ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2015

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα ,Οικονομικά θέματα ,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ!
ΚΡΙΟΣ Η σημερινή ημέρα είναι περισσότερο βοηθητική στο ξεκίνημά της, που σου δίνει τις ευκαιρίες να επικοινωνήσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου στο κοντινό σου περιβάλλον, ενώ από το μεσημέρι και μετά η προσοχή σου στρέφεται γύρω από τις υποθέσεις του σπιτιού ή της οικογένειας. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, που σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους που έχεις θέσει.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα οι φίλοι είναι πιο κοντά σου και εσύ επενδύεις σε εκείνους και είναι πιθανό σήμερα να κάνεις σημαντικές κινήσεις, ενώ προχωρώντας προς το απόγευμα έχεις περισσότερη ανάγκη τη σιγουριά και την ασφάλεια.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μια ευκαιρία επανεμφανίζεται, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, γεγονός που σε κάνει να το σκέφτεσαι πολύ σοβαρά, ενώ γενικότερα σήμερα αποφεύγεις τα ρίσκα, κοπιάζεις όμως αρκετά για να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Μέχρι νωρίς το μεσημέρι της σημερινής ημέρας τα πράγματα κυλούν στους γνώριμους ρυθμούς τους, ενώ από το μεσημέρι και μετά είσαι πιο εξωστρεφής και μπορείς πιο εύκολα να τρέξεις τις υποθέσεις σου και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου με το περιβάλλον. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως εστιάζεις περισσότερο τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των φιλοδοξιών που έχεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες στα προσωπικά που μπορείς να εκμεταλλευτείς, ωστόσο είσαι ιδιαίτερα υποκειμενικός στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και δεν αφήνεις περιθώρια στην άλλη πλευρά να εκφραστεί.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο τρόπος που σήμερα χειρίζεσαι τα οικονομικά σου χρειάζεται πολύ προσοχή, από την άλλη όμως η καριέρα σου είναι πλέον η πιο σημαντική σου προτεραιότητα κι εσύ προσπαθείς να προβάλλεις προς τα έξω την καλύτερη δυνατή εικόνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μέχρι νωρίς το μεσημέρι η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο, κρατώντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου τις δικές σου προσωπικές υποθέσεις, ενώ από το μεσημέρι και μετά δεν υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις στο τι να περιμένεις. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα εγκαινιάζεται μια πιο ευχάριστη περίοδος για σένα καθώς ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως διευθετείς τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή η μέρα φέρνει νέες ευκαιρίες ώστε να τακτοποιήσεις τα πράγματα, ενώ παράλληλα προσπαθείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις, αντιλαμβανόμενος τα κίνητρα και της άλλης πλευράς, προτού η Αφροδίτη ολοκληρώσει την πορεία της απέναντί σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Διαδικαστικά ζητήματα, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή υποθέσεις που σχετίζονται με εξωτερικό μπορούν να τακτοποιηθούν ευκολότερα, ενώ σήμερα η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Μέχρι νωρίς το μεσημέρι της σημερινής ημέρας προσπαθείς να κάνεις βήματα προετοιμασίας για τις υποθέσεις σου, ενώ από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο και γίνεσαι πιο εξωστρεφής. Επιπλέον, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, στοιχείο που για σένα σημαίνει ότι προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για όσα γίνονται, ενώ ξεκινάς και μια βαθύτερη ενδοσκόπηση.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάνεις σημαντικές κινήσεις ως προς τις σχέσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Κράτησε όμως κατά νου πως σήμερα είσαι αρκετά επικεντρωμένος στη δική σου φωνή και δεν ακούς τους άλλους.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι μπαταρίες σου είναι γεμάτες για δράση, ενώ από σήμερα εστιάζεις περισσότερο στις οικονομικές σου οφειλές και προσπαθείς να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση, πρόσεξε όμως τις βιαστικές αποφάσεις που τελικά σου κοστίζουν.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή ημέρα ξεκινά αρκετά βοηθητικά, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων που έχεις θέσει, ενώ από το μεσημέρι και μετά είσαι πιο εσωστρεφής και νιώθεις την ανάγκη να είσαι περιτριγυρισμένος μόνο από ανθρώπους που σου δείχνουν κατανόηση.Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά απέναντί σου, για να τονίσει τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση του Ήλιου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δίνει πρόσφορο έδαφος για τα ερωτικά σου, καθώς εκεί είναι το σημείο που εστιάζεις τις προσπάθειές σου. Γενικότερα όμως μπορείς μέσα από το διάλογο και την διπλωματική προσέγγιση να καταφέρεις πολλά, καθώς είσαι σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο για τα προσωπικά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτή την περίοδο σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου σε πρακτικό επίπεδο ή ως προς τα επαγγελματικά σου, έχοντας πάντα όμως υπόψη σου να μείνεις μακριά από σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μέχρι νωρίς το μεσημέρι η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου που φέρνει πολλές υποχρεώσεις, αλλά παράλληλα στρέφει το βλέμμα σου στην εικόνα που δίνεις προς τα έξω, ενώ αργότερα η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη, καθώς είσαι ελεύθερος να δράσεις. Επίσης, από σήμερα ξεκινά ένα διάστημα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα και να λύσεις υποθέσεις καθημερινότητας.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δεν είναι λίγες οι φορές που δεν ακούς όσα οι άλλοι έχουν να σου πουν, ενώ καλύπτεις κάποιες αδυναμίες με τη διπλωματικότητά σου, σε γενικές γραμμές όμως είναι μια καλή περίοδος για να κάνεις διορθωτικές κινήσεις σε καταστάσεις στα προσωπικά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου ρίχνεις περισσότερο βάρος στην καθημερινότητα της δουλειάς, στις υποχρεώσεις ρουτίνας που έχεις και γενικότερα το εργασιακό σου περιβάλλον γίνεται προτεραιότητα.

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή ημέρα ξεκινά κάπως πιο ανέμελα για σένα και δε δυσκολεύεσαι να συμπορευτείς με την πεζή πραγματικότητα που είναι γεμάτη υποχρεώσεις, ενώ από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέροντας στο προσκήνιο κάποιες υποχρεώσεις που είχες αναλάβει.Ταυτόχρονα, από σήμερα ο Ήλιος περνώντας σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, σε βοηθά περισσότερο να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Όλο αυτό το διάστημα οι φίλοι παίζουν ρόλο κλειδί για τα προσωπικά σου και τα φλερτ δεν λείπουν, ενώ και η δική σου διάθεση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη σήμερα. Παρόλα αυτά, θυμήσου ότι η νέα θέση του Ήλιου φέρνει νέα πνοή και στα αισθηματικά σου, κυρίως για τους γεννημένους τον Σεπτέμβριο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι σε μια φάση που προετοιμάζεις το επόμενό σου βήμα και αναζητάς καθετί που θα μπορούσε να σου φανεί χρήσιμο με τις τωρινές συνθήκες. Το σίγουρο είναι πάντως ότι οι ευκαιρίες υπάρχουν για το εργασιακό κομμάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Μέχρι νωρίς το μεσημέρι όλα περνούν από τα δικά σου χέρια και προσπαθείς να τους ευχαριστήσεις όλους, ενώ αντίθετα από το μεσημέρι και μετά είσαι πιο ελεύθερος, πιο ανέμελος να χαρείς στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ παράλληλα τακτοποιείς διαδικαστικά ζητήματα. Παράλληλα όμως από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, το οποίο για σένα σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία κι εσύ εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Φίλοι μπορούν να σε βοηθήσουν να δεις πιο σφαιρικά τα πράγματα και να πάρεις οριστικές αποφάσεις, το κλειδί όμως για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι να χρησιμοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα που είναι ιδιαίτερα τονισμένα αυτό το διάστημα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέχρι το μεσημέρι συνεχίζει να σε απασχολεί έντονα ένα οικονομικό θέμα, μια υποχρέωση δική σου ή μια οφειλή γενικότερα, ενώ η τύχη μοιάζει να ευνοεί τα σχέδιά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή ημέρα ξεκινά με τη Σελήνη να παραμένει απέναντί σου, τονίζοντας για ακόμη μια φορά τη θέση των άλλων στην καθημερινότητά σου, ενώ από το μεσημέρι και μετά προσπαθείς να αφουγκραστείς τα θέλω των άλλων και προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας περισσότερες γνωριμίες και εύνοια στην επικοινωνία με τους γύρω σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι το μεσημέρι είναι πιο βοηθητικό το κλίμα για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σε μια περίοδο μάλιστα όπου πιέζεσαι από κάποια «πρέπει» που η καρδιά σου ακολουθεί, ενώ από το απόγευμα και μετά είσαι αρκετά κτητικός απέναντι στο ταίρι σου. Επιπλέον, μπορείς από σήμερα να επικοινωνείς πιο εύκολα τις ιδέες σου στους άλλους.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μην αφήνεις τις ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων να περνούν μέσα από χέρια σου, χωρίς να τις αξιοποιείς, ειδικά αυτό το διάστημα που ενισχύεσαι και από άλλους, ενώ αναγνωρίζεται και η αξία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Μέχρι νωρίς το μεσημέρι της σημερινής ημέρας το βλέμμα σου είναι στραμμένο σε πρακτικές υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ενώ από το μεσημέρι και μετά μπορείς πιο άνετα να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού αντιλαμβάνεσαι τη σημασία των άλλων στην ρουτίνα σου. Επίσης μπορείς να κάνεις συναντήσεις για να τακτοποιήσεις υποθέσεις που έχουν μείνει στάσιμες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από το μεσημέρι και μετά μπορείς πιο άνετα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ νωρίτερα μέσα στην ημέρα είναι πιθανό να χρειαστεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου. Είναι λοιπόν προτιμότερο να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο Ήλιος εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο και περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, οπότε κι εσύ εστιάζεις περισσότερο εκεί τις ενέργειές σου, αξίζει όμως να θυμάσαι πως για την ώρα είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις, ειδικά όσο ο Ερμής παραμένει ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή ημέρα είναι δημιουργική περισσότερο μέχρι νωρίς το μεσημέρι, καθώς αργότερα ασχολείσαι με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Το σημαντικότερο όμως νέο της ημέρας είναι πως ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου τα δικά σου προσωπικά ζητήματα γίνονται η προτεραιότητά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλείσαι να εκμεταλλευτείς και την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ αν επιδιώκεις να προσεγγίσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, μέχρι το μεσημέρι το κλίμα είναι πιο βοηθητικό. Άλλωστε, σήμερα ξεκινούν τα γενέθλιά σου!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το πορτοφόλι σου μπορεί να ενισχυθεί από υποθέσεις τρίτων που αφορούν έμμεσα κι σένα, ενώ από το μεσημέρι και μετά είσαι αρκετά παραγωγικός και αυτό λειτουργεί υπέρ σου.

ΙΧΘΥΣ
Μέχρι νωρίς το μεσημέρι το ενδιαφέρον σου συνεχίζει να επικεντρώνεται σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ από το μεσημέρι και μετά η διάθεσή σου ανεβαίνει κι εσύ μπορείς πιο άνετα να προωθήσεις τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο και αυτό για σένα σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου μυστικά, ενώ παράλληλα είσαι πιο εσωστρεφής στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σήμερα, καθώς προσπαθείς να κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου προκειμένου να είναι ευχαριστημένοι, είτε πρόκειται για τον/την ερωτικό/ή σου σύντροφο, είτε για τα παιδιά αν είσαι γονιός.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Βάζεις τα δυνατά σου πάνω σε μια σημαντική συνεργασία σήμερα και αυτό συμβαίνει διότι πλέον έχεις πιο ευρεία αντίληψη και μπορείς να δεις και τις δικές σου ευθύνες, γενικότερα όμως έχεις την τύχη με το μέρος σου.  πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template