλικών και συναισθηματικών, παρόλα αυτά έχεις τοποθετήσει τον πήχη των προσδοκιών σου πολύ ψηλά, πράγμα που δεν σε αφήνει να νιώσεις ότι πράγματι προσεγγίζεις τους στόχους που έχεις θέσει. Επίσης θα πρέπει να φανείς περισσότερο διαλλακτικός, αλλά και ευέλικτος απέναντι στις όποιες προκλήσεις μπορεί να συναντήσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα έρχεσαι πιο κοντά με τους οικείους σου, ενώ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητα για τους δικούς σου ανθρώπους, ωστόσο αφήνεις τα προσωπικά σου ένα βήμα πίσω και ενδεχομένως εστιάζεις περισσότερο σε αυτά που σου λείπουν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι συλλογικές ή ομαδικές προσπάθειες μοιάζουν να μην φτάνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που εσύ έχεις κατά νου, ενώ παράλληλα είναι μια μέρα που θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τον τρόπο που χειρίζεσαι οικονομικές υποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη παραμένοντας σε φιλική θέση για το ζώδιό σου πορεύεται ακυβέρνητη, έτσι λοιπόν η σημερινή ημέρα δείχνει να σε ωθεί σε νέες εξορμήσεις που τελικά όμως δεν θα έχουν διάρκεια στο χρόνο, καθώς θα πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τις υποδείξεις των άλλων και να δράσεις μέσα σε συγκεκριμένες νόρμες, ακόμη κι αν αυτό σε φορτίζει έντονα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι πιο τονισμένη και αυτό διευρύνει τον κύκλο των επαφών αλλά και των γνωριμιών σου, γίνεσαι πιο εξωστρεφής, κάνεις φλερτ και γενικότερα το επικοινωνιακό κομμάτι είναι ιδιαίτερα αυξημένο αυτή την περίοδο, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς προς πολλές κατευθύνσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα θα πρέπει να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε σένα και στις απαιτήσεις που έχουν οι ανώτεροι στην ιεραρχία από σένα, ενώ θα πρέπει να είσαι και πιο συγκεντρωμένος σε οικονομικά ζητήματα και οφειλές.

ΤΟΞΟΤΗΣ Οι τάσεις φυγής είναι έντονες σήμερα και είναι πιθανό να κληθείς να επωμιστείς και ευθύνες τρίτων πέρα από τις δικές σου, γεγονός που σε εξαντλεί σωματικά, αλλά και πνευματικά. Επιπλέον, θα πρέπει να είσαι καθόλα νομότυπος και τυπικός απέναντι στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, καθώς είσαι επιρρεπής σε παρασκηνιακές ενέργειες σήμερα που τελικά όμως σε βάζουν σε μπελάδες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Άρης παραμένοντας στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου φέρνει περισσότερες διενέξεις στα αισθηματικά και άγχος, ενώ από σήμερα ξεκινά μια περίοδος σταθερότητας στα προσωπικά, κάτι που σε ευνοεί περισσότερο αν είσαι ήδη σε σχέση, καθώς για τους ελεύθερους ενδεχομένως να φέρει και στασιμότητα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Αφροδίτη, περνώντας από σήμερα στον τομέα των οικονομικών σου φέρνει εύνοια για το πορτοφόλι σου, σε μια περίοδο όπου τα οικονομικά σου είναι προτεραιότητα και προσπαθείς να βρεις λύσεις σε αδιέξοδες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η σημερινή ημέρα φέρνει κάποιες προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις, κυρίως επειδή υπάρχουν κάποια εμπόδια που σε απομακρύνουν από τους στόχους που προσπαθείς σήμερα να υλοποιήσεις σε επίπεδο διαπροσωπικών σχεδίων. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη περνά από σήμερα στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας έτσι μια σύντομη περίοδο όπου η γοητεία σου ανεβαίνει κατακόρυφα κι εσύ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφήνεις πίσω σου την περίοδο που τα προσωπικά είχαν μείνει στάσιμα ή οι συνθήκες δεν ευνοούσαν την εξέλιξη των καταστάσεων όπως εσύ το επιθυμούσες, καθώς από σήμερα μπορείς να προωθείς πιο εύκολα τα ζητήματα καρδιάς, καλείσαι όμως μέσα στη σημερινή ημέρα να περιορίσεις τις ζήλιες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στηρίζεσαι περισσότερο στους συνεργάτες σου σήμερα για να επιτύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα στο εργασιακό περιβάλλον, θα πρέπει όμως στο εξής να διαχειριστείς με περισσότερη φειδώ τα έξοδά σου, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φέρνει τάσεις για σπατάλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η Σελήνη σήμερα παραμένοντας σε ασύμβατη θέση για σένα, πορεύεται εκτός πορείας πριν περάσει απέναντί σου, στοιχείο που μαρτυρά πως υπάρχουν πολλά μέτωπα που θα κληθείς σήμερα να αντιμετωπίσεις. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που θα κάνεις, καθώς είναι πιθανό να παρασυρθείς σε ενέργειες που σε εκθέτουν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα τα ερωτικά σου δείχνουν να περνούν σε δεύτερη μοίρα, αφού η Αφροδίτη περνά στο προηγούμενο ζώδιο και οι συνθήκες να μην ευνοούν την προσέγγιση του προσώπου που σε ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποια συναισθηματικά κενά μέσα σου. Επίσης, ένα πιθανό σενάριο είναι οι μυστικές επαφές.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Βρίσκεις από σήμερα μια κρυφή πηγή εσόδων ή πρόκειται για χρήματα που δεν φαίνονται, γενικότερα όμως υπάρχουν δυνατότητες για να ρυθμίσεις τις οφειλές σου, ακόμη κι αν δεν το περίμενες, ενώ ίσως χρειαστεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου.

ΙΧΘΥΣ Υιοθετώντας σήμερα μια επιπόλαιη αντιμετώπιση απέναντι στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει να φέρεις σε πέρας, δημιουργείς μπερδέματα και αδιέξοδα, είναι λοιπόν προτιμότερο να είσαι συνεπής με το πρόγραμμά σου, ενώ ακόμη κι αν υπάρξουν εμπόδια στο δρόμο σου, τελικά η τύχη σου χαμογελά, δείχνοντάς σου και τις ανάλογες διεξόδους.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη περνά από σήμερα σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το δικό σου ζώδιο, κάτι που αναμένεται να φέρει αέρα ανανέωσης στα ερωτικά σου, ενώ παράλληλα σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους, παρέες και διευρύνει τον κύκλο των επαφών σου, θα πρέπει όμως κι εσύ να βγεις από τη στασιμότητα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν γεννηθεί τον Μάρτιο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που χειρίζεσαι τα εργασιακά σου, ενώ διαδικαστικές υποθέσεις μοιάζουν σήμερα στάσιμες. Επιπλέον, είναι προτιμότερο να είσαι πιο φειδωλός και με τα οικονομικά σου.  πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template