Πρόταση στην σύζυγο του Πρωθυπουργού να γίνει παρουσιάστρια στον Alpha

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Γράφει η Ιόλη Πιερίδη
Toν Θεό του δεν έχει ο αθεόφοβος Κοντομηνάς, που είναι μάγκας με πέταλα και στο τέλος βγαίνει νικητής με όλες τις
κυβερνήσεις.
Ο Δημήτρης και η Γιάννα Αγγελοπούλου ήταν μοναδικά δύο πρόσωπα του επιχειρηματικού κόσμου που έδωσαν το παρόν στην σκηνοθετημένη, από τον Λάκη Λαζόπουλο, συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά στην παράσταση του Λάκη.
Μια παράσταση που στο μεταξύ παίρνει πολύ κακές κριτικές από το κοινό. Ο Λάκης όμως είναι σκιώδης υπουργός Πολιτισμού, ως εκ τούτου δεν πρέπει να του κάνουμε κακές κριτικές.



Ο Κοντομηνάς λοιπόν, που είναι πανέξυπνος επιχειρηματίας, με το που γνώρισε την σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα δεν έχασε χρόνο.

Είπε στην Περιστέρα πόσο γοητευτική την βρίσκει και της πρότεινε να γίνει παρουσιάστρια δημοσιογραφικής εκπομπής με θέματα Παιδείας.

Έτσι δεν θα έχει ανταγωνισμό με την Δούκισσα, την Μενεγάκη και την Σπυροπούλου και ο ίδιος θα είναι υπερήφανος για το κανάλι του μια και θα κάνει σ΄αυτό εκπομπή η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Η Περιστέρα όμως σαν έτοιμη από καιρό:

-Εάν πάρετε μέρος στον διαγωνισμό για τις αδειοδοτήσεις και αποκτήσετε νόμιμη τηλεοπτική συχνότητα, θα το σκεφτώ. Το λόγο έχει ο κος Παππάς…,


απάντησε στον επιχειρηματία καθώς έβλεπε τον υπουργό Επικρατείας να προσεγγίζει το πηγαδάκι.

Για την συνάντηση Κοντομηνά-Τσίπρα-Μπαζιάνα γράφει ο μοναδικός Βηματοδότης>

Οχι μόνο είχε θερμή χειραψία και συνομιλία ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας με τον Δ. Κοντομηνά, επιχειρηματία που δραστηριοποιείται και στα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά του συνέστησε και τη σύντροφό του Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα, την οποία ο επιχειρηματίας δεν έτυχε, όπως της είπε, ως τώρα να γνωρίσει. Και όλα αυτά την ώρα που η κυβέρνηση κάνει λόγο για αδειοδοτήσεις καναλιών, για διαπλοκή και για τα «ΜΜΕ που ξεψυχούν». Και για να καταλάβετε τη διαφορά με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, η συνάντηση που είχε εν συνεχεία ο κ. Τσίπρας με τη Γιάννα Αγγελοπούλου ήταν τυπική, μια απλή χειραψία και τίποτε άλλο.
Ωστόσο η Γιάννα, κατά τη λαϊκή ρήση «το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι», αφού διαπίστωσε ότι ο Πρωθυπουργός δεν είχε διάθεση για κουβέντα μαζί της, κατέφυγε στον Νο 2 της κυβέρνησης Ν. Παππά με τον οποίο έπιασε κουβέντα στο περιθώριο της δεύτερης επίσημης πρεμιέρας της παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου «Θεέ μου, τι σου κάναμε;». Και όσοι βρέθηκαν εκείνο το βράδυ στο θέατρο Γκλόρια και μετά τα όσα είδαν και όσα άκουσαν σίγουρα θα θυμήθηκαν τους στίχους του τραγουδιού του Κώστα Μουρσελά «Ω, τι κόσμος, μπαμπά», ξέρετε αυτό με το…«ντάρι, ντάρι…» κ.τ.λ.  πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template