ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Οικονομικά θέματα ,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.
ΚΡΙΟΣ Σήμερα η Σελήνη σχηματίζει θετικές όψεις, δίνοντάς σου λίγη περισσότερη τύχη για να κινήσεις τις υποθέσεις σου, ενώ μπορείς να βγεις κερδισμένος μέσα από απλά και καθημερινά πράγματα που υπό άλλες συνθήκες ίσως και να μην πρόσεχες. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως εστιάζεις περισσότερο τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των φιλοδοξιών που έχεις.
Αισθηματικά: Η περίοδος αυτή που διανύεις σου δίνει τη δυνατότητα να εξυγιάνεις κάποιες καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον που σε είχαν προβληματίσει κι εν μέρει φέρεις κι εσύ ένα μερίδιο ευθύνης, παρότι έχεις αφήσει σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά σου.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ο τρόπος που σήμερα χειρίζεσαι τα οικονομικά σου χρειάζεται πολύ προσοχή, από την άλλη όμως η καριέρα σου είναι πλέον η πιο σημαντική σου προτεραιότητα κι εσύ προσπαθείς να προβάλλεις προς τα έξω την καλύτερη δυνατή εικόνα.

ΤΑΥΡΟΣ Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει ευνοϊκές όψεις, δίνοντας ώθηση στα σχέδιά σου και παράλληλα σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις βάσεις για κάτι νέο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Μάιο, Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα εγκαινιάζεται μια πιο ευχάριστη περίοδος για σένα καθώς ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως διευθετείς τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση.
Αισθηματικά: Είναι προτιμότερο να μην αμελείς και τις πρακτικές υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι και τις υποθέσεις του. Στα προσωπικά, μπορείς με επιτυχία να συζητήσεις θέματα που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα, ενώ γενικότερα βρίσκεσαι σε μια φάση με πολλές ευκαιρίες και εσύ ταυτόχρονα είσαι πιο αισιόδοξος.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Διαδικαστικά ζητήματα, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή υποθέσεις που σχετίζονται με εξωτερικό μπορούν να τακτοποιηθούν ευκολότερα, ενώ σήμερα η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η σημερινή ημέρα σου δίνει ευκαιρίες μέσω τρίτων, καθώς είναι πιθανό να βάζεις οριστικά τελεία σε κάποιες καταστάσεις που σε κρατούσαν πίσω και δεν σε άφηναν να προχωρήσεις, κάτι που μοιάζει σχεδόν λυτρωτικό.Επιπλέον, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω, στοιχείο που για σένα σημαίνει ότι προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για όσα γίνονται, ενώ ξεκινάς και μια βαθύτερη ενδοσκόπηση.
Αισθηματικά: Κάνεις βήματα προκειμένου να επανακτήσεις τη σταθερότητα στα προσωπικά, ενώ αν είσαι ελεύθερος, προσπαθείς να βάλεις σε μια τάξη κάποιες καταστάσεις που είναι σε εκκρεμότητα, ακόμη κι αν δεν σχετίζονται άμεσα με τα προσωπικά σου.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα μηνύματα για το πορτοφόλι σου είναι αρκετά θετικά και είναι πιθανό αυτό το διάστημα να κινηθούν έντονα υποθέσεις οφειλών. Επίσης, από σήμερα εστιάζεις περισσότερο στις οικονομικές σου οφειλές και προσπαθείς να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση, πρόσεξε όμως τις βιαστικές αποφάσεις που τελικά σου κοστίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Μπορείς πιο άνετα σήμερα να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου, ενώ τα αποτελέσματα γίνονται ιδιαίτερα θετικά όταν οι δικές σου ατομικές πρωτοβουλίες συνδυάζονται με τις συλλογικές προσπάθειες μέσα σε ένα ομαδικό πνεύμα. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά απέναντί σου, για να τονίσει τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.
Αισθηματικά: Η νέα θέση του Ήλιου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δίνει πρόσφορο έδαφος για τα ερωτικά σου, καθώς εκεί είναι το σημείο που εστιάζεις τις προσπάθειές σου. Γενικότερα όμως μπορείς μέσα από το διάλογο και την διπλωματική προσέγγιση να καταφέρεις πολλά, καθώς είσαι σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο για τα προσωπικά.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κάποιες οικονομικές υποθέσεις που ενδεχομένως δεν έχουν τακτοποιηθεί είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορεί να καθυστερήσουν τα σχέδιά σου, ακόμη κι αν υπάρχει οικονομική στενότητα, υπάρχουν σημαντικά πρόσωπα που σε φροντίζουν.

ΛΕΩΝ Η σημερινή ημέρα δίνει ώθηση στις φιλοδοξίες σου, ενώ παράλληλα σε βοηθά ώστε να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Ταυτόχρονα, η κοινωνική σου ζωή είναι αρκετά έντονη και μπορείς να στηριχτείς στις γνωριμίες σου και στον κύκλο επαφών σου, ενώ, από σήμερα ξεκινά ένα διάστημα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα και να λύσεις υποθέσεις καθημερινότητας.
Αισθηματικά: Τα βλέμματα σήμερα είναι στραμμένα πάνω σου κι αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις σημαντικά θεμέλια για το μέλλον, ακόμη κι αν στην παρούσα φάση νιώθεις πως τα αισθηματικά σου βρίσκονται ένα βήμα πίσω.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι συνθήκες απαιτούν από σένα να δώσεις το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου κι εσύ προσπαθείς για το καλύτερο, ωστόσο από σήμερα εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου ρίχνεις περισσότερο βάρος στην καθημερινότητα της δουλειάς, στις υποχρεώσεις ρουτίνας που έχεις και γενικότερα το εργασιακό σου περιβάλλον γίνεται προτεραιότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η Σελήνη με θετικές όψεις σε ένα φιλικό ζώδιο, μαρτυρά πως μπορείς με ευκολία να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις στα σκαριά, ειδικά εκείνα που έχουν διάρκεια στο χρόνο και είναι προϊόν μελέτης και οργάνωσης. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο Ήλιος περνώντας σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, σε βοηθά περισσότερο να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.
Αισθηματικά: Όλο αυτό το διάστημα οι φίλοι παίζουν ρόλο κλειδί για τα προσωπικά σου και τα φλερτ δεν λείπουν, ενώ και η δική σου διάθεση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη σήμερα. Παρόλα αυτά, θυμήσου ότι η νέα θέση του Ήλιου φέρνει νέα πνοή και στα αισθηματικά σου, κυρίως για τους γεννημένους τον Αύγουστο.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μπορείς να τακτοποιήσεις νομικά ή διαδικαστικά, ενώ βγαίνεις κερδισμένος σε μακρινές αποστάσεις ή από ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Απόφυγε όμως τις βιαστικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή ημέρα ευνοεί τα σχέδιά σου μέσω κινήσεων που κάνουν άλλοι και σε επηρεάζουν έμμεσα. Παράλληλα όμως από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω, το οποίο για σένα σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία κι εσύ εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς.
Αισθηματικά: Όλο το βάρος των προσπαθειών σου έχει πέσει στην εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω και μολονότι η κοινωνική σου ζωή είναι αρκετά έντονη, τα δεδομένα στα προσωπικά, μοιάζουν να μην σε ικανοποιούν απόλυτα. Σου δίνονται όμως ευκαιρίες να διορθώσεις κάποια λάθη.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα νέα για τα οικονομικά σου είναι εξαιρετικά σήμερα αφού με καταφέρνεις να ρυθμίσεις κάποιες οφειλές ή να θέσεις τις βάσεις για να γίνει αυτό στο προσεχές διάστημα, Επίσης, από σήμερα νιώθεις την ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια, πράγμα που σημαίνει ότι επιλέγεις πιο σίγουρα μονοπάτια που ελαχιστοποιούν την πιθανότητα ρίσκου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της απέναντί σου σήμερα σχηματίζοντας θετικές όψεις, φέρνοντας έτσι την εύνοια της τύχης μέσα στην καθημερινότητά σου, χάρη στην παρουσία των άλλων στη ζωή σου. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας περισσότερες γνωριμίες και εύνοια στην επικοινωνία με τους γύρω σου.
Αισθηματικά: Τα νέα για τη συναισθηματική σου ζωή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Νοέμβριο, καθώς για τους ελεύθερους έρχονται πολλές γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι πιο σοβαρό, ενώ για τους δεσμευμένους, η σχέση μοιάζει να αναθερμαίνεται. Επιπλέον,μπορείς από σήμερα να επικοινωνείς πιο εύκολα τις ιδέες σου στους άλλους.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είναι προτιμότερο να είσαι περισσότερο συγκρατημένος στα έξοδά σου, ενώ παρά το γεγονός ότι η διάθεσή σου είναι αρκετά ανεβασμένη, θα πρέπει να τακτοποιήσεις και όσα έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις και τις υποθέσεις ρουτίνας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ ταυτόχρονα, αν το προηγούμενο διάστημα είχες ταλαιπωρηθεί με θέματα υγείας, η μέρα σήμερα φέρνει λύσεις στο διάβα σου, από τις οποίες μπορείς να επωφεληθείς.
Αισθηματικά: Έρχεσαι πιο κοντά στην εσωτερική σου φωνή και προσπαθείς να αφουγκραστείς τα πραγματικά σου θέλω, παρότι είσαι σε μια περίοδο όπου τα «θέλω» σου έχουν ιδιαίτερα σημασία για σένα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από σήμερα ο Ήλιος εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο και περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, οπότε κι εσύ εστιάζεις περισσότερο εκεί τις ενέργειές σου, αξίζει όμως να θυμάσαι πως για την ώρα είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις, ειδικά όσο ο Κρόνος παραμένει στο δικό σου ζώδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, καθώς μπορείς με ευκολία να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, με σύμμαχο την τύχη. Το σημαντικότερο όμως νέο της ημέρας είναι πως ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου τα δικά σου προσωπικά ζητήματα γίνονται η προτεραιότητά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες.
Αισθηματικά: Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται σήμερα για να διασκεδάσεις, να μοιραστείς όμορφες στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους, αλλά και να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, λάβε υπόψη σου όμως και τα θέλω των άλλων. Άλλωστε, σήμερα ξεκινούν τα γενέθλιά σου!
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το σημείο που θα πρέπει σήμερα να δώσεις περισσότερη προσοχή είναι οι οικονομικές σου υποχρεώσεις και οι οφειλές σου προς τρίτους, αλλά και οικονομικές υποθέσεις άλλων που επηρεάζουν και το δικό σου πορτοφόλι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μια ιδιαίτερα βοηθητική ημέρα η σημερινή, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή να ασχοληθείς με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω και αυτό για σένα σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου μυστικά, ενώ παράλληλα είσαι πιο εσωστρεφής στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.
Αισθηματικά: Η μέρα σήμερα ευνοεί την «επιστροφή στις ρίζες» και ωφελείσαι από αυτό, κάνοντας ασφαλείς επιλογές, ωστόσο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει έχει αρκετές απαιτήσεις από σένα κι εσύ εντείνεις τις προσπάθειές σου για να φανείς αντάξιος των προσδοκιών του.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Όλο αυτό το διάστημα έχεις ασχοληθεί με υποθέσεις που δεν είχαν επιλυθεί κατά το παρελθόν και μπορεί εκ πρώτης όψεως να σκέφτεσαι πως κάνεις βήματα προς τα πίσω, αντίθετα όμως, δημιουργείς χώρο για νέα πράγματα στο μέλλον.

ΙΧΘΥΣ Σήμερα η μέρα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή κι εσύ χάρη στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν μπορείς να καταφέρεις πολλά, αφού στηρίζουν τις προσπάθειές σου. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, που σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους που έχεις θέσει.
Αισθηματικά: Από σήμερα οι φίλοι είναι πιο κοντά σου και εσύ επενδύεις σε εκείνους, έτσι, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια γνωριμία μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον. Επιπλέον, μπορεί να υπάρχουν κάποιες εντάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, λειτουργούν όμως σαν καύσιμο για σένα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το σημείο που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα είναι οι πρακτικές υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητά σου, αλλά και τις υποθέσεις που έχεις αναλάβει να φέρεις σε πέρας μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον και τη δουλειά.  πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template