37χρονη προβάλλει τον εαυτό της και κερδίζει εκατομμύρια

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015


37χρονη προβάλλει τον εαυτό της και κερδίζει εκατομμύρια
Το γνωστό αντρικό περιοδικό «FHM» την έχει χαρακτηρίσει ως μια από τις πιο σέξι
γυναίκες στον κόσμο. Και όχι άδικα καθώς η συγκεκριμένη κυρία παρόλο που είναι 37 ετών διαθέτει τέλειες αναλογίες.
Ο λόγος για την πολυτάλαντη Βρετανίδα και μητέρα δυο παιδιών Myleene Klass, η οποία είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός, μουσικός, σχεδιάστρια μόδας, επιχειρηματίας, τηλεοπτική περσόνα, γνωστή στο βρετανικό κοινό από την εμφάνισή της στο δημοφιλές ριάλιτι «I'm a Celebrity...Get Me Out of Here», αλλά και ένα κινητό χρυσωρυχείο.


Μετά από διάφορες εμφανίσεις της, η Klass έγινε το πιο πολυψαγμένο πρόσωπο του ριάλιτι στο διαδίκτυο και ο τρίτη πιο πολυψαγμένη Βρετανίδα celebrity. Αυτόν τον καιρό η Klass, μεταξύ άλλων, σπουδάζει και Αστρονομία στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Βρετανίας.
Στα βραβεία Cosmopolitan, που διεξήχθησαν πριν λίγες ημέρες, φορώντας ένα σακάκι χωρίς εσώρουχα ή μπλούζα από μέσα και ένα εντελώς διάφανο δαντελωτό παντελόνι, με εσώρουχο string, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.



Σχεδόν... γυμνή η Myleene προκάλεσε αίσθηση σε παρευρισκόμενους, αλλά και στυλίστες, με την εμφάνισή της.
Μάλιστα, η ίδια η Myleene, ανέβασε μια φωτογραφία της στο twitter από το δρόμο της προς την τελετή και μετά την εκδήλωση, έγραψε από κάτω ότι είχε κηρυχθεί η «πιο καλοντυμένη» της βραδιάς.

Ακόμα, η Myleene στο συγκεκριμένο tweet περιελάμβανε ένα σύνδεσμο που οδηγούσε τους fans απευθείας στην ιστοσελίδα Littlewoods που παρουσίαζε τη δική της συλλογή για το λιανοπωλητή, και το συγκεκριμένο ρούχο που θα μπορούσε να αγοράσει κάποιος για 40 λίρες. Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα. Μέχρι τις αρχές της περασμένης εβδομάδας είχε ξεπουλήσει. Έγραψε μάλιστα: «Συγχαρητήρια για την καταπληκτική ομάδα του littlewoods. Πουλήθηκαν πυτζάμες και εσώρουχα μέχρι και 300 τεμ!



Όπως αναφέρει η Daily Mail και άλλη μια δημόσια εμφάνισή της, στέφθηκε με επιτυχία και σύμφωνα με τις πηγές, πιθανότατα άλλα 30.000 λίρες μπήκαν στον λογαριασμό της Myleene.
Η συμμετοχή της Myleene στην Littlewoods εδώ και τρία χρόνια και οι αποδοχές της, έχει αποδειχθεί ένα φαινόμενο. Αντικείμενα που φοριούνται από αυτήν και συνδέονται με διαφημίσεις ή τους δικούς της λογαριασμούς στα social media, έχουν επανειλημμένα καταστεί οι μεγαλύτεροι πωλητές της εταιρείας.



Η Myleene ανακάλυψε επίσης ότι οι πωλήσεις αυξάνονται, όταν την συνδέουν με αμφιλεγόμενες ειδήσεις. Μετά από την θύελλα που προκάλεσε επικρίνοντας μια μαμά που είχε ζητήσει εισφορές για το δώρο γενεθλίων του παιδιού της, η Myleene περήφανα ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις των εσωρούχων της, είχαν εκτοξευθεί 200% εκείνη την εβδομάδα. Πολύ απλά, όσο περισσότερο σάλο δημιουργεί, τόσα περισσότερα ρούχα πουλάει και βγάζει περισσότερα χρήματα.



Η Myleene, που έγινε διάσημη από το ριάλιτι Popstars το 2001 και με τις σέξι εμφανίσεις της με λευκό μπικίνι το 2006, ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι κέρδισε 2,1 εκατομμύρια λίρες σε 12 μήνες.



Σήμερα, ζει σε ένα ακίνητο 3 εκατομμυρίων λιρών στο Βόρειο Λονδίνο και πληρώνει 5.000 λίρες δίδακτρα για το σχολείο της κόρης της. Λέγεται ότι η περιουσία της ανέρχεται σε 15 εκατομμύρια λίρες.
πηγή


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template